Kelkkalehti 5/2017

Keskustelun 'Keskustelua lehdestä' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 14/12/17.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    [​IMG]

    Kelkkalehti 5/2017 nyt myynnissä!

    Hae omasi lähimmästä Lehtipisteestä: https://www.lehtipiste.fi/732814.html

    Sisältö:

    Haastattelussa Polaris-johtaja Christopher Wolf

    Ensiesittelyssä uusi Finncat - katsaus merkin menneisyyteen ja tulevaan

    Kuusen alta käyntiin - mitä vaatii pitkään seisoneen kelkan saaminen takaisin ajoon?

    Aktivin & Karibon tarina

    Kohde: Reittiparatiisi Itä-Kanada

    Tekniikkaa: QRS-variaattorin linjaus

    Katsauksessa Riksu-luokan laitteet

    Koeajoissa:
    Arctic Cat X-plorer 154
    Lynx Rave RE 850
    Polaris Switchback XCR
    Ski-Doo Summit X 175

    Sekä paljon muuta.
     
  2. veeqs

    veeqs Well-Known Member

    Lehti oli tullut tänään postilaatikkoon.
     
    vinotintto tykkää tästä.
  3. rupsu

    rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

    Niin oli tullut tännekin.
    Lehti vielä kelmussa mutta huomenna perj. luetaan se oikein viimosen päälle:)
     
  4. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    On kuulema taas niin umpisen ylistystä ja puuterilumen jumalointia, että jääköön kauppaan tälläkin kertaa. :oops:
     
  5. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Nyt menee kyllä hieman ohi. Nimittäin koko lehdessä on 1 juttu liittyen deepsnow touhuun...
     
  6. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    No mitenkä kukakin lehteä lukee. Samat pitkät pötkylä vertailussa/testissä, mitä on jo testailtu mm. kahdessa aikaisemmassa lehdessä....
     
  7. A.P

    A.P Well-Known Member

    Josko kumminkin vois välillä palata ihan reittikelkkoihinkin.
     
    Jupy, Mika_R, Nipademu ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  8. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    No eipä ollu uusimmassakaan muuta ku brp:tä ja pari pollea. Eikö tosiaan enää muita kelkkoja saa testeihin että olisivat vähän kattavampia?
     
  9. ruso

    ruso äkstriimi

    Tosiaankin onko toimitus ja testiryhmä unohtanut, Suomeen tuodaan Yamahaa ja Artic Cattia. Olis se mukava tietää niistäkin jotakin.
     
    Zombie tykkää tästä.
  10. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Tässä on oltu out of office niin ei ole ehtiny tehä ees topikkia uudelle lehdelle. Mutta vastaampa tähä.

    Ei ole unohettu ei. Vaan tyhjästä on paha nyhjäistä. Tilanneha on meidänki kannalta aivan järkyttävän turhauttava. Kyllähä sitä on yritetty mutta ku ei niin ei. Mehän tehdään noiden koeajolaitteiden varaukset usein jo keväällä, viimeistään syksyn mittaan. Osalta toimijoista saamme vastaukset saman tien että onnistuuko vai ei. Toisilta vastaukset venyy ja venyy. Koitimma viimiseen saakka saada vehkeitä ajoon. Mutta kun meidänki pitää toimia aikataulujen mukaan ja kun 3/5 merkeistä on saanu hoidettua hommat meidän aikatauluihin passaamaan niin emmä pysty enää viimetingassa niitä muutteleen. Osittain tietenki homma voi johtua siitä, että niitä laitteita mitä me halusimma ei ole rekisteröity suomeen ainakaan tilaston mukaan yhtään kipaletta. No toki met olimma valmiita ottaan muitaki, mutta sitte sattui muiden aikataulut eteen. Eli laitteilla oli tärkeämpi seisoskella hiihtokeskuksissa jne. Ja kun viimetingassa ollaan ottamassa edes jotain ajoon niin ne tempassa joidenki koeajajien toimesta kantoon jne.
    Toisaalta taas erästä laitetta kun vonkasimme ja vonkasimme. No sitä ei sitten lopulta ollu. No puolta päivää ennen koeajohetkeä kuulemma että edes joku laite olis saatavilla, mutta se olis vaatinu 800 kilsa autoilua, niin jouduimma skippaan senki. Siinäki koitimma järkkäillä rekkakyytejä omilla kustannuksilla jne, mutta eipä saatu enää siihe aikatauluun mätsään mitenkään. Toivottavasti nyt tulevaan lehteen saadaan ajoon myös näitä kahta puuttuvaa merkkiä. 19-malleista ei ole tietoa ihan tarkalleen. 3/5 merkeistä on ilmoittanut että koska ja missä ajetaan 19 mallistot, mutta jäljelle jäävistä parista ei ole vielä mitään havaintoa.
    Eli ei ole unohettu ja tilanne on aivan järkyttävän turhauttava ja suomeksi sanottuna v.....aa ja rankasti. Mutta jatkamme yrittämistä!
     
    Driver tykkää tästä.
  11. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Hyvin on vertailussa pitkätpötkylät taas:(. Edellisessä lehdessä vertailtiin riksuluokan laitteita ja nyt vertailtiin suosikkiluokan laitteita( kelkkalehden suosikkeja). Samat pitkätjöötit taas vertailun kohteenao_O. Pätkät ei pääse vertailuun? Pitkä boondokkeri oiva reittipeli..... Lehden nimen voisivaihtaa umpilumen kelkkalehdeksi... Positiivista oli "työkelkkojen" vertailu, missä tietysti olisi voinut olla jamppa ja katiskakin mukana.
     
    Zombie, pezq^ ja Nipademu tykkäävät tästä.
  12. ainakiinni

    ainakiinni Active Member

    Vähän jäi hiertään tämä Arctic cat x-plorer koeajo juttu. Jutussa kerrotaan että ajettiin 2-tahti 600:lla mutta koko ajan juttua peilattiin 4-tahti versioon tästä mallista. Sitten vielä tekniset tiedot kelkasta oli tästä 4-tahti mallista. Miksi ei voitu tehdä puhdas arvio tästä 2-tahti 600:sta. Ostin siis lehden koska kiinnostaa tämä 2-tahti versio uudesta utility mallista. Ymmärrän kyllä että tätä 2-tahtia ei myydä suomessa julkisesti, mutta on se kuitenkin saatavilla. Onko mahdollista saada kattavampaa arviointi juttua tästä 2-tahti x-plorer/norsemanista? (btw. olis kelvannu suomeenki norseman nimi)
     
  13. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Joo,

    Kun tuo tilanne oli naksun sekava. Se oli tosiaan koejossa, mutta sitten sitä ei tullukkaan myyntiin. No syksyllä sitä tuliki sitte muutama kappale saataville joten vähä oli erikoinen tilanne kaikkiaan ja pisti meidätki vähä sekasin :D Mutta koitetaan saataisko tuota koeajoon vähä paremmaksi aikaa. Kiinnostava ja kaikenkaikkiaan hyvä kelkka.
     
  14. Yamaha enticer

    Yamaha enticer SxViper

    Onkohan ne nuo maahantuojat ihan tehtäviensä tasalla, jos ei edes lehdistölle saa kelkkoja koeajoon? Omituista hommaa. Vissiin myy jo valmiiksi niin hyvin, ettei tarvi markkinointiin juuri satsata.
     
  15. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kelkkalehdessä oli hyvä juttu isoista crossovereista. Huomattavasti kattavampi ja antoisampi, kuin mk-lehden vastaava hutaisu.

    Yammua ja varsinkin Catin uusia vuoriporia olisi kyllä jutut kaivanneet verrokiksi. Ei juuri kuin Brp:tä ja Pollea lehti täynnä. Sama homma riksuluokan-jutussa aiemmassa lehdessä ja kelkatkin vielä hyvin samoja.

    Cattia ja Yammua tulee varmaan seuraavissa lehdissä, mutta ei ole sama juttu kuin saada kaikki verrokit samaan testiin.
     

Suosittele tätä sivua