BoonDocker DS 850 E-TEC (2018->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 19/3/17.

  1. fxjannu

    fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

    Kolme päivää ajettu ja testimielessä nykiny käyntiin vaikka onkin startillinen. Yhden kerran joutu laittamaan napista käyntiin kun ei naru ottanut pitoja, sekin ekana ajopäivänä. Kelkka siis RE Xterrain.
     
  2. Korvenmies

    Korvenmies Well-Known Member

    Miten 19 mallin remmit kestäneet? Onko viel kokemuksia
     
  3. jazzo

    jazzo BD3900RE -19

    Onko nää mainitut käynnistinongelmat 2018 malleissa, vai onko 19 malleihinkin jo takuukampanja käynnistinlaitteille päällä?
     
  4. Jupelt

    Jupelt Lynx

    Minulle ainakin vaihdettiin tänään takuukamppaniana osa käynnistimeen -19 dokkeriin. Lisäksi shottiin oli myös tullut joku tarkastuskampanja tänään, tarkisti samalla myös sen.
     
  5. Nikkari

    Nikkari Lynxihän se

    Vain 19 malleissa, suurin osa korjaantuu ku ajaa muutaman sata kilsaa, liian tiukka sovitus niin ahistaa.
     
  6. antti100

    antti100 BD DS 4100

  7. teme-

    teme- Well-Known Member

    Sledstoren tunnelilaukku on ainaki omasta mielestä parempi kun noi brp omat, se on semmonen pehmee pussukka jota saa kiristettyä tarvittaessa niin saa pienetkin tavarat tiiviisti ilman tehosekotin efektiä mikä noissa brp laukuissa tahtoo olla jos ei pakkaa tiiviisti.

    Edit. Siis tämä https://www.sledstore.fi/tunnelilaukku-sledstore-herdalia-21l
     
    Tuomasup2 tykkää tästä.
  8. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Tuosta vaan menee vesi läpi. Tunnenlin päällä lumi sulaa ja imeytyy laukkuun. Tavarat saa pakata vedenpitäviin pusseihin. Ite imeytin mustan kumimaalin pohjakankaaseen ja se tais hieman auttaa. Muuten kyllä ihan hyvä.
     
    Fudge tykkää tästä.
  9. K.J.P

    K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

    Ite heittänyt tuuman paksua armaflex mattoa pari palaa laukkuun toisen pohjalle ja toisen päälle, niin rupiaa tavarat pysymään jiirissä.. Suosittelen.
     
  10. antti100

    antti100 BD DS 4100

    Joo eikä oo hinnan kiroissa. Milläs ruuvasit/niittasit kiinni? Kiinnitys on ollu aikasemmissa Yamahan tunnelilaukuissa se joka on aina pettänyt, revennut röykytyksessä ennemmin tai myöhemmin. Sitten sitä remmivirityksillä yrität saada kairassa pysymään mukana. Sen takia tuota BRP / LinQ laukkua mietin. Mutta tuossa oli tosiaan kapeemmalla ne toiset Linqit?
     
  11. teme-

    teme- Well-Known Member

    Minä laitoin ne kiinnikkeet takapuskurin pulttien läpi eli jää rungon ja puskurin väliin ja remmit ihan tiukalle nippusiteillä varmistaen. Kun näkyy jäävän semmoseen asentoon että meinaa lipsua auki.
     
  12. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Elkää nyt hyvät ihmiset sotkeutuko tuohon sledstoren laukkuun, 20 on liikaa siitä. Kestää max 2 reissua, vetoketjut jää käsiin kun yrität jäisenä aukaista...
     
    Fudge, vetkulilm, Korbimotors ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Hyvä vinkki Murrelta, että on heikkoa tekoa. Skinzillä näkyi olevan samantyylinen tunnelilaukku, mutta hintaa reilummin.

    Mulla on kovia muoviboxeja ollut eri kelkoissa ja niihin pitää laittaa kevyt kelkkapeitto tai muuta ilmavaa täytteeksi, jotta välttyy tehosekoitin ilmiöltä. Eihän ne muodikkaita ole, mutta kestävät vuositolkulla ja toimivat hyvin.
     
    Fudge tykkää tästä.
  14. fxjannu

    fxjannu -19 Xterrain 850 RE 3700

    Hanskakotelo1.JPG Hanskakotelo2.JPG Toimiva homma, kotelossa tilaa EA-pakkaukselle + varahanskoille + varalaseille ja vielä sopii pikkupullo juotavaa.
     
  15. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Miulla ois kans tuo radienin koppa joutilaana..
     
  16. Soholo

    Soholo Member



    Sulla on varmaan joku hinta tavaralle?
     
  17. Treerider

    Treerider Member

    Sehän tuli tämmönen 19 DS laitettua. Muutaman vuoden Ski-doolla ajaneena täytyy kyllä sanoa että kyllä PPS on aina PPS vaikka "huonoillakin" iskareilla. Hienosti jakaa painoa ja se mitä pelkäsin tämän laitteen kanssa oli, että yltiöpäinen keuliminen jatkuu niin ainakaan näillä lumilla ei keuli yhtään liikaa. Takapukissa näyttää olevankin melko jämerän oloinen jousi. Liekö sitten ottaneet palautteesta vaarin ja tehneet sille keulimiselle jotain..vaikka sittenhän se vasta selviää kun on enemmän lunta.
    Remmi ei näytä kuumenevan ja tehoa tuntuisi olevan tyrkyllä mukavasti vaikka sisäänajoa vielä 80 pinnaa jäljellä.
    Ja se V'''N T- Motion on poistunu meikäläisen kelkasta eikä takasin tule. Tosi helpon tuntuinen ojan penkassa pitää yhellä suksella, vaikkei sitä luntakaan ole apuna liikoja vielä.
    Simmit tuntuis olevan melko pintakovat (tai sitten se on tuo penkki;)), mutta suureksi yllätykseksi ottaa isot patit ja hypyt kuin sukkasillaan vastaan.
    Keula nyt on vähän rauhaton ja mietinki että mitä porukka on laittanu suksien iskareiksi?
     
  18. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Edellisessä oli brp cataloogin fox float 3:set jotka toimi hyvin. Tässä nykyisessä on Foxin qs jouselliset mallit rebound klikkerillä varustettuna myöskin Lynxin cataloogista. Nämä on vielä paremmat mutta toki hintaaki on enemmän. Näille tuotenumero on 860201710 ja ei tarvi pettyä.
     
  19. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Viimisimmästä remmirikosta viisastuneena tehtaan kanta on että korvaavat hihnan aiheuttamat rikot muttei itse hihnaa enään.
     
    Vilbur ja T-Cat tykkäävät tästä.
  20. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Tehas on kyllä omilla toimillaan tehny aika selväksi, että itelle ei tule enään yhtään Brp:läistä. Eka ja viiminen samalla kertaa.
     
    Skippaduu75 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua