Lynx RE 600 07´ & 08´

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 7/8/06.

  1. Meukowi

    Meukowi Well-Known Member

    onhan noita antureitakin sitten, tps anturi esim voi aiheuttaa korkeaa tyhjäkäyntiä
     
  2. Samusebaa

    Samusebaa Khaos slash 146"

    Seuraava kelkka taitaa olla takuupeli:D Säästyy helpommalla. Noei vitsi vitsi. Kaasuvaijerin reitin vedin omasta mielestä oikeaa reittiä, tarkalleen en muistanut mistä se kulki alunperin. Eise aina tee tuota et kierrokset jää leijaan. Välillä ihan normaalisti kytkin palautuu välillä se taas ei et vähä outo ongelma on kyllä.
     
  3. Barabbas

    Barabbas Member

    Kerääkö kaasuläpät jäätä? Onko sdi:ssä läpän lämmityksiä? Itsellä H.O ja siinä neuvotaan pitämään +5-5 väli se lämmitys päällä. Eli se punainen hana jos löytyy..
     
  4. teikka

    teikka Takametsissä mennään

    Sdissä neste kiertää kaasuläppärungossa koko ajan.
     
  5. Samusebaa

    Samusebaa Khaos slash 146"

    Tänään 60km tuli mittariin lisää. Kylmänä ei kuulu vislausta mutta heti ku vähä lämpenee niin alkaa vislaan. Eikaise voi muualta kuulua ku hihnasta. Eikaise ite kytkin voi sitä ääntä tehä. Pitää vissiin sit nuin ajella kun ei taho vikaa löytyä. Tuossa kokeilin kaasu pohjassa jonkumatkaa jäällä ja pysähyin niin jäi 4000 kierrokset ainaki 5 sekunniksi. Ei tee tuota jos ajaa ns pumppaamalla vaikka umpista. Nuissa kovissa kiihytyksissä vaan.
     
  6. Jese

    Jese Well-Known Member

    Löytyykö keltään Re 07 tehdas simmikarttaa tai kelpaa myös tästä paranneltu versio? Joskus oli ylhäällä vaa on hukkunu johki.:(
     
  7. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    Itsellä suksien vaihto edessä, Bladet olisi nyt tarjouksessa.Onko näissä ns."standardi" kiinnitys?Eli tarkoitan, että jos tilaa lynxin satuloilla niin ne käy myös näin vanhaan kelkkaan?:rolleyes:
     
  8. teme-

    teme- Well-Known Member

    No ainakin samat powder pro:t kävi 08 ja tähän 18 malliin ristiin että uskosin bladejenki käyvän.
     
  9. Barabbas

    Barabbas Member

    Mistä näihin saisi kapeamman keulan? Jatkoin omani 151" mittaiseksi noilla blingin pisimmillä nostavilla jatkoilla.
     
  10. mattir

    mattir Active Member

    Kertokaaha hyvät ja huonot puolet -07 , -08 re 600 ho:sta. Kiitos etukäteen jo :) Nettimotoa selaillu niin aika moneen tehty mäntäremonttia? Ja suhteellisen paljon ajettuja 11tkm löytyy.. Haittaa vai ei :rolleyes:
     
  11. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    Omani ostin viime talveksi. 12.5tkm oli mittarissa osto hetkellä. Yleisilme kertoo enemmän kuin kilsat. Iskarien simmaus ja suksien vaihdolla sain mieleisekseni. Toki alusta läpikäynti kelkalle piti tehdä,kun 12 vuotta vanhasta reittipelistä kyse.
     
