Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Melekosesti näyttäis luistavan ylhäältä? o_O
     

    Lisätyt liitteet:

  2. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Sisäänajotunnit (10h) alkaa olla ajeltu ja mukaviin paikkoihin tällä ajaa ittensä. Mitään ihmeellistä ei ole ja paketista paremmin pelaa ku 19 versio. Voimansiirrosa mulla on samat rojut mitä edellisessäki, 11-72, 120-310,46-42.31 ja parit delrinit jousikupin alla. 74 punttia ei ole itellä käsissä niin menen 72 ja löysemmällä jousella. Jos sattuu joskus kouraan niin pitänee testata. Vetää tämä 163 näilläki jo ihan tarpeeksi.

    20191228_151842.jpg



    Porukassa on myös khaoksia. Kyllä ne selvästi rajummin keulii mitä entinen 155 pro. Toki nuo nousee mäkeen ihan niinku ennenkin vauhti päällä. Supersankarilumilla jos erehtyy jyrkässä pumppaamaan löytää aika varmasti ittensä sinkoilemassa keula pystyssä alamäen suuntaan niinku purantti . Kehukoot asianomaiset lisää jos siltä tuntuupi.

    20191228_130920.jpg
     
    Fudge ja FFoxi tykkäävät tästä.
  3. rikzuu_

    rikzuu_ Polaris khaos 3”

    Itse ohitin liittimeltä saakka. 6.8Kohm 1w vastus tinattu ja kutiste sukka päälle. Ja tapponaru käytössä
     

    Lisätyt liitteet:

    Viimeksi muokattu: 15/1/20
  4. andyman

    andyman Well-Known Member

    Pakko vielä varmistaa että se asennus näille on sellainen että päistä lärpäkkeet pois, pohjasta nännit pois ja sittenkin kelkan paino pitää laskea suksen ja kumin päällä ja sitten aika väkisin pultti paikalleen? Tulee tosi jämy siitä suksesta mutta menee just paikalleen?

    Kyseessä siis tämä kumi ja Gripperit
    https://www.wandamotor.fi/suksen-kumipuskuri-polaris-5413116-p-34709.html

    Sain kyllä kumin paikalleen, mutta tuli fiilis että liekkö kaikki oikein kun tulee niin jäykkä siitä suksesta ja väkisin pitää laittaa paikalleen.
     
  5. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Just nuo kumit oon nyt neljään polleen laittanu, grippereihin. Keulapäästä lyhentää vähä reilummin, mitä takaa. Takemmat pohjanäppylät sai jättää. Jostain syystä 146 sks on kaikista tiukoin vääntää paikoilleen, rmk olkavarteen menee aika nätisti ja 144 assaulti olkavartee jää jopa hieman löysäksi.
     
  6. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Kyllä ne tiukat oli laittaa, mutta tiukat pitää alussa ollakin. Jos petikumet on jo alussa löysät, niin käytössä menevät liian veltoiksi.

    Alkuperäiset meni liian helpolla paikalleen ja nehän ihan melkein sama onko niitä edes paikallaan
     
  7. andyman

    andyman Well-Known Member

    Kiitoksia vastauksista FFoxi ja Jerppaa. Laitan Sno x:t sitten paikalleen uudestaan.
     
  8. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Nyt tehtiin vertailua pro rmk ja khaos kesken. On selkeä ero suoraan nousussa. Khaoksen kanssa on selkeästi enemmän juntturassa mitä vanha 155 pro. Viltossa taas khaos menee todella hienosti. Selkeästi keulaa keventävä alusta auttaa myös viistorännissä.

    163 pelaa hienosti. On mukava paksulla pojalla kaasuttaa.

    20200102_121933.jpg





    Edit. Telatunnelin lyhennyksestä oli kolmatta sivua tekstiä, tein siittä jo oman aiheen missä voitte jatkaa.
     
    Fudge tykkää tästä.
  9. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Tänään oli kunnon mestat ja kaasua vähän vaati, jos meinasi ylös mennä. Mukana ollut 850 3900 DS Boondocker vei laskennallisesti 28litraa/100km. 850 khaos täysin samoissa ajoilla 46litraa/100km. IMG_20200104_130144.jpg
     
  10. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Kumma kun noissa vilttokuvissa kamera kääntyy kuvaajilla monesti vinoon, ja vielä niin että rinne näyttää jyrkemmältä. Tai sitten vaan puut kasvaa aina kieroon :D.
     
    mikzar, Fudge, Turskaa ja 2 muut tykkäävät tästä.
  11. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    No on sulla kyllä näistä kuvistaki harmia elämässä kun tänne kelkkakohtaiseen topikkiin piti aivan tulla sanomaan asiasta.

