Umpisen kelkka hakusessa

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Turskaa, 15/12/18.

?

Mikä lelu umpiseen

  1. Yamaha turbolla

    18.2%
  2. Ski Doo

    25.0%
  3. Arctic cat

    20.5%
  4. Polaris

    38.6%
Multiple votes are allowed.
  1. tkiviniemi

    tkiviniemi Member

    Itsekin harkinnut hakea 850 summitin naapurista. Tuonti kai aika simppeli eli rekisteröinti vain suomessa? Erillisiä vaatimuksenmukaisuustodistuksia ei enää tarvita?

    Kysymys liittyen kelkkaan. Pystyykö 154 mittaisella summitilla siirtymään reittejä tai hätätapauksessa käymään jonkun reittilenkinkin. Tiedän ettei ole siihen tarkoitettu.

    Kiitoksia asiallisista vastauksista.
     
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Pystyy niillä näköjään hyvin päästelemään reitilläkin, sen mitä kavereiden summittien perässä olen roikkunut.

    Edit. Kaverin -17 850 summasessa jotain 3500km mittarissa ja siinä ei ole mitään murheita ollut ja taitaa olla täysin vakio. Muistaakseni remmin vaihtoi ihan varmuuden vuoksi vaikka ei silminnähden ollut vielä huono .
     
    Viimeksi muokattu: 21/12/18
  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Mutta tosihan se on että brp:n laitteista ei saatu remmi ongelmia korjattua xm/rex2 aikaan ja uusissa näytti vielä viime vuonna olevan paljon ongelmia. Lisäksi vielä remmi pelleilyt. Väkisellä tulee mieleen ettei siellä paljon kiinnosta minkälaisia vehkeitä myyntiin laitetaan. Kyllä kait nuo remmit saisi kestämään jos haluaa niin miksi laittaa paskaa myyntiin vuodesta toiseen? Minun mielestä olisi ihan hyvä kaikilla jättää brp:t ostamatta muutamaksi vuodeksi. Onhan ne toimiessaan hyviä ja varaosaa helposti saatavilla.
     
    Zombie ja FFoxi tykkäävät tästä.
  4. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Pitäisikö minun tähän jotain vastata kun kerta lainasit?
     
  5. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    No eipä oikeastaan.
     
  6. Turskaa

    Turskaa Summitti

    Ruottinmaalta tuli sovittua sidewinderistä kaupat. Se oli kahen kauppaa sw ja summitin välillä. Loppujen lopuksi turbo houkutteli enempi kuin vapari 2t. Toivotaan vaan, että en pety ja kaupat pitää:D. Yhtenä ratkaisevan tekijänä oli Yammun parempi jälleenmyyntiarvo Suomessa:cool:. (Mistä lie johtuu...)
     
    samumarkus, hanski-58, pezq^ ja 2 muut tykkäävät tästä.
  7. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Varmaan tyytyväisiä asiakkaita ne, jotka ostaneet ovh-hinnalla 16-17ke kelkan ja seuraavana syksynä ylivuotisia saa 11ke. Käytännössä tarkoittaa sitä että yli 9ke et saa myytyä sitä talven ajettua, ainakaan kovin helposti :D kevyt vajaa 50% pudotus arvossa... o_O
     
  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    No ei varmasti paljon naurata tuossa tapauksessa. Polaris näyttäisi aika hyvin pitävän arvonsa nykyään. Karkeasti 11-12k€ axys rmk ja sks maksaa käytettynä nettimotossa.
     
  9. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Säähän sanoit et muita kuin brp laitteita saa 11k ylivuotisia?
     
  10. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Cattia ja Yammua ainakin ollut. Pollea ei ihan tuolla, muttei eipä kauas ole jäänyt sekään. Tosin eipä noita axys rmk/sks pollejakaan ole vähän ajettuna näkynyt 9k€ tarjolla, joten linjassa kulkee hinnat.

    Edit. Hintojen tippumisessa on huomioitavaa, että muiden ylivuotiset ovat jo vanhentunutta tekniikkaa ja hinnat sen vuoksi pudonneet ja niiden pitääkin tippua. BRP 850 taas edustaa kehityksen terävintä kärkeä ja silti hinnat tippuvat erittäin jyrkästi. Tämä pistää eniten silmään, kun noita käytettyjä selailee.
     
    Viimeksi muokattu: 21/12/18
  11. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Eka vuosi ja kalleimmat ajot.merkki kun merkki.pro rmk tai hardcore catti. Jos isompi kuski niin sidewinder . kyllä mä summitillakin ajaisin.
     
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Saas nähdä esim. Alphan ja pollen 850 kans, mikä on käytettyjen hinta.
     
  13. AEM

    AEM Well-Known Member

    Ohan tuola ruottin puolella winderiä alle 10k€,
    Kesällä möivät ylivuotista 800 3900 ds dokkeria 11k€, suomesta käytetty kalliimmalla.
     
  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kyllähän nuo Ruotsin markkinat kannattaa huomioida kun kelkkaa vaihtaa. Varsinkin kun ei ole tuontitullia, mutta rekisteröidä täytyy Suomen kilpiin, joten paperit kannattaa olla kunnossa.
     
    Turskaa tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua