Lynx 2021

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Somppi, 15/1/20.

Tagit:
  1. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Voin astua sinun kenkiin ja todeta tämän saman ja toivottavasti rukouksiin vastataan, melkein vois katsella omia kirjoituksia 6-7v taaksepäin ja tätä olen toivonut joka vuosi, aiemmin siis 1200koneisena RE ja kaikki kilkkeet kunnossa kohtuullisen korkea lasi muine viimasuojineen ja 3500 pitkänä, se vaan kummasti rauhoittaa painavaa kelkkaa, kaverikin sanoi jo suoraan kun 129" Viperistä vaihtoi minun 137:aan. Lisäksi vielä hinta sellainen ettei pääse oksennus tarjousta kysyttäessä. En kylläkään ole uskaltanut mennä paikalliseen turbo renegaden luokse :D
     
  2. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    Se turbo rene olisi varmaan nyt ostoslistalla tokana. Olen kyllä tyytyväinen omaan 850 RE 3300:seen enkä siitä luovu ja mitä viime vkl lyhyesti testasin kaverin samanlaista uutta 3500 pitkänä niin kyllä oma tuntui paremmalta. Keväällä kokeilin Lynxin 3700 turboa ja en tykännyt yhtä paljon kuin omasta vanhasta 1200 turbo renestä. Jos nyt ostaisi uuden Lynxin pitäisi varmaan ostaa 600, mutta tarvetta vaihtohommiin ei ole. Mutta valmistajien homma on toteuttaa haaveita.
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Joo aika heilakka ja tempoileva oli se Xterrain ja tietenkin mahtoi olla testiajoissa joku proto, ennenkin kuultu ettei ne vastaa lopullista tuotetta mutta tuollaisen Turbo3500RE:n uskaltaisi ostaa sokkona, niistä lyhyistä RE malleista ei ikinä ole surkeita osattu tehdä vaan sieltä asteikon yläpäästä mutta toki 3300 menisi samanlailla, välirahahan se köyhää liikuttaa suuntaan jos toiseen nyt vaan 9kpl samasta liikkeestä ostettu kelkkoja putkeen yleensä välirahan vuoksi eikä ole tarvinnut takuuta saati huollon nopeutta haukkua kertaakaan ja homma vain paranee kokoajan.
     
  4. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vähän OT mutta senverran osallistun keskusteluun että oman 850 xrs renen jäljiltä kokeilin vastaavaa nelariturboa niin en kyllä yhtäkään syytä löytäny miksi se haisulia parempi tuohon runkoon olis. Toki oma tehty iskareiltaan yms omaan makuun mutta silti kovin oli raskaan ja kankean oloinen laitos tuo turbo, paljon raikkaammin vetoja kakstahissa. REen tapauksessa tuskin tilanne paljoa erilainen. Mutta nämähän on makuasioita tietenkin. Siksi onkin hyvä että on vaihtoehtoja.
     
    Vesukka ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Osittaista OT: Minä 3500km testasin viime talvena 2T elämää ja kun keväällä vaihdoin nelariin takaisin loppu se mopolla vinguttaminen ja nyt en tarkoita tehoja sillä takuulla 97% ajasta riittäisi 900Ace ilman turboa (jota olen myös odottanut RE luokkaan ja meinasin myös ostaa 900trimmin keväällä mutta luotto kauppias veti maton jalkojen alta) mutta se muutama hassu prosentti kun haluaa sitä wow tunnetta ja se kun tuntuu ettei tapahdu mitään ennen kuin kone kiljuu aivan hullunlailla ja se on tosiaan tottumis kysymys kun nelareilla n10vuotta ajanut ja väännön varassa mennyt, minä en ole oikeastaan ikinä ollut kelkalla ajaessa sellainen super reikäpää vaan enempi nautiskelija.
    Renessä houkuttelee edelleen se että siinä olisi kaikki uutta ja ihmeellistä itselle samoin tuollaisessa fantasia lynessä mutta aikapaljon oli muttia kun koeajoin pidemmän pätkän sitä Reneä ja kieltämättä erään tuttavani lausunnot 850-900TBO Reneistä sai "käyrän" laskemaan
     
  6. Mikkoyli

    Mikkoyli Well-Known Member

    850 on mahtava moottori, mutta kyllä se turbonelarin ääni ja vääntävä veto koukuttaa myös. Jos vain yksi kelkka olisi niin 2t. RE 3300 on vaan niin hieno kelkka kaikin puolin, että olisi se mahtava kokeilla turbonelarillakin.
     