    Tästä vielä lisää kieroja puita aiheeseen. Jatkojalostin alustaa omasta ruuvaamalla etupukin esarin reilusti pienemmälle, samalla takapukkia tiukemmalle. Rauhoittui turha keulimisnen. Khaosmiesten kannattaa kans kokeilla jos tuntuu että jynkii heti pystyyn eikä etene. Helixin myös vaihdoin takasin 42 suoraan ja jätän sen. Muuttuvakulmainen ryntäilee liikaa ja hitaasti ajelu on suoralla tarkempaa.

    400km aikalailla umpisia takana ja pelaa hyvin. 74 Painot vaan pitää jostakin löytää, naulaa 8400 noilla 11-72 punteilla
    20200104_114553.jpg
     
    Fudge tykkää tästä.
  12. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    IMG_20200104_120407.jpg
    Mites tämä kuva pitäisi mielestänne kääntää @DooDoo + tykkääjät @Hesba ja @polaris^ Oikean puolen puiden mukaan suoraan? Sama rinne kuin vilttokuva.

    Kohtuudella menee kyllä ylös Khaoksella, jos ei ajovirhettä tee ja joudu kaasua löysäämään. Totuus tulee silmille, kun käännetään keula alamäkeen ja pitäisi onnistua ehjänä pääsemään alaskin.

    Onneksi en 163" ostanut. Mihin sen kans olis joutunut?
     
    Viimeksi muokattu: 4/1/20
  13. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Olisko lake import ja dalton proon painot? ite sain viikossa sieltä
     
    Hemmo tykkää tästä.
  14. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Näyttääkö siltä että harmittaa moinen asia, kunhan äänee ajattelin vaan toiset harmistuu siitäkin. Onneksi muut kirjoittaa pelkkää asiaa tosissaan.
     
    möykkä ja pezq^ tykkäävät tästä.
  15. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Varmasti melko paljon rmk omistajia kiinnostaa tuo tyhjänpäivänen lässytys ja riidan höystö. Pistä noille pohdinnoille oma topikki, ei turhaa sotke tätä missä toivottavasti keskusteltaisiin pollen 850 rmksta eikä kieroista puista :D
     
    member ja FFoxi tykkäävät tästä.
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Khaoskin toimi minusta hyvin 11-74 painoilla ja suoralla 42 helixillä. Vähän tuli räyhää lisää 56-42.36er helixillä, jos sitä haluaa. Vastailee kaasuun napakammin. Suora 42 varmasti parempi yleiskäytössä.

    Tänään tuntui ensimmäistä kertaa, että Khaos voisi keulia vähemmänkin. Ei nyt holtittomasti pyri rinteessä ympäri keulimaan, mutta kun nostaa keulaa liikaa, niin työntövoima suuntautuu taivasta kohti ja menee harakoille. Menee poraamiseksi, mutta kaikkea ei saa yhteen pakettiin ja Pro RMK olisi varmasti parempi valinta, jos kiikutuskyky on tärkein ominaisuus.

    Hieman keulintaa saa onneksi lisättyä tai hillittyä alustan klikkereillä ja esareilla. Ojat pomppaa nätisti yli pikku liipaisulla ja kanttailu harvassa puustossa on rentoa nautiskelua.
     
  17. Janme

    Janme Well-Known Member

    Joo, nyt ku pikkukohova ja pitoja mahoton, niin nostelee kyllä tassuja tiukassa paikassa vähän holtittomasti ja ei meinaa omat taidot riittää pitämään menosuuntaa just sinne minne haluais. Ajatuksena enshätään lyhennellä rajotinremmiä naksun verran ja kiriä takapukkia.
     
  18. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Mikäs tuossa -20 pro rmk:ssa on vakiona helixi?
    Löytys tallista tuommonen 60-42-36ER niin oiskhan tuo sitten parempi ( Syöttävämpi ) :D
     
  19. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    42
     
  20. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Se syöttävä kämi ei haittaa niin kauan kun on varma lähdöstä ja se tela pitää singota 120 lasiin kun kaasun avaan. Mulla on tuo ajo semmosta möngertämistä että tarttee aika paljon ajaa sillä kytkentäalueella ja tarvii sitä pientä vaihdetta ja kontrollia. Silläpä jätän tuon 42 suoran kiinni ja lasketan auringonlaskuun.
     
    Viable ja Fudge tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua