RAVE 600R E-TEC -19...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä rupsu, 13/8/18.

  1. mjuvis

    mjuvis Well-Known Member

     
  2. Harri.T

    Harri.T lynx

    Niin mikä oli CA suksen malli? kun niitä on aika useita.
    Kyllä itsekkin olen sen virheen tehnyt, että kelkkaani joka oli blade sukselle säädetty niin heitin tosta vain CA:n XT alle. Kyllä oli hirveä ajaa. Nyt alla XCS ja säätöjä hierottu noille suksille, niin ei ole enää bladeen paluuta.
     
    rupsu tykkää tästä.
  3. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Ei ne C&A sukset maailmaa mullista... Bladet on yllättävän hyvät.
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  4. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Tais olla juuri XCS. Mutta tämä suksihomma on vähä makuasioita. Ite haluan että kelkassa on kevyt ajotuntuma ja että sukset antaa anteeksi virheliikkuja. Minun kelkan ei tarvi kääntyä millin ohjauksella. Mutta en pidä myöskään vetelevästä keulasta. Liian ohjaavalla suksella alkaa lapa tärissä pitkänä päivänä. Mutta kuten sanoin, makuasioita.
     
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ite tosiaan Catissa nyt hangannut Bladea Sprint raudalla ja CA XTX:ä pätkäraudalla vuoronperään 2500km niin että Nylocit antaa periksi, parhaillaan 2krt päivään ja kesken ajon tottakai. Ohjaus on kevyempi hiukan tuolla Bladella mutta se vetely ja varsinkin jarrutus ja ns. kaasunlöysäysvetely tekee ajosta raskaampaa kun tuolla CA:lla voi ajella yhdellä kädellä mutkat läpi mutta kuten Sipola toi asian julki Lynxin ohjausta pitää käännellä enempi, oisko se tämän uuden "tehostin" mallin ansiota joka tekee alusta kevyttä tuntumaa, eikös tuo ohjausmalli ollut jollain snocross tiimillä Open vehkeissä 15-16vuonna ja se otettiin sitten käyttöön tuptantoon kun siirryttiin näihin tehdaspeleihin?
     
    rupsu tykkää tästä.
  6. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    2166km ja remmi antautu, näytti siltä että johonki ottanu kiinni kun oikealtapuolelta vain päällinen lähti irti nooh uus tilalle ja 500km jo menty hyvin pelaa
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Runkoon hipaissut, katteleppa jälkiä.
    Onko miten hinnakas remmi näihin?
    Miten tuo uus 3500 malli nyt eronnee tästä?
     
  8. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Äkkiseltää vilkastuna ei näkyny että mihinkä se raapis ja itellä hihna on suht kireällä aina mutta täytyy vielä tsiigailla tarkemmio_O Niin onko siinö muuta eroa ku maton pituus? 3300 oli joitakin jarru juttuja jne mut toi 3500?
     
  9. K.J.P

    K.J.P Xterrain 850 Re -23, Rave Re600r -19

    Eikai se tainnu olla satkun nurkilla tuo remmi..
    Ootko sakke kiriny remeliä?
    Itellä piti ensimmäisten 700km ajolla kiriä kolme kertaa, nyt näyttää ettei veny enään. Ajettu nyt 1500 ja vielä ihan tikissä.
     
  10. SakkeSS

    SakkeSS Lynx re 600r 19

    Just tänää kiristin toista kertaa 500 km sisään kun oli aika löysällä eikä tässä uudessa remmissä näy mitää jälkiä että ottais kiinni. Se mikä hajos 2166km ajettu ni tosiaa siitä läks oikeaselkäpuoli veke ja sekin hihna oli kyllä oikealla kireydellä. Mutta eipä tuo nyt paha jos parintonnin välein yks remmi pamahtaa :cool:
     
  11. Aa-Vee

    Aa-Vee Active Member

    Tänään kärysi ajossa normaalia enemmän, niin oli sitten ketjukotelosta lähtenyt tuo tulppa irti ja osa öljyistä vaimentajan kylkeen.. Samalla huomasin, että vaimentaja ottaa sivuposkeen kiinni entistä enemmän. Eli kohta varmaan irti niinkuin osalla olikin jo käynyt..
     

    Lisätyt liitteet:

  12. japa75

    japa75 LYNX 600R RE2019

    Ite huomasin ku säädin rampit 4selle, nii sen jälkee oli hihnan selkää tullu pientä jälkee. Hihnaa oon parikertaa kiristelly. Ajettu ramppien säädön jälkee n450 km. Yhteensä n 1500km samalla hihnalla.
     
  13. tontton

    tontton Well-Known Member

    Mahtaisko mattoa saada takuuseen? Kannattaako edes kysyä?
     

    Lisätyt liitteet:

  14. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Ainahan se kysyä kannattaa. Vastaavanlainen tapaus parin vuoden takaa, ei silloin takuuseen mennyt (liukurunko maton solkireiästä läpi).
     
  15. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Ei menny mullakaan pari-kolme vuotta sitte takuuseen, solkireästä tuli liukurunko kattelee ja kunnolla poikki koko nauha. No uusiahan löytyy nuihin kohtuudella käytettynäkin ja marmoriltaki saattaa toisinaan ale mattoja löytyä...
     
  16. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Omasta kun matto meni kuukausi takaperin niin kone antoi maton toimitusajaksi tammikuun 2020:D Toivottavasti oli joku bitti poikittain.. No eipä ole minun ongelma enää.
     
  17. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Mitä mitä... @M.E.A palasitko X-RS:n?
     
  18. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Routa ajo porsaan kottii:D
     
    Mika_R, M.E.A ja Nipademu tykkäävät tästä.
  19. Jonski

    Jonski Lynx RE 600r -19

    Kyllähän se vaan koeajokiertueen 600r xrs tuntui paljon mukavemmalta ajettavalta pienessä patissa, isoa pattia ei ollut niin siitä ei saanut vertailukuvaa.

    E: tai siis pientä pattia ei skidoolla huomannut missään kun taas lynxi täryytti minkä kerkesi vaikka vauhtiakin nosti :D
     
    M.E.A tykkää tästä.
  20. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Näin pääsi käymään:D Jotenki se vaan on enemmän minun juttu tuo Xrs. Mukavampi.
     
    Nipademu tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua