Näin sitä Uralilla..

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä ruso, 6/3/19.

  1. ruso

    ruso äkstriimi

     
    bavo tykkää tästä.
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    No nyt sekin on nähty jotta lynxi syö miehen :D. Jo voi olla pölijä.. Ei sentään kuski lyöny lusikkaa tankoon het kerrasta ja kunnolla.
     
  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei siinä olis muuta käynyt kuin lynxi silpunnut remmin..
     
  4. teme-

    teme- Well-Known Member

    Jos kyseessä olis ollu polaris niin ei olis kerennyt tapahtua mitään kun kone olis juminu ennen sitä...
     
    PuuterinPöllyyttäjä, Fudge ja pezq^ tykkäävät tästä.
  5. Tikkersson

    Tikkersson Ei kelkkaa - harrastus ohi toistaiseksi...

    Mitään ei ollut ottanu...
     
  6. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Taitaa jotakuta harmittaa kun on oman kelkan merkin vaihtanut eikä tainnu olla nappi valinta kun pitää yrittää uskotella itelle toisen merkin paremmuutta haukkumalla kaikki brp tuotokset paskoiksi. Joka merkissä ne omat ongelmansa on... ois tossa voinu oikeestikki pahasti käydä, aika hätäsee imasee kaverin
     
  7. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    :D

    On niissä hyviäkin puolia niin kuin kaikissa. Mulle on aivan sama millä merkillä ajan. Nyt ajan pollella. Seuraava saattaa olla catti tai skidoo. Mistäpä sitä tietää. Sä otat nämä kelkka hommat vissiin melko tosissaan? Veikaan että sinun eka kelkka ollut lynx ja niin ovat kaikki loputkin.
     
  8. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Ei pidä paikkaansa, vaan alkanut ketuttaa kun on kyse melkeen mistä vaan brp tuotteesta eräät tunkee sinne samaa paskaa. Itellä ei oo kyllä merkillä väliä, toissatalvi meni catilla nyt lynssi. Ja tallissa on tälläkin hetkellä 2 pollee 1 catti ja oma lyne jokaisella ajanut jokaisessa omat vahvuudet, enkä pidä muuten lynxiä niistä parhaana..
     
  9. Vilho

    Vilho freeride

    Joo vituttaa kun tuo facebookin kelkkaryhmän tyhjä paskan jauhanta pesiytynyt tännekkin... ihan sama mitä julkaistaan niin täyttää kommenteista missä Polariksen moottorit hajoaa ja brp remmit ja Yamaha ei taivu painonsa takia jnejnejne
     
    Lumisiipi, PuuterinPöllyyttäjä, Jannne ja 3 muut tykkäävät tästä.
  10. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ootte te saatana herkkiä :D Pitäiskö pysyä netistä pois jos mieli niin kovin helposti pahoittuu jostain väärän merkkisen kelkan omistajan kommentista? Tosikot. Mulle voitte vaikka yv:llä haukkua kuinka huonoja polarikset on? Jos se helpottaa.
     
  11. Zunnit

    Zunnit Tuntra

    Kyse taitaa olla ennemmin asiallisuudesta, eikä niinkään siitä kuka pahottaa mielensä. Suoraan sanottuna vituttaa lukea tuota tyhjänpaskaa kun ennen sai lukea täällä asiaa päivästä toiseen. #mielensäpahoittaja
     
    PuuterinPöllyyttäjä, Hardza, Jannne ja 2 muut tykkäävät tästä.
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    No tuleehan sitä paskaa kun mielensäpahoittajat puuttuu joka kommenttiin. Katso vaikka tämä ketju.

    En ole kyllä huomannut tällä enkä muillakaan foorumeilla että kirjoitukset olisi jotenkin muuttuneet. Aina nämä foorumit ollu samanlaisia. Kyllä kait täältä vieläkin saa tietoa jos jotain tarvii. Jos tälläkin foorumilla viestit olis pelkkää asiaa niin ei niitä tulisi kuin pari päivässä.
     
  13. julli

    julli rmk

    kyllähän täällä on muuttunu kirjoittelut että alkaa jo tympäseen. jos joka kommenttiin tulee tuota tyhjää paskaa merkkien huonoista puolista niin ei niistä enään kohta kukaan puhu ääneen. täällä foorumilla on ollu kohtuu hyvä henki ja ihmiset on tohtinu kertoa heikoista kohdista mutta nyt jos täällä kertoo jonku vian niin teinipojat(ainakin henkisesti) tarttuu näihin vuosiksi eteenpäin ja joka vitun topikkiin jauhaa samaa paskaa. muiden muassa jii.pee vois jo vähentää tuota tyhjää kitinää
     
    Jannne, Zombie ja petes88 tykkäävät tästä.
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Mitä sä oikein selität? En kyllä osaa kuvitella kuinka hankala on olla jos tämän ketjun kommentti aiheutti pahaa mieltä. Tai mitkään muutkaan. Nämä tyypit ne ärsyttää jotka tarttuu joka kommenttiin ja alkaa turhasta inttään. Niin kuin esim Masa ylempänä.
     
  15. julli

    julli rmk

    sitä selitän että joka toisessa seuraamassani topikissa on sinun ihan turhia kommentteja. jos ei ole asiaan mitään asiallista vastaamista niin ei ole pakko aina avata suuta. tämän ketjun kommentti ei ole ainoa joka on turha. monissa ketjuissa itse asiallinen keskustelu on päättynyt teidän turhaan asiattomaan kommenttiin, monella olisi ehkä ollut jotain asiallista kommentoitavaa mutta eipä kiinnosta sanoa mitään koska tietää että alat tinkaamaan jotain turhaa. mene vaikka vauva.fi keskusteluun, siellä ei ketään häiritte turha länkytys. naamakirjan kelkkaryhmä on kans oiva paikka missä ei mitään järkevää voi kysyä koska aina menee offtopiciksi
     
    Zombie, M.E.A, Jannne ja 3 muut tykkäävät tästä.
  16. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Ei ollut tämän ketjun viestin perusteella.. on hyvä että tuodaan esille kelkjojen ongelmia mutta rajansa kaikella. tuossa edellinen vastaaja kirjoitti aika osuvasti.
     
  17. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Hyvin sanottu. Tottakai eri kelkoista saa ja pitää keskustella vaikkei sellaista sattuis omistamaankaan mutta tuollainen tyhjä länkytys ja paskanjauhanta ei ainakaan ennen ole tälle foorumille kuulunu. Joka vehkeessä on vikoja ja puutteita niistä on hyvässä hengessä ennen poristukkin, nykyään ei vaan tunnu kaikki siihen kykenevän..
     
    julli tykkää tästä.
  18. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Sen verran on tullu YYveetä ja nuita raportointeja parin käyttäjän kirjoituksista parin viimeviikon aikana, että modertointi alkaa vähä siivoileen palstaa ja pistää parille kirjoittajalle mahdollisesti vähä varoituksia.
     
    Lumisiipi, Akimatic, F3 ja 5 muut tykkäävät tästä.
  19. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Elä jaksa. Kuitenkin sullakin oli intoa aloittaa uusi intto kun et pysty yhtä vitsillä heitettyä kommentti sulattamaan. Jos tuon ois sanonut joku muu niin tuskin olisit kommentoinut.
     
  20. julli

    julli rmk

    kyllä sen yhen vitsin jaksaa sulattaa mutta jos sitä samaa vitsiä tulee joka paikkaan samalta aimolta niin ei jaksa. tämä topikki näytti havilliselta paikaöta mainita asiasta toisin kuin vaikka jonku merkin alla oleva asiatopikki
     
    Zunnit tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua