Yamaha SR Viper Mountain (XTX LE, MTX 153, MTX 162)

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä JRT, 8/4/14.

  1. Korben

    Korben talvi on ihmisen parasta aikaa. Ja kesä.


    Noniin poijjaat! Jumalauta! Ihmettelen suunnattomasti, että miksi tuota ei tehä jo kaupassa?! Alko reki tulemaan perässä ylämäessäki! Ja alko 153” mtx keulimaan ihan kaasulla! Ummella tuntuu menevän siinä mssä leikkamattomanaki. Ehkä jaksaa kiertää pikkusen paremmin. Otin tosiaan itekki sen 10mm poies. Tykkään!
     
    FFoxi tykkää tästä.
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Mukava kuulla, että tykkäät.

    Tänään tuli ajettua raskaasti päivä vaarassa. Autolla mentiin pelipaikoille, joten ei juuri siirtymiä ollut. Kulutus 43litraa/100km. Kyllä se näköjään Viperillekin soppa maistuu, mutta ajo toki kuluttavaa. Paikoin napaan ja jopa kainaloihinkin asti kuivaa ryyniä pohjia myöden. Makia kaivattaa reilusti, kun ei tartte pelätä kiviä ja kantoja :cool:

    IMG_20180325_202012_788.jpg
     
    Vesukka ja janzka tykkäävät tästä.
  3. hardox

    hardox Well-Known Member


    Mulla ei lähtenyt mitään ääntä kun kelkalla ajoin. Ainoastaan kun starttasi, kuulosti oudolta. Mutta kun sähköt hävisi niin sitten piti ajokin lopettaa.
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Minkälaisia paineita porukka pitää mtx vipereiden Evoleissa?
     
  5. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Mulla tuli ainakin räyhähenkeä aimoannos lisää leikkauksen jälkeen. Tuntuu että rokkaa paremmin ja tyhjän muljuaminen jäi pois. Nyt alkaa tapahtua paremmin kun kaasua antaa. Johtuuko sitten siitä että jaksaa jauhaa paremmin matalammalla harpulla vai muuttuiko matossa harpun profiili oleellisesti, kun taaksepäin taittuvan lerpun kärjen typisti pois. Varmaan molemmat vaikuttaa
     
    Viimeksi muokattu: 26/3/18
    Korben tykkää tästä.
  6. jtek

    jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

    Ylipainetta.
     
  7. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ohjekirjan paineilla mulla ainakin tahtoo etupukki pohjata helposti reitillä, mutta taas ummella tuntuu että saisi olla pehmeämmin toimiva alusta. Tämän takia kiinnostaisi mitä muut pitää Floateissa paineina ja nimenomaa -16 EvoL:ssä?
     
  8. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Nyt tuli plackout mites toi yläkuomu irtos viperistä? jossai oli video kun katista irrotetaan mut en kyl muista
     
  9. pette

    pette SR Viper M-TX -15

    Tuossa on ainakin yksi video.

     
  10. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Kiitos
     
  11. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Tarkoitus kokeilla keulaan walker lisäsäiliö keppejä mahtuukohan 42 keulan kanssa
     
  12. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Olikohan keulassa. 120/80 etupukki 150/80 taka 180/100. (Huom 100kg kuski)Klikkerillä säädelly sitten reitti vai umpis. Kokeilin kovempiaki paineita van umpis ominaisuudet kärsii. Periaateessa mitä pehmeämpi säätö niin ketterämpi ummessa. Tuo semmonen kopromissi ehki. Nuissa hyvä että saa progressiivisen jouston. Telastoon oon miettiny että simmais iskurit, ni vois vielä paineita vähä puottaa. Kyllä se reitillä vähä läpi lyö ,jos rupee huimailemmaan. Van on se hyvä että säätöjä saapi jokainen mieleisekseen. Kyllä ne suomessa pitää hyvät iskurit kelkussa olla, ainaki läskillä:D
     
    hanski-58 ja FFoxi tykkäävät tästä.
  13. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Kokemuksiin gripper suksista viperin kielillä vs powder
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    En tiedä Grippereistä, mutta vakiona -16 olevat 7" Mountainit toimii hienosti. Hyvin paljon sama muoto kuin gripperissä. Voisi jopa väittää kopioksi.

    Blade DS:t lähti tarpeettomana kiertoon, kun vakio suksikin toimii niin mukavasti.
     
    Snowmare tykkää tästä.
  15. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Pistin itellekki vakiot takasi, taas sidehillaus maittaa. Hätäilin uutena ja normipladet ostin, ei pahat nekään mutta ummessa pelittää vakiot paremmin.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  16. jarimink

    jarimink yamaha viper xtx

    Ite ajan reittii
     
  17. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Reittihommiin en osaa kattavasti ottaa kantaa ja minun reittiajot on varmaan körryyttelyä, mutta tykkään noista 7" mountaineista myös kovalla. Ei hae uria, ohjaa kevyesti vaikka yhdellä kädellä ja kuitenkin tarkasti. Kääntyy minun makuun juuri sopivasti.
     
  18. juoni

    juoni -22 R-M8000 -440 vera - yamaha xt660r

    itellä aikanaan suksissa 75/120 etupukissa 65/120 ja taka pukissa 125/235. ite vaihtoin ds bladet vakijoitten tilalle tuli kevyvempi kääntää ja viltossa meni paremmin!omasta mielestä vakio suksessa liikaa köliä eli liian ottava ommaa makkuun.
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  19. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Ds pladella kevyt kääntää, kokeilin minähi niitä. Kankealta tuntui alussa omat, van nyt kun säädelly alustaa niin toimivat thoudellaki hyvin. Oliki tuo oma ihan naamallaan uutena. Varmaan liikaa suksipainetta. Myös tuolla suksen kiinnityskohdalla vaikutus, laitoin toiseksi kapeimpaan asentoon ,ni haukkaus loppu. Ohjuri silloin alapallon keskellä suunnilleen.
     
  20. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Eikö ne just nuihin bladeja kehuneet .Hyvin kait nuo reitillä mtx:ssä toimi. En kyllä reittirallaaja erityisesti oo, lukase tuolta sukset osiosta vinkkie.
     

Suosittele tätä sivua