    Mika_R ja M.E.A tykkäävät tästä.
  7. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Näinpä ,mieltymyksiä on monenlaisia niin hyvä että on vaihtoehtoja. Tuo ei vaan mulle aukea että miksi pattihakkuriin raskas ja raskaasti pyörivä nelari. Eikä tarvi auetakkaan:D Hienoja motteja jokatapauksessa.
     
    vetkulilm tykkää tästä.
  8. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Hep!

    Minulla on varmaa tietoa, ei arvuuttelua. Valmistaja julkistaa uudet mallit heille sopivassa ajankohdassa. ;)
     
    Somppi tykkää tästä.
  9. ///AJS

    ///AJS Well-Known Member

    Noita 3300 pitkiä paketissa olevia löytyy etelän kauppiaalta vielä 3kpl jos joku jäi ilman...
     
  10. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Joko saadaan Lynxiltä -21 mallistoon Forest Fox R 850 etec parannetulla LTS keulalla:eek:

    Son heti kelkan vaihto jos tulee:D
     
    Joutoukko, petes88 ja pezq^ tykkäävät tästä.
  11. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Varmasti huumorimielessä kirjoitettu, ei älteeässällä kyllä mitään tee 600acea tehokkaammassa kelkassa
    Edit: niin parannetulla :rolleyes:
     
  12. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Miksi ei?
     
  13. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Ei edes ollut huumori kirjoitus. Ilmanmuuta 850 etec + lts samaan kelkkaan ja olisi melkoinen peto ummelle:cool:


    Muutenkaan sukset vastaa näillä lumeen kun kaasua annetaan, niin sama mikä jousitus siellä on;)

    Edit: Kyllähän +metrin lumipatja ajoa pehmentää melkoisesti, eikä jousitukselta vaadita kuin pehmeyttä noissa olosuhteissa. Harva sitä kovalla pohjalla keulaa nostattelee, että se rymähtämällä alas tulee.

    Ei voi kuin toivoa, että jotain noin spesiaalia joskus tehtäisiin, mutta tuskin tulee tuollaista linjalta ulos.
     
    Viimeksi muokattu: 23/1/20
  14. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Nii miksi ei tekis? Ohan sitä ollu 600eteccinä extreme tundraaki ja on muuten pikkusen eri menijä ku jollaki 600acella vastaava kelkka:D Toki itelle riittäs varmaan se 600r etec mutta ei kai se 850 palio haittais:p

    Nii ois mutta tulis vähän eri rytinällä alas se keula tuolla lts:llä:D mutta ehottomasti ois ostos listalla jos tulis lynxiltä tai ski-doolta joku pitkä tuubikeula tehokkaalla 2tahilla ja karkealla matolla:rolleyes:
     
    pezq^ tykkää tästä.
  15. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Koskas uusia malleja julkastaa:D
     
  16. Somppi

    Somppi 155" 850 SKS -21 Xtrim RE 800 -17, RE 600 -14

  17. teme-

    teme- Well-Known Member

    Nyt kun uuvet skippa duut on julkastu niin millos nämä uuvet klonksit lie tarkotus paljastaa.
     
  18. Vilho

    Vilho freeride

    12.3 julkastu viime vuonna.
     
  19. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    9.3.
     
    Kuluppi ja Hemikoo tykkäävät tästä.
  20. teme-

    teme- Well-Known Member

    Mitteehän sieltä on tulossa, ei oo vielä mitään teaseria edes julkastuo_O
     

Suosittele tätä sivua