Läpilyöntikumit

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Jushi69, 29/1/20.

  1. Jushi69

    Jushi69 Active Member

    Morjens
    Huomasin tuossa että telaston etupään läpilyöntikumit olivat taas lentäneet hevonkuuseen.
    Onko kukaan tehnyt virityksiä jotta pysyisivät paikoillaan. Kuvittelin kun paikalleen laitoin etteivät kyllä irtoa koska se reuna joka vastaa tukirakenteeseen on leveä. Mutta väärässähän taas olin.
    Vai olisko jotain muuta mitä sinne tilalle laittaa.
     
  2. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    En yamahan alustaa sen kummemmin tunne, mutta luulisin, että "pohjaanlyöntikumit" ovat se viimeinen pelastus alustalle ja täten alusta pitäisi saada jotenkin toimimaan siten, että ei jatkuvasti hakkaisi niitä vasten? Eli voisiko alustassa olla jotain muuta mahdollisuutta parantaa siten, että pohjaanlyöntikumit eivät jatkuvasti ottaisi iskuja vastaan? Vai ymmärsinkö väärin asian?
     
  3. jaskap

    jaskap AC m800,RX1, Venture700, Exciter2 ja Esla

    Itse tein lieriömallisista yleismallisista pohjaanlyöntikumeista korvaajat. Nämähän tulevat mutterilla kiinni. Vähän piti kumia veistää ja kiinnikkeitä askarrella, mutta toimivat hyvin.

    Ja tosiaan kannattaa säätöihin ja iskareitten kuntoon kiinnittää myös huomiota, ettei kumeksien varassa tapahdu eteneminen pelkästään.
     
  4. Jushi69

    Jushi69 Active Member

    Joo tuo kuulostaa hyvältä. Eivätkä maksa maltaita. Ei tuo lyö läpi kun satunnaisesti jos peukaloa kiristää liikaa :) Mutta näköjään sekin riittää.
    Pitääpä kokeilla noita kumeja.
     

Suosittele tätä sivua