Arctic Cat M6000 kokemuksia

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Kaikkja, 28/2/15.

  1. clown

    clown Well-Known Member

    Vs: Arctic Cat M6000 kokemuksia

    Jos catin oem tapponarua olet asentamassa, niin siellähän on ohjeet ns. oikeasta paikasta katkaisijalle.

    [​IMG]
     
  2. nilihaara

    nilihaara Polaris TT 500, AC: ZR 6000 rr, M6000 SP, 3000 LT

    Vs: Arctic Cat M6000 kokemuksia

    Kiitos, tuo lienee se ainoa oikea paikka. Huollossa kävin niin ehdottelivat ihan järkyttäviä paikkoja, ei siis mitään hajua hommasta. Asennetaan tuohon kuvan paikkaan.
     
  3. ainakiinni

    ainakiinni Active Member

    Onko tietoa siitä että kestääkö M6000 vetää rekeä, kestääkö runko? Myyjät puhuivat edellisestä m sarjasta että ei kestäisi. Pitäis kuitenki saada välillä kyytiläisiä ja tavaraa kuskattua...
     
  4. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Kestää kyllä vetää.. Yhdellä kaverilla on tuollainen m6000 ja on vetäny pitkiä matkoja lanaaki perässä eikä tiedä catti mitään siitä, yllättävää kyllä ettei pahemmin nostellu lämpöjäkään
     
  5. ainakiinni

    ainakiinni Active Member

    Sittenhän tuossa vois olla hyvä vaihtoehto seuraavaksi kelkaksi. Itteä ei tuo bensan kulutus haittaa jos kone kestää ja tehoa löytyy koneesta että pärjää puuterillaki. Kuitenkaan 800 vuorikelkalle ei ole käyttöä. Harmi vain snopro mallissa on tuo lyhyt penkki, sen kuin sais pitempänä niin olis "lähes" valmis paketti.
     
  6. petes88

    petes88 Well-Known Member

    No mitä ite ajanu tuolla kaverin m6000 nii kyllä itse ainaki valitsisin mieluummin sen sippi mallin ja unohtaisin tuon sno pron kokonaan ku en tykkää yhtään tuosta teleskooppi pystyohjauksesta ja sitte sippi mallissa on pitempi se penkkiki... Mutta kone on kyllä aivan loistava tehoa on mukavasti kuus sataseksi ja kaitpa tuo ihan kestäväki kone on ei tuolla kaverin kelkalla ole ajettu ku joku 3tkm ja ainakaan siinä ajassa ei ole ollu tekniikassa mitään vikaa heti uutena vain heitettiin ketjun automaatti kiristimellä vesilintua ja manuaalinen kiristin tilalle.. Kaikin puolin minusta hyvä peli on itelläki potenttiaalinen vaihto ehto ens kaudelle
     
  7. Tauhka

    Tauhka Lynx Commander 600

    Miten ne nämä vehkeet on toiminut? Näyttäs järkihintaan saavan nuita 2015 malleja ajamattomina. Minkälainen se tuo Katin oma voimalinja on teamin vastaavaan verrattanu?
     
  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Sno prosta sain tänään ensi maistiaiset. Tehoa on mukavasti ja yllätyksenä myös ryömittäminen sujuu tihukossa ilman ongelmia. Kevyt ajaa ja kaikki toimii loogisesti, paitsi sukset. Alla on vuotsolaiset ja ei nuo ainakaan käsittelyä paranna, joskin sivakat ovat itsessään melkoiset luikut. Pystyohjausta ja koron säätöä on moitittu, mutta minusta oli erittäin hyvä systeemi. Penkki on lyhyt, mutta toimii umpisen kikkailussa olemalla poissa tieltä, nätti ajaa myös polvihollilla. Jarru ja kahva ovat hyvät käyttää. Foxin iskarit riittää kevyeen reittireippailuun vallan mainiosti.

    Blade DS suksia meinasin laittaa alle. Meneekö heittämällä vai tarviiko työstää jotenkin?
     
  9. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Jos Catti ei oo muuttanut mitoituksia niin satuloita joutuu levittämään pari-kolme milliä, eilen sovitettiin Slp:n bombalaiset satulat -13 cattiin. Bladen satula on vaikeampi kun ei pysty hiomaan vaan joutuu halkaisemaan, levittämään ja hitsaamaan. Tai sitten tekee uudet...
     
  10. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Bladet kyllä menee ihan suoraan holkkia ja kumia kevyesti muokkaamalla
     
  11. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Niin no, me sovitettiin vain suksen puolelta kun kyseessä on kokeilu ja näin tietenkin ajattelinkin...
     
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    DS bladeissa on erilainen kiinnitys systeemi. Rauta satula on jätetty pois painon vähentämiseksi.
     
  13. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ahaa, en noita DS sivakoita ole livenä nähnyt ja oletin että kiinnitys olisi kuten tavallisessa bladessa. Aina oppii uutta :D
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tutustuminen cattiin jatkuu. Ohjaustanko on aika paljon paksumpi kuin Lynxillä ja se hieman häiritsee. Toivottavasti tottumiskysymys, mutta ohuemmat kahvat lisäisivät tunnokuutta ohjaukseen.

    Jarrukahva, jarrujen teho ja tuntuma on kyllä catissa hyvin toteutettu. Pelkällä etusormella onnistuu vaikka hätäjarrutus. Tämä on iso plussa lynxiin verrattuna.

    Joku takaboxi tai tarakka tähän pitää saada, ettei tarvi kantaa reppua makkaranpaisto ja pilkkireissuilla. Ruotsalainen plasthuset tekee ainakin jammun mtx:ään 50litran takaboxia. Kävisi varmaan myös tähän.

    Onko hyviä suosituksia toimivasta tavarankuljetus ratkaisusta?
     
  15. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Hommaappa -17 ämmän tupit, on ohuet ja noin 100% parempi pito ja tuntuma vrt vanhat.
     
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Minäpä laitan sulle YV:tä;)
     
  17. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    kiitos vinkistä
     
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    20€ sijoitus joka kannattaa.
     
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Onkohan porukalla kokemuksia kytkentäkierrosten pudottamisesta m6000?

    Kytkee nyt n.4000rpm. Edellisessä laitoksessa kytkin nappasi jo 2400rpm, joten on aika huima ero. Lähinnä reen vetoon ajattelin ettei haittaa vaikka kytkisi alempaa. Myyjä mainitsi kultaisen jousen vaihtamisesta. Onko jousen vaihdolla muuta vaikutusta kytkimen käytökseen kuin alempaa ottaminen?
     
  20. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ei tosiaan ole hinnalla pilattu parannus.

    Vanhat piti leikata irti, oli jotain liimaakin välissä. Uudet meni kohtuu nätisti paineilmalla paikalleen. Lämpöelementti maksaa 100€ ja on herkkä menemään rikki. Saa olla varovainen.

    Kahvat oheni ja pito parani :)
     

Suosittele tätä sivua