ARCTIC CAT 2019

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Fudge, 15/12/17.

  1. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

  2. mappe

    mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

    kuinkakohan kestävä tuommonen single liukurunko on (sikäli mikäli tosi) ja pyssyykö sillä selvinpäinkään ennään pystyssä?
     
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Pystyssä varmaan pysyy, mutta voipi meidän lumilla olla melkoinen ojankaivaja. Mielenkiinnolla seurataan mitä sieltä tulee
     
    Fudge tykkää tästä.
  4. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    tapatalk_1519427434141.jpeg
     
  5. Vilho

    Vilho freeride

    Mitä tuolla alphalla niinku haetaan. Vois äkkiseltää kuvitella ettei se ainakaa parempi oo kuin normi. Mutta eihän näistä koskaa tiedä.
     
  6. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Äkkiseltään tuntuisi että jos notkeutta haetaan ummelle, niin keulasta pitäisi saada kapeammaksi, ei niinkään telasta. Normi 38cm tela ei kyllä ummella ole se joka menoa haittaisi. Enemmän keulan kanssa joutuu punomaan käännöksiin ja kanttailuun.

    Toivottavasti tästä tulee jotain uutta ja mullistavaa kelkkailuun, mitä ei ainakaan vielä ole tajunnut
     
  7. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Niin enpä tiiä, en lähtis keulaa kyllä kaventamaan enempää ellei jollain kompensoida sitä tasapainon hakua. 36" keulallakin tuntuu loivassa rinteessä olevan ongelmana että kelkka kaatuu ylärinteeseen jos lumesta ei saa potkuttelemalla tukea. Mielenkiinnolla odotan miten tuo mahdollinen telan kavennus vaikuttaa ajamiseen normaali keulan kanssa.
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Josko se koko kelkka ois kapeampi?

    Jännän äärellä saisko ne tänä vuonna hinnoiteltua ennen ennakkokaupan päättymisaikaa o_O, se ois melekein pilkka seinään...
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  9. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Ei enään kapiampaa keulaa kaipaa mitä tämä Mountain Catti nykyään on. Eka kelekka missä en ehkä piä suksia kappeemmillaan.. Katotaan miten tottuu.. Nyt tuntuu että aivan hitaassa pusikkorallissa ei pysy pystyssä :D:D
     
  10. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    On kyllä makia tämä Yamacatin mountain-keula. Mulla toiseksi kapeimmalla asetuksella. Jätetään kapein mahdollinen 34,5" asetus vielä tulevaan, kun haluaa jotain uutta kokeilla.

    Onkohan tuo single liukurunko keinuvaa mallia? :D
     
    Fudge tykkää tästä.
  11. Kommein

    Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6", Lynx Racing -96

    Luulis että tuossa matto taipuu vielä enemmän rinteeseen kun t-motionissa mikä kevittää kyllä ajamist. Omasta mielestä t-motionissa ei ole mitään tuntoa käännöksissä ja toivon että tuo ei ole samallainen. Mitenköhän mahtaa matto pysyä päällä? :rolleyes:
     
    Fudge tykkää tästä.
  12. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

  13. Tampio89

    Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

    Jaa vai keskivetonen okkeli se uus catti onkin. Jos keulaa vielä kavennetaan niin eikö se olis sama kohta laittaa vain yksi suksi.:D
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    No sinkkukeula oliski kokeilemisen arvoinen.
     
    JiiKoo tykkää tästä.
  15. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    600 Okkelissa ei toiminut tuo keskiveto, puikot katkeili matosta. Mutta jos tulee Kissaan niin voisi toimia nykytekniikalla, mattokaan ei taida olla 60 cm leveä...
     
  16. Tampio89

    Tampio89 Ainakin 200 eri kelkkaa kärrylle ja alas :D

    Njoo meillä oli kotona aikonaan okelbo 600 ja niinhän siinä kävi että puikot poikki. Enon okkeli se oikea kelkka oli siinä oli sinkku suksi ja paritelat. Eiköhän tuolla telastossa kuiten ole ainakin leveämpi jos ei useampi vetopyörä sillä on tuossa uskoakseni joku hevonen enemmän tehoa kuin kaikissa 600 okkelin konevaihtoedoissa yhteensä.
     
  17. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Niinhän mie sanoin notta vois toimiakin nykypäivänä. Tehoista en sano mitään, sen aikaset matot hajosivat ihan mekaaniselta kestävyydeltään.
     
  18. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Niin se vaan monoraili alpha tuli. Näyttivät siirtyneen matoissa brp:n mittoihi: 154" kuvissa ja 165" videolla vilahti.
     
  19. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Näemmä myös sähköhäirityt iskarit jossain tötterössä., olisko qs3:sta sähkövedos. Yhden liukurungon matossa on nappuloita sisällä normi määrä, joten eikö lie kestä sen puoleen hyvin. Varmaan hassu laite ajaa..
     
  20. Arsi

    Arsi Well-Known Member

Suosittele tätä sivua