Lynx Re 850 e-tek

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä juketsu, 20/5/17.

  1. KEKU

    KEKU Lynx Re 600 r e-tec 3500 2020

    Ne nappulat missä nasta on kiinni ovat tukevamman näköisiä
     
  2. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Kyllä se matto on 1,5 tuumainen (eli 38 mm) harjalla oleva Ice Ripper XT, tämä on varma tieto. Parempi se on, mitä 1,6 tuumanen Ice Cobra, koska lappu on jämäkämpi ja ei taitu niin paljoa, täten nastoista on enemmän hyötyä.
     
  3. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Ekat ajot tehty kaakonkulmalla ja on mahtava tuo nastamaton pito jäisellä/lumisella kylätiellä. Eikait sitä ilman voi olla :D
     
    zzracing ja Shape tykkäävät tästä.
  4. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Pitikö tämän laitoksen olla kova syömään bentsuunia? En tiedä, mutta en ole kyllä koskaan ajanut näin pieniruokaisella kelkalla? Vaihtelevan kaasun sisäänajoa, keskinopeudella 40km/h, muttei kuitenkaan hissutellen, niin about 13,5l/102,6km..:)

    - Ile -
     

    Lisätyt liitteet:

    JiiKoo tykkää tästä.
  5. Tebu

    Tebu Rave 3500 850e-tec

     
  6. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    X-trim RE:ssä lienee ainakin tiheämmät välitykset, mikä selittää osin isomman kulutuksen? Tässä lienee aavikkovälitykset:)

    - Ile -
     
  7. Tebu

    Tebu Rave 3500 850e-tec

    Rave mullon. Toissatalvena oli rave ja xtrim ei eroa kulutuksessa.
     
    Iletsu78 tykkää tästä.
  8. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Aa, ok. Olin lukevinaan jostain, että xtrim? Onhan näissä varmaan yksilökohtaisia eroja ja keli oli "kevyt", kun tuon lukeman mittasin. Alla jäinen reitti ja päällä ohuesti pakkaslunta. Mutta kuten kirjoitin, en ajanut mitenkään säästellen ja kaveri oli 600 RE:llä mukana ja sekin taisi hörsiä himpun verran enemmän polttoainetta.

    - Ile -
     
  9. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    upload_2020-1-8_18-13-53.jpeg
    Kuvatus 850 -19, 2400km ajettu hihna. XS821.
    Ei muuta kun takasin ja katsotaan kauanko kestää.
    Uuden hihnan paksuus 36,65mm ja tämä 2400km ajettu 36,55. Mielestäni melko OK!;)
     
    Driver, FFoxi, juketsu ja 3 muut tykkäävät tästä.
  10. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tuossa jenkkipoikain voorumia lueskennut viime yönä niin sielläkin Sidewinderihin ja Vipereihin laitellaan saman valmistajan remeleitä kovasti (825) ja paljon kehutaan sekä puhutaan n. 250-500rpm kierroksien putomisista. Kait ne laatua on sitten kovasti.
     
  11. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Tippuuhan tuolla kierrokset kun on paljon pitävempi/pehmeämpi.
     
  12. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Pehmeys voi olla totta kun kertovat ettei hihna tykkää kauhean kovasta puristuksesta, minä taas nuista tiedä mitään. Harvoin jos ikinä on ollut voittajaa Yammun alkuperäis remmeille, ehkäpä tuo JP remmi kun se on isossa maassa saatu aluille on sitä samaa AC laatua :D
     
  13. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    No ehkä kannata pehmeydestä puhua, tuo Ultimax on uutena että käytettynä paljon "jäykempi" ja kovemman tuntuinen kuin vaikka brp:n remmit. Pito-ominaisuudet on vain erillaiset ja vaatii vähemmän punttia tai jäykemmän jousen kytkimeen, samoilla säädöillä jos aja niin kone kyykkää kun ajetaan remmi kuumaksi. Kaipa joku asiantuntija osaisi sanoa että millaisilla materiaaleilla tuollaisia ominaisuuksia saadaan luotua :rolleyes: pitävämpi remmi ei myöskään aina tarkoita että se olisi automaattisesti parempi. Lähinnä kyse on siitä mitä ominaisuuksia remmejä tehtäessä on haettu ja mikä se filsofia siellä taustalla on.

    Ps. näyttäisi siltä että Catin remmit tulee samalta tehtaalta kun pollen ja brp:n... toki tilaaja määrittelee haluamansa reseptin, ja valmistaja toimittaa sitten mitä sattuu tulemaan.
     
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Kyllä nuo ultimaxit minun käsissä veltommalta tuntuu lämpimänä kuin alkuperäiset. Kun hieman lämpenee niin häviää vielä lisää kierroksia. Vakiolla niin ei käy. Pitää kyllä vakiota paremmin ainakin viileänä, mutta onko sillä merkitystä.
     
    Driver tykkää tästä.
  15. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Aika reilusti saa olla punttia vähemmän ultimaxilla kuin brp remmeillä, ainakin umpistouhuissa. Kokonaan eri säätötaulukot jouduttu tekemään sitä varten...

    Pakka uutena kun otat molemmat, ero ei ole iso. Mutta siellä 100-150km jälkeen se on jo huomattava. Edelleenkään en puhuisi paremmasta tai huonommasta, lähinnä eroista ominaisuuksissa. Ja se pitää ottaa huomioon säädöissä.
     
    zzracing tykkää tästä.
  16. Nebwy

    Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

    No miten se on, kannattaako tuota Ultimaxia sitten laittaa vakio 850 jos vaik rampeilla kikkailee? Jokuhan tässä forumilla sanoi et vedot muuttuu tuon remmin myötä paremmaksi. Tarkoitan nyt reittikelkkoja.
     
  17. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Jos haluaa Ultimaxilla ajaa, niin ottaa se lisäpuntin (holkin) pois pivot-pultilta (jos sellainen on, vissiin -19 ja -20 ainakin) ja katsoo klikkereillä kiekat kohdilleen. Yleensä nelosella on kuulemma toiminut sitten. Jos kiekat kyykkää koko ajan alle 7900, niin räjähtää se ultimaxikin yhtälailla jossain vaiheessa. 7900-8100 on sweet spot tuolle koneelle, umpisenajoissa remmit kestää parhaiten kun kone kiekuu juurikin 8000-8100 oli se remmi mikä vain.
     
    M.E.A, Vesukka ja Nebwy tykkäävät tästä.
  18. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Kannattaa. Iso ero on vedoissa ja toiminnassa verrattuna -571 puhumattakaan -531. Kahdessa eri kamppeessa tuon todennu, Re850 ja Xrs 850.
     
    zzracing, Vesukka ja Nebwy tykkäävät tästä.
  19. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Morjesta!

    Jarruihin kaipaisi herkkyyttä ja pitoa, niin oletteko millaisia jarrupaloja laittaneet näihin jos hakisi niillä ensihätään pitoa? Vai pitääkö suoraan alkaa hommaamaan rs jarruja?

    - Ile -
     
  20. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Esim brembon sintteripaloilla muuttuu jo kummasti paremmaksi ja tuntuvat kestävänkin pidempään.
     
    Iletsu78 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua