Lynx Re 850 e-tek

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä juketsu, 20/5/17.

  1. polleX2

    polleX2 Lynx RE 850 -18

    Kai ne remmit menee takuuseen jos niitä tuohon tahtiin menee, jos ne kelkassa olevan vian takia hajoaa. Onko porukka saanu niitä astinlaudan sivutukia takuuseen semmosia jotka kestää?
     
  2. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Miten nuo voi olla nuin paskoja?
     
    Nipademu, Kuluppi ja Fudge tykkäävät tästä.
  3. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    Ja listaa niistä liikkeistä joista remmit saa takuuseen?
     
  4. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Varmaan asiaan vaikuttanee jos on vaikkapa 5kelkkaa ja vuoden välein vaihtanut samasta paikasta?
     
    Värjäri, vetkulilm ja M.E.A tykkäävät tästä.
  5. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Tuet tulivat takuuseen, mutta samanlaiset. Ei taida olla vielä kestävämpiä versioita. Tein ite uudet tuet naulauslevystä:D. Tuli nätit:p
     
  6. MiKo84

    MiKo84 Well-Known Member

    No listaa sitten niistä paikoista joissa kauppias laittaa remmit omasta pussista eikä tehdas maksa remmejä kauppiaalle? Epäilen kyllä, ettei tehdas korvaisi kun ongelma kuiten aika yleisesti jo tiedossa.. Saattaa nimittäin vaikuttaa siihen seuraavaan kelkan ostopaikkaan...
     
  7. m-akseli

    m-akseli Rave Re 850 -18

    Laittakaahan samalla lista liikkeistä josta remmejä ei saa takuuseen. Tietää kiertää sitten kaukaa ne. Jos noita 250€ remmejä menee 1kpl/100km niin saa kyllä mennä takuuseen. Sais mennä koko kelkka. Eihän se 800 kulunutkaan tuohon tahtiin tuo remmi. Eli käykö niin että ensin luistaa ja siksi kuumuu ja kuluu. Mitä itse ja kaverit noilla on ajellu niin aika raakile vielä. Itse olettaosin että tuolla rahalla saa toimivan kelkan eikä mitään rakkennussarjaa. Keväällä on saavillinen ylimäräisiä osia kun laittaa vaihtoon. Jos tuota pitäis 10 vuotta niin sittenhän sitä voi vähän rakentaa mutta onko siinäkään järkeä että ostaa 17000 kelkan ja rakentaa sitä monella tonnilla/käyttää siihen tolkuttomasti aikaa/pilaa kaikki ekan kauden reissut kun kelkka ei pelaa?!
     
    Akimatic, janzka, Nipademu ja 2 muut tykkäävät tästä.
  8. polleX2

    polleX2 Lynx RE 850 -18

    Eiköhän se nimenomaan tehtaan kuulu laittaa kelkat siihen kuntoon, että ne pelittää eikä silppua hihnoja urakalla. Ja laittaa uutta hihnaa tilalle jos vian takia hajoavat. Tuskin kauppiaatkaan niitä hihnoja alkavat omasta pussista maksamaan. Itellä vasta 400km mittarissa ja eka hihna menossa. Jännä nähdä kuin niitä alkaa menemään. Kyllä se on merkin vaihto edessä jos ongelmia ilmenee ja joutuu ite maksaan viulut. Onhan siinä hieno takuu 50kk.:D
     
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Laittaako ne tehtaalla kaikki linjaukset kohdilleen vai tehdäänkö luovutushuollossa mitään, edes tarkistuksia? Jännä kun osalla hihnat kestää kohtuudella mutta osalla ei. Selittyy kyllä silläkin että osa ajaa melko sievästi niin hihna ei juuri kuumu vaikka tukikumet ois rikki tai muuten säädöt pielessä.
     
  10. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Joo. Ne rex2 pohjaraudat käy jos parista kohtaa taittaa lisää. Tai holkit laittaa takapäähän niinkuin joku jo oli tehnytkin. Radienissa on isommat patit mitä vanhoissa. Melkoisen tarkat on nuo kiinnityspisteet, on edessä se pultti ja takana niitti. Takapään kiinnitys jää myös kapeahkoksi, kun on niin haulikolla ammuttu se astinlauta. :D Mutta kyllä on suunnitteilla suojat näihinkin, jalkakoukkujen ohessa. Elkee hättäillä.
     
  11. Yamaha enticer

    Yamaha enticer SxViper

    No ei kyllä PITÄISI vaikuttaa yhtään. Ei varmaan autokaupoillakaan ole erilaiset takuuehdot riippuen siitä, mistä sen kinnerinsä sattuu ostamaan.
     
    TeHo tykkää tästä.
  12. Mika_R

    Mika_R Klonks rave enduro 600r -24, Yamaha RS Vector -06

    Minkälaisessa ajossa ne remmit hajoaa? Minulla se reilu tonni menty eikä ongelmia hihnan suhteen, eikä tuolla nyt ihan pelkästään körötelty ole. Pääasiassa reitti reippailua tuo ajo on ollut.
     
  13. Kuluppi

    Kuluppi Lynx rave re 24

    Reitti ajossa ja kaasu pohjassa.
     
    Hemikoo, Mika_R ja Haikku tykkäävät tästä.
  14. Jarno.V

    Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

    Mää vaihtasin eka ne hullut aavikkovälitykset (25/45) vaikka 21/45, kulkee varmaan sitteki sen 150 vielä..
     
    Hemikoo, Fudge, Mika_R ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  15. teme-

    teme- Well-Known Member

    Kyllähän se tehdas sais tehdä ne tarvittavat muutokset jotta hihnat alkaa kestämään. Eihän se asiakkaan piikkiin kuulu mennä jos uudesta kelkasta menee hihnoja parinsadan välein ja tehdas ei tee mitään asialle.
     
  16. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Onkohan vanhemman mallisissa 800 isolohkoissa kenelläkään uuden mallista 531 hihnaa. Saisi vertailua onko vika hihnassa vai itse kamppeessa.

    Vien oman REen huoltoon lähiaikoina.......täytyypä kysellä onko tehtaalta tullut mitään inffoa hihnoista. Joulun välipäivinä käytin sitä jo pajalla ja silloin tehtaalla oli epäilys 531 hihnan liiman epäsopivuudesta. Kuumentuessa notkistaa koko hihnan ja sit se rapsahtaa poikki.
     
  17. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Ei ne 391 remmit kestä sen kummemmin.
     
  18. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Ja toinen mikä osui ekalla reissulla silmään oli taka kääntöpyörien akseli. M8 läpipultti :eek: ja nylok toisessa päässä......ja taas ne muovipalikat siellä hajoamassa.:(

    Miksihän tehtaan väen pitää tehdä tämmöisiä viritelmiä. Pelkästään painon vuoksiko o_O Itsellä se lähtee vaihtoo.......RS akseli ja kilkkeet tilalle......sit ei oo niin väliä missä asennossa sitä nypystä alas tulee.

    Mutta ettei mene täysin moittimiseksi niin ketjun kiristys on erinomainen keksintö. 10 sek koko homma tehty. :):)
     
  19. -JPV-

    -JPV- Well-Known Member

    Minulla on tuo 391 remmi ja se kesti moitteetta 450 km ajot. Normi kulumisen merkkejä vain....
     
  20. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Mulla on pyöriny -531 remmi reilut 700km 800 Xrs Renessä ja silmämääräsesti ei uudelle häpeä. Eilenkin runsaslumista luomureittiä sata kilsaa aika raskaalla kädellä, ei ongelmaa.
     

Suosittele tätä sivua