X-Trim Re 850

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vetkulilm, 13/4/17.

  1. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Taistelua vaati, mutta lopulta :):);) seisoo.

    Huomattavasti paremmin istuu reitille nyt ku vertaa viime vuotiseen ennen simmitystä. Tällä voi jo koittaa kiirehtiäkkin....
     
    juketsu tykkää tästä.
  2. Hardza

    Hardza Well-Known Member

  3. keleppailija

    keleppailija ski-doo

    Xtrimin remmi ongelmakin alkaa olemaan paremman puolella.. 571 paikoillaan ja kohta 1000km takana umpisen kikkailuja.. Tuntuu ihmeeltä kun ei remmit pauku
     
    Kimurantti tykkää tästä.
  4. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Mitkä tässä oli sitten ne ratkaisevat muutokset/päivitykset? Muuttuko voimalinjan kuumuus/viileys mihinkään muutoksilla?
     
  5. keleppailija

    keleppailija ski-doo

    19 vm remmisuojan kiinnikkeen vaihdoin ja remmin 571.. Kakkosvari ei ole niin kuuma kuin 531 eli taitaa sillä luistaa pahasti.
     
  6. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Mulla on nyt eka 571 paikoillaan 250km menty sovussa ja vaikuttaa että ei luista niin pahasti ku 531. Ei tuo 531 kestä tuossa 19vm 500km pidempään juuri, toki yhtään ei ole räjähtänyt, on vaan ollu tuurit kohillaan ku kurkkinu remmiä...

    Onko joku drt:n kittiä näihin työntäny ja mitkä on tuntumat siitä?
     
  7. MaikP

    MaikP Member

    Nytpä se sattu semmonenki, että purkaantu matto kesken normaalin reittiajon xtrimmistä. N 5000km ajettu 59mm challengeri. Tais runko antaa myöten, kun piti jo tässä vähän ajan sisään kiriä pariinkin kertaan ja rupes jurnuttamaan vähän normaalia enemmän. Onneks kuitenki sen verran ehjänä säily, että 30km/h pystyin nilkuttamaan muutaman kymmenenkilometrii Ahkun tuvalle lämpimään ja kaljamyynnin ääreen kyytiäodottelemaan.. on kai se käytäväkoittamassa meneekö se takuun piiriin.
     

    Lisätyt liitteet:

  8. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Saa noita mattojaki takuuseen .
     
  9. Rantalankila

    Rantalankila DS 3900 -22 & GL 3900 Syncro

    Kyllä täälläpäin on saatu mattoja takuuseen. Jokainen voi sitten itse miettiä tekeekö kuten herrat hernepalkojen kanssa.
     
    Mika_R tykkää tästä.
  10. MaikP

    MaikP Member

    Just purin pohjosen reissun jäliltä talliin kelkan ja kahtelin vähän. Runko ratki varsin 6 kohasta, ihme kun ei katkennu kokonaan. Viimesen 1000km aikana joutu kiristämään 3 kertaa. Ulkoisia vaurioita 0. Kaikki laput tallella ja ehjänä, ei halki tai revenny, lukuunottamatta tuota kohtaa mistä se antautu.
     
  11. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Eiköhän nuo ole tapauskohtaisia. Ei myyjäliike voi kuin laittaa takuuanomuksen jos näyttää siltä että on heikkouttaan hajonnu. Ei se välttämättä mene läpi
     
  12. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Kirraako tuo mattoa joustossa vai miksi se venyy ?
    Arctic Catteja lähinnä ollu, mutta mitä näissä on ollu läpivetävät niin saa pitää tosi löysällä mattoa, eikä hypi yli. Kelkan matot ei itsellä myöskään oo venyny kuin uutena vähän aikaa ja sen jälkeen venyminen on ollu melko minimaalista. Itsellä tulee vain mieleen, että jos matto venyy jatkuvasti niin sen pitää joustossa mennä joksikin viulunkieleksi
     
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ei liike takuuta myönnäkään, mutta jos täällä huudellaan, että takuuseen on mattoja mennyt, eikä toinen kuitenkaan saa niin eihän se oikein ole? Joten infoa vain palstalle missä on takuuseen mennyt ja minkälaisessa tilanteessa.

    Veikkaan että yhdestäkään tälläisesta tapauksesta ei tule mitään tarkempaa infoa. Asiahan on vi##n väärin, että toiset saa palvelua ja toiset ei.
     
  14. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Kyllä matosta näkee varsin helposti, milloin siinä on ollut valmistusvirhe ja milloin ei. Sen verran monta mattotakuuta olen käsitellyt ja monenlaisia nähnyt, keskustellut valmistajan edustajan kanssa jne.
    Tuollainen puikkojen katkeaminen ei ole valmistusvirhe, jonka takuu kattaa. Eri asia on sitten se kuuluisa "good will", joka saattaa silloin tällöin toimia.
     
    M.E.A, Kamppi, Nipademu ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  15. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Näitä harvoja järkeviä kommentteja tässä ketjussa.

    Kai sen terve järkikin sanoo, että esimerkiksi kantoon ajettu matto ei mene takuuseen mutta valmistusvikainen menee.
     
    Kimurantti, Rantalankila, M.E.A ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  16. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Hommahan näissä takuujutuissa menee niin että huoltoliike tekee asiasta tehtaalle tapauksen ja siellä sitten takuu käsittelijä tekee päätöksen korvataanko vaiko ei.

    Mulle tuli päätös maton reunalappujen halkeillessa että olet ajanut syvänlumem kelkalla reitillä, ei korvata.

    Valitin asiasta koska minua johdettiin harhaan kelkan myyntihetkellä koska tehtaan myyntiesitteessä kerrottiin RE boondockerin viihtyvän reitillä ja näin ollen oletin että sillä voi myös reitillä ajaa.. Noh käsittelijän kanta muuttui ja matto korvattiin.
     
    Turskaa, Kimurantti, FFoxi ja 3 muut tykkäävät tästä.
  17. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    No sie olet ollut ihan saamapuolella mainoslauseen takia. Korjasivatko mainoslausahduksen? :)
     
  18. MaikP

    MaikP Member

    Voihan se olla, että joutuu omasta pussista uuden maton pistämään, mutta kuitenkin oon tiedostanu lapun korkeuden ja ajanu sen mukaan. Kuitenkin kysyn takuuhommia, koska ei se mitään maksa.
    Paikallaan kuitenkin alkuperäset liukumuovitkin, eikä nekään oo likimainkaan puolessavälin kulutuspintaa, että ei sitä jäätiköllä oo uhmalla ajettu kuumaks..
     
    Kimurantti, Driver ja Mika_R tykkäävät tästä.
  19. MaikP

    MaikP Member

    Viimetalvena ei tarvinnu kiristää kertaakaan, eikä hyppiny yli. Tänä talvena 4 kertaa ua 3 niistä viimesen 1000km sisällä, elikkä rupes runko antamaan myöten.

    Ja puikot on poikki tuosta tietenkin ku koko palanen irtos tasasella 80km vauhissa. Kovemmassa vedossa ois katkennu koko matto, on sen verran sisäpuolella ratkeemia.
     
  20. Marne79

    Marne79 Lynx Rave 850 RE

    Varmaan jo täällä joskus ollu puhettakin, mutta ei jaksa koko ketjua käymään läpi. Onko näihin -18 ja -19 rimmereihin tullut moottorintuentaan näitä päivityksiä jotka dokkereihin tuli? Mag kumi ja kytkimen puolelle ne prikat.
     

Suosittele tätä sivua