SUOMEN MOOTTORIKELKKAILIJAT INFOPALSTA

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä MoonLord, 19/6/11.

  1. Jave

    Jave Well-Known Member

    Muistakaa Sallan kisan jälkeinen Gaala. Illalliskortit myynnissä VAIN ennakkoon SMK:n kaupassa. Palkintojen lisäksi jaamme tavarapalkintoja n 20 000€:n edestä!

    https://smkry.fi/kauden-2019-paatosgaala/
     
  2. -rx-1-

    -rx-1- Lynx etec

    Onkos tuonne Gaalaan suotavaa laittaa jotain vähän parempaa päälle vai minkälainen pukukoodi siellä yleensä on ollut?
     
  3. TT 5900

    TT 5900 Ei menny niinku suunnittelin...

    Rento ja siisti pukeutuminen. Pykäläpaitaa monet käyttäny:)
     
  4. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Ja sehän oli Hissen sääntö kelkan vuosimallista muuttunut yllättäen... En tykkää yhtään. Mielestäni esimerkiksi 2007 RE ei ole Historic kampe. Revi/revo kopassa kelkka muuttuu todella paljon kilpailukykyisemmäksi.

    Silloin pari vuotta sitten kun Hisseen sallittiin 600cc mallit niin puhuttiin että nyt ei sääntöä muuteta pitkään aikaan. Silloin 440/500 miehet oli näreissään ku oli vehkeet viilattu nippuun ja yhtäkkiä saakin ajaa isommalla koneella... Menihän siinä kolme talvea että sääntö pysyi.

    On saatavilla todella paljon hyviä aihioita sen 2019 säännön mukaiseen Historic kilpuriin niin ei mene mun jakoseen miksi se piti mennä muuttamaan että siinä saa ajaa muillakin kun linttamalleilla Ymmärtäisin jos niitä aihioita ei olisi enää saatavilla järkevästi!!

    Kiva kun nyt on tommonen rakenneltu edellisen säännön kelkka ja sitten tulee puskista muutos joka sallii paljon kilpailukykyisemmät vehkeet jossa kelkan malli muuttuu selvästi nykypäivän vehkeitä kohden.

    Edistääkö tämä muutos Historiccia lajina, aika näyttänee. Voisikko joku valottaa mikä tässä on taustalla??
     
    Jalmari-Einari ja Jani Sipola tykkäävät tästä.
  5. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Erittäin hyvä huomio! @vanhanaama . Ite olen virallisesti sitä mieltä, että nuo RE:t on kyllä liian uusia pelejä historikkiin. Kun muistelee sitä aikaa, jolloin samalla viivalla oli esim 07 RE ja vaikka 03 evot, niin eihä siinä tieten ollu kahta sanaa kumpi vei. Ihan erityylisiä vehkeitä. Ehkä tässä pitäis tehä lisää luokkia? Olisko joku Semihistoric paikallaan, jossa olis nuita revikoppasia yms vehkeitä. Siis laitteita joissa ei ole pitkittäisiä tukivarsia. Aina esim vuoteen 07 asti, eli kuitenki pre XP:aikakausi.
     
    Jalmari-Einari tykkää tästä.
  6. Jalmari-Einari

    Jalmari-Einari Well-Known Member

    Saa nähdä onko SML nostanu historicin vuosimalli rajaa 2020 säännöissä.. Vielä ei ollut esillä ens kauden sääntöjä. Eipä taida enska kisoja olla SML alaisena muita ku giantti?
     
  7. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Eikös nyt tulevana talvena kaikki enskat ole smk alaisia kun gianttiki on sm-kalenterissa mukana 1,5kertaisilla pisteillä
     
  8. Mazaa

    Mazaa Lynx rave re 600,800

    Onko tuo historic kuljettajien tasoltaan millanen suhteessa muihin luokkiin?
     
  9. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    perus pullakuski jää minuuttitolkulla, eli kovaa pitää mennä jos aikoo pärjätä
     
  10. Jave

    Jave Well-Known Member

  11. Jave

    Jave Well-Known Member

  12. MxZ440R

    MxZ440R Ski-doo Mxz440X -05-

    Nytkö siis pääsee tulevalla kaudella 06 440 Revilläkin hisse kisoihin?? Vai onko tuohon pitkittäistukivarsi sääntöön vielä tulossa muutosta?
     
  13. Jave

    Jave Well-Known Member

  14. Jave

    Jave Well-Known Member

  15. Slave

    Slave Active Member

    Ja taasen muutoksia kisakalenteriin. Lumitilanne on haasteellinen toki. Herää kysymys miksi kalenteria rakentaessa ei oteta huomioon yleistä tilannetta? Monena vuotena sama häsmäkkä ei oo lunta. Pohjoisessa keliä pitkälle kevääseen jolloin enduroita voisi ajaa. Miksi kisakalenteria ei voi pitkittää eli antaa lunta tulla joka paikkaan,koska yleensä sitä tulee näille kisapaikoille mitä viime vuosina ollut. Myös nyt oli Karstulan enska vaihtunut sprint kilpailuun mikä on hyvä juttu. Voisi sitä kalenteria sekoittaa muinakin vuosina koska moni kuljettaja ajaa vain sprinttejä ja pajottaa ne kuskit niitä kelkkoja enskojen jälkeenkiin. Tarkoitan säätämistä myös tällä. Sprint on myös yleisö ystävällisempi kisa jollon hyvä keli on avainasia. Tämä on toki minun henkilökohtainen oma mielipide ja toivon tietysti että saadaan ajaa kaikesta huolimatta mahdollisimman monta hyvää kilpailua.
     
  16. Jave

    Jave Well-Known Member

  17. APR

    APR SNO1 Racing

    Löytyykö paljakan sprinttien lisämääräys/aikataulu mistä? Kelkkatulokset ohjasi vaan faceen
     
  18. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Aikataulu oli siellä facessa muuta ei oo julkistettu
     
  19. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

  20. Jave

    Jave Well-Known Member

Suosittele tätä sivua