  12. mattir

    mattir Active Member

    Oliks noissa -07 jotain lastentauteja mitkä oli -08 korjattu? :rolleyes: Toki alustahan pitää tsekata uusista ja vanhoista joka vuosi ja kesken ajokauttakin ettei mitään katastrofaalista käy. Oliko siulla -07 vai -08? Ootko sie vaihtanu tai onko vaihettu männät? Ku tuntuu et jokaisee on se tehty mikä sit onkaan ollu takana mut miks ehjiä orkkiksia vaihtamaa tarvikkeisiin jos on hyvässä kunnossa ja kelkka käy kukkuu niikun pitääkin :D
     
  13. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    -07 H.O itsellä. Edellisen omistajan mukaan oli 9000km vaihdettu männät. Tiedä sitten. Tulevan talven vielä ajattelin ainakin ajella,kun tuli tuoreempi mattokin hommattua. Kovasti oon tykännyt ja uudempienkin mukana pysyy oikein mainiosti.:)
     
  14. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Kaasarien kumikurkut, kun pitää ehjänä(vaihtaa joko blingin tuotteet tai uudet orggikset, tarvikkeet ei kestä) ja pitää huolen että kampuran päätystefat ovat tiiviit, niin ei tarvitse ylimääräistä mäntä/sylinterijumppaa tehdä. Kait se 10000km on sellainen "nyrkkisääntö" männänvaihdolle, mutta paljon ajettu yli senkin, kun pitää muuten paikat kunnossa. Jotkut kurkannut kampuraankin samoilla kilsoilla ja uusineet vähintäänkin kestovoideltujen laakereiden rasvat. Itsellä oli muutama vuosi sitte 07 ja reilu 10000km ajettuna myin eteenpäin, ei mitään varmuutta remonteista, eikä myöskään mitään erityisiä tarpeita levittää moottoria ollut.
     
  15. Jugi735

    Jugi735 Member

    Nuista orkkis männistä jonkun verran tipahellu helmoja niin halvemmalla pääsee kun ajoissa vaihtaa uudet mukit eikä aja ihan loppuun ja elä toivossa että vielä ne hetken kestää. Vakio sukset noissa on aivan perseestä mutta bladeilla tulee ihan toinen kelkka.
     
  16. mattir

    mattir Active Member

    Kiitoksia kaikille vinkeistä.:) Ei oikein tahdo olla hirmuisesti noita alle 10tkm pelejä.. Sillo tällä on ollu myynnissä 5tkm ajettuja,mutta hinta sitten sama kuin -11 etecillä mil on pikkuisen enempi ajettu. Tiiä sit kumpi on kestävämpi 2010,2011,2012,2013 600 re etecci ku tuollainen -08 RE HO. :rolleyes:
     
  17. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    12 ja 13 on parempia ku nuo alkupään ekotykit kaiketi
     
  18. Jugi735

    Jugi735 Member

    Joo enkä tiedä voiko puhua mikä noista on se kestävin. Omalla kokemuksella voin sanoa että nuo on jo sen ikäisiä kelkkoja että kaikki rippuu aikaisemmasta käytöstä kuinka paljon on kurmuutettu, huollettu ja pidetty. Sanoisin että yhtä kestäviä tekniikaltaan kaikki. En itse ainakaan 10tkm kilometrejä kauhistele jos kokonaisuus on kunnossa ja tehty muutakin kun vain ajettu. Mutta jos lompakko kestää niin hommaa ihmeessä tuo uudempi rex runkoinen kelkka... On huomattavan paljon kevyempi ja mukavampi ajaa kun tuo rev.
     
  19. Paabo

    Paabo Well-Known Member

    Suksien vaihdollahan tuo kelkka muuttuu aivan eri peliksi. Telaston toiminnalta ei häviä rexeille yhtään. Keulan toiminta on se missä eroaa eniten uusimpiin. Voimalinjahan tässä pieksää ecotekit 100-0.
     
  20. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    viime syksynä ostin varakelkaksi itselle ja tytölle ajoon RE 600 H.O -07. Ihan hyvä ajaa PPS alustalla , keula nyt on nykykelkkoihin verrattuna heikompi mutta kyllä sillä reittiajossa pysyy kaikkien perässä vaikka vähän menisi sallitun ylikin :) . raskahan se on ajaa jos uudempiin vertaa. Omalla ajettu n 9000km ja alkuperäiset männät. Oli vähän ajatus myydä se mutta jos pidän niin kympin jälkeen ehkä tehdään mäntäremontti. Muuten on kyllä luja peli. H.O kone kuluttaa öljyä aika reilusti vaikka on pumpun säätö kohdillaan mutta sitähän saa kaupasta.
     

Suosittele tätä sivua