Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

  1. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    Nyt sks säädöt kohdillaan elikkä 74 puntit ,välitys 19/42 ja venomin vihreä jousi kytkimeen ja alkuperäinen helixi Mustapurpura jousi joten ei kuumu enää voimansiirto ,tuosta 146 sks etenemisestä sen verran että mene kyllä mutta on tosi tarkka missä on oma painopiste ja ei anna kuskille anteeksi mitään tekoja elikkä kaasun ja jarrun käyttö pitää olla hallussa , toki kairaa pystyyn mutta siihen hipaisu jarrua ja samantien kaasua niin kyllä etenee , reitillä ihan hillitön peli nyt kun iskarit simmitetty ja etuiskarissa prokresiivinen jousi,parempi jopa kun 144 assault reitillä , hauska peli kaiken kaikkiaan mutta ruotsin lumilla voi sitten vituttaa mutta katsotaan mitä siellä sitten keksitään jos tulee ongelmia...
     
    Vesukka tykