TÄRKEÄ vakuutusasia!!

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 5/5/06.

  1. tunppi

    tunppi Polaris 700 Pro X -03 - Polaris XCR 600 -95

    Kiitoksia Folksam-vinkistä! Popilla oli 600 Raven liikennevakuutus vähän yli 300€/vuosi ja kausihinnoittelu. Folksamilla vajaa 260€ vuodessa ja tasainen hinnoittelu ympäri vuoden. Toivottavasti pysyykin käytäntö tuommosena, tosin epäilen kyllä että sekin viimeinen yhtiö siirtyy kausihinnoitteluun kun tulee lisää kelkka-asiakkaita..
     
  2. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    saattashan ne piettääkkin tasahinnoittelun jos porukka piettäis ajossa ja maksais tuon vuosihinnan mutta ko laitetaan poikki 3kk ajon jälkeen niin maksua jää joku 65€ niin jokainen tajuaa ettei se kannata.. muistatteko miten kävi popin kanssa.. myyään halavalla kaskot ekana talvena ja otetaan tuntiturpaan niin seuraavan talavena eipä paljon myönnetäkkään.. kattokaa vain niin tässä just sama kohtalo käymässä..
     
    Driver tykkää tästä.
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Mitä enemmän kikkaillaan niin sen nopeampaa napsahtaa omaan jalkaan ja nimenomaan pahimmat ns. häiriköthän sen pahennuksen aiheuttaa.
    Folksam kilpaili pitkään myös autovakuutuksen kanssa lähitapiolan kanssa mutta lähitapiolan -50% ekan vuoden kasko vei voiton :D
     
  4. Motomeisseli

    Motomeisseli Well-Known Member

    Liikennevakuutus ois Jammuun 325e vuodessa . Tulee hintaa jos muutaman kerran talvessa käy tuossa jäällä vähän surauttamassa ja pilkillä :D.
     
  5. pemiju

    pemiju SrViper R-TX LE.Ex:Phazer-14,Fusion&Rs venture-06

    Viperin vakuutus siirtyi myös Folksamiin.Neuvottelija hieman vihjaili,että kannattaa tämän vuoden puolella sopimus tehdä,vuodenvaihteessa tulee hieman korotuksia ;)
     
  6. snoub

    snoub Well-Known Member

    Mistäs näitä vakuutuksia kannattaa tätä nykyä ottaa? Folksamille pyyntö vetämässä. Viimevuodet pitänyt kelkassa pelkkää liikennevakuutusta, enkä ole viitsinyt hintoja edes katsella. Nyt kaskon kanssa näyttää nouseen yllättävän koviksi vakuutushinnat. Tällä hetkellä 900 eurosta 4500 euroon vaihtelee pyynnit :D Boondocker RE 850 vakuuttelu kyseessä.
     
  7. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vittuillessaan taidan vaihtaa folksamille vaikka on karvan kalliimpi, mutta tasahinta...
     
  8. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Varmaan IF tuo "edullinen"...
     
  9. Madd

    Madd Well-Known Member

    Missähän yhtiössä on halvin vakuutus ski-doo nordik 540 eli työ kelkka.
     
  10. Madd

    Madd Well-Known Member

    Vm 91 nordik 540 mikä lie kelkan paino ja teho eli kw.
     
  11. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vähän osviittaa, painosta en tiedä mutta tehot pitäis olla samat. Verrokkina -99 5900, teho 30kW ja otteen mukaan omamassa 360 kg jossa laskennallinen kuljettajan paino mukana. IF:ssä liikenne + pikkukasko 152€, toki muitakin vakuutuksia samaisessa yhtiössä.
     
  12. Reuhka

    Reuhka Ockelbo 600

    Winderin vakuutus meni folksamiin. Liikennevakuutus+kasko karvan päälle 1k€/vuosi ja ei vuodenaikahinnoittelua.
     
