Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

  1. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Tuoha on kyllä kevyt ajjaa mitä @perttk98 phazerillä ajellut. Vai mitä omistaja sanoo? Pysynyt kevyenä ja ketterän kuten Phazerit alkujaan☺️

    @Jii.Pee Onkohan siinä kaikki ollu kunnossa?
     
    samumarkus tykkää tästä.
  2. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    No kyllä kait siitä ohjausta paranneltiin paljonkin. Alkuun siinä oli varmaan 10cm klapia. Siinähän ohjaus välittyy miljoonan eri nivelen ja tangon kautta suksille ja kaikki melko heikkoa niin ei ihme jos hieman raskas ja paljon välyksiä. En ole juuri isommilla 4t kelkoilla ajanut mutta esim brp:n 800cc ajaa vaikka pikkurillillä.
     
  3. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    IMG_20181230_175628.jpg IMG_20181230_181048.jpg
    Pikku syyshuolto phazeriin. Joku vatipää joskus jättäny apurattaan tapin pois ku on kasannu ni ei kelluva ratas iske startille ku potkasemalla kytkimeen. Ihme että yleensä startannu.
     
  4. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    @paikkari, katsellaanpa ensiviikolla tarpeita.
     
  5. samumarkus

    samumarkus Member

    Onko 07 ja 08 paatsereissa sama syyläri?
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  6. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Mielestäni kyllä, katso räjäytyskuvista onko sama numero...
     
    samumarkus tykkää tästä.
  7. Vekke

    Vekke Member

    Onko kenellä käytössä tuommosia 31-04 Vuotsolainen suksen levitys muoveja ja minkälaisia kokemuksia? Omassa on tuo käyntiinlähtö mennyt kokoajan huonommaksi niin tulpat pitäisi varmaan vaihtoo, mutta ensiapuna kelkka lähtee kuitenkin hyvin käyntiin silikoni sprayn avulla kun ilmansuodatinkoteloon ruiskuttaa startatessa niin, kannattaa ehkä muidenkin ostaa tuommoinen pikkupullo varustepussiin ostaa jos semmoista kantaa mukana. Toistaiseksi ajossa kestää käynnissä normaalisti.

    Eikös samalla kun tulpat vaihtaa niin tankin joutuu pois ottamaan niin nuo joustot kannattaa myös asentaa kun putki vuotaa reilusti.
     
  8. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Hieman kyllä kyseenalaistan mihin Phazerissa tarvitsee suksien levikemuoveja, toki jos orkkis sivakat ne kapeimmat on ,niin ehkä, nuiden levikemuovien toimiminen nuissa nk. sporttikelkoissa on kyllä kyseenalaista , hanki mieluummin jotkin tarvikesukset jotka on leveämmät esim SLP powderpro tms..omassa nuo käytössä ja kyllä nuilla ajelee jos ei paremmasta tiedä, CA MTX:ät on jouten kun ei nuita kapeekeulasia ole meille eksyny...

    Lähteekö käyntiin silikoni sprayllä?
    Heikossa kunnossa oleva akku kyllä vaikuttaa käynnistyvyyteen, ei jaksa pyörittää ja antaa kipinää samaan aikaan.
    Tulpiksi NGK iridiumit, hyvin on toimineet nuissa meidän keksinnöissä, tulppa ei enää ole edes kovin kallis kun oikeasta paikasta katseelee.
     
  9. TapsaPZ

    TapsaPZ Well-Known Member

    Vuotsolaiset auttaa keulan kantavuuteen todella paljon jos ummessa ajelee. Haittana aliohjaava käytös. Eikä ne muokkaamatta edes asentuneet, vuosia kuitenkin painonsiirrolla ohjasin, eli toimeentulin. Powder pro on raskas kääntää muokkaamatta, ulkokantti pois niin voi olla ok.
     
  10. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Juu ehkä jossain työkelkassa ne puoltaa paikkansa mutta tuo Phazeri ei käsittääkseni ole sellainen, mtx:ssä tais olla vakiona jo Jammun oma leveempi sivakka.
    Mielenkiitoista että keskusteluissa useasti toistuu tuo raskas kääneltävyys jollain tietyillä suksilla, hieman alustan ja suksien jousituksen säätelyä niin suksipaineita saa muutettua melkoisen monessa kelkassa suuntaan tai toiseen, mutta tavallaan kai jokainen...
     
    janzka, Zombie ja Jukkis tykkäävät tästä.
  11. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    PP:t oli ollu tuossa yhdessä paserissa minkä veli osti ja varmaan niistä johtuen ohjausen kaikki kohdat olivat menneet väljäksi kun niin raskas kääntää. Bladet on paremmat.
     
  12. samumarkus

    samumarkus Member

    Mulla on paatserissa powder prot eikä oo raskaat kääntää tämmöselle kukkakepillekkää. Lie jottai muuta vikkaa jos raskas niillä on
     
    Janne.mikael ja janzka tykkäävät tästä.
  13. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kuten Hanski totesi edellä, säätöä... Takapukki täysillä ja etupukissa vakio löysä jousi ja siihen vielä päälle keula kiritty tappiin niin sarvet jo taipuu käännellessä
     
    samumarkus tykkää tästä.
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Voipihan se olla.
     
  15. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Asennus- sarjoja on olemassa, osa näkyy olevan tehtynä suoralla kytkennällä akusta, välipistoke katteisiin josta kypärän visiiriin, osa kytkennöistä tehtynä releen kautta( heräte vaikka valoilta), tätä itse käytän...
     
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ihmettelen jos ei paras ja helpoin löydy Yamaha tiskiltä @Fiiberi
     
    Citi tykkää tästä.
  17. M.illikainen

    M.illikainen Member

    Uusi patserin omistaja tarvitsisi hieman apua muutamaan ongelmaan.. eli
    1. Vikakoodi 13 tuli ensimmäisellä kunnon ajokerralla. Onko tietoa mistä voisi kyseinen ongelma johtua ja missä kyseinen anturi tarkalleen sijaitsee?
    2. Kun on kone ajettu kuumaksi niin sammutuksen jälkeen uudelleen käynnistäessä valittaa matalasta öljynpaineesta ja sammuttaa itsensä. Voiko ed. Mainitut ongelmat liittyä toisiinsa vai onko näihin mitään pro tipsejä?
     
  18. M.illikainen

    M.illikainen Member

    Itse itselleni vastaten:
    1. Vika johtui anturin liittimestä josta yksi piuha poikki ja antureihin pääsee käsiksi poistamalla putsarinkotelo ja etuvalo.
    2. Toivottavasti lähti samalla sillä vuotoja ei näkynyt missään
     
    Zombie ja Hemikoo tykkäävät tästä.
  19. M.illikainen

    M.illikainen Member

    Moro,

    On kenelläkään tietoa mitä eroa on 07-08 patserin alatukivarressa verrattuna -11 mallin? Missään ei tunnu olevan tarvikkeena 11 malliin mutta 07-08 olisi saatavilla.. Käykö nämä suoraan päikseen?

    Mistä olette tilanneet alatukivarren puslia kun nekin tuntuvat olevan kiven alla?
     
  20. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Mene sorvarin luo tukivarren ja niiden holkkien kanssa, pyydä tekemään POM: ista uudet..
     

Suosittele tätä sivua