  13. Loki

    Loki Khaos -20

    Mullakin oli Folksamissa oma pulkka helmikuusta asti mutta pitkänäperjantaina kun piti saada pyhänä liikenteeseen niin iskikin onkelmia. Trafilla ei näkynyt vakuutusta ollenkaan (tässä siis kuitenkin oli ns. seisontakasko päällänsä) eli ei saanut käyttöön sitä kautta ja Folksamin omassa asiakasportaalissa mistä tuon käyttöönoton pitäisi pystyä tekemään ei näkynyt kun peräkärry... Aspaan ei voinut soittaa kun pyhäpäivä, meni suoraan vastaajaan joka kehotti soittamaan arkena. Tästä ihan hivenen suivaantuneena sitten otin toisesta yhtiöstä netissä päällekkäin toisen vakuutuksen+kaskon että pääsi ajamaan.

    En tiedä oliko tuo ihan uniikki ongelma sitten vaan omalla kohdalla että laite ei näkynyt heidän portaalissa mutta sen verran meni luotto ja hermo että en heidän asiakkaaksi enää palannut. Suosittelen ottamaan vehkeet liikenteeseen edellisenä arkipäivänä, ihan kaiken varalta jos tuossa yhtiössä on ;)
     
  14. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Sama ongelma oli alkuvuodesta eli vain arkipäivänä saa vakuutuksen voimaan folksamista
     
  15. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Ei tuo Folksamin hinnoilla kannata sitä yhtä - kahta päivää pantata.
    Nyt on kokemusta myös korvauspuolelta Folksamilta ja kaikki toimii kuten pitikin. Eli hinnan ja korvaustenkin puolesta voin suositella.
     
    F3, vetkulilm, Mika_R ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  16. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Samaa mieltä. Korvauspuolikin toimi kuten kuuluu.
     
    F3 tykkää tästä.
  17. WSA

    WSA 600 SKS 136" Markoilla ostettu!

    En olis uskonu tätä päivää näkeväni!

    MP vakuutus (vuosihinta) on halvempi kuin kelkasa.:eek:
    CBR600F 249e (liikenne+osakasko). Ja saa ajaa ympäri vuoden.
    Pokkelin tarkkaa hintaa en tiedä, katotaan ku lasku tulee.
     
  18. Ojv

    Ojv Lynx rave re - 17

    Maaliskuun alussa tuli hommattua itselle uusi kelkka ja vakuutukset ekaa kertaa folksamille. Nyt kelkka seisontaan ja liikennevakuutus pois ja kasko vaihtu palo ja varkaus vakuutuksesi seisonnan ajaksi. Todella hyvää asiakaspalvelua folksamilla. Ei ihan joka puljussa oo noin hyvää asiakaspalvelua ole saanut. Vahva suositus!
     
    K.J.P, F3 ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  19. turboapc

    turboapc Well-Known Member

    Lähti kaksi kelkkaa Folksamin asiakkaaksi
    -09 sno pro catti (liikenne vakuutus yli satasen halvempi kuin Lähitapiola)
    -04 600 pro x2 polaris (liikenne vakuutus yli satasen kalliimpi kuin lähitapiola)
    Lähitapiolassa oli vielä liikennevakuutuksissa isot erot vaikka sama omistaja ja samat kuutiotilavuudet (ymmärrän kyllä että kaskojen hinnoissa on eroja mutta mutta)
    kaskojen kanssa vuosihinnat olisivat olleet Folksamissa noin 20 euroa halvemmat mutta kun saa kerran kesäksi poikki niin tuleehan tuosta säästöä vaikka kuinka paljon. vaihtakaahan muutkin niin heräävät joku päivä nuo muut vakuutusyhtiöt älyttömään hinnoitteluunsa..
     
  20. teme-

    teme- Well-Known Member

    Folksamilta itekki parhaan tarjouksen sain trimmiin, sen verta pitää kyllä haukkua että kun se vakuutus ei katkea kun ottaa vehkeen pois liikenteestä eli joutuu irtisanomaan vakuutuksen ja sitten taas syksyllä ottamaan uudestaan.
     

Suosittele tätä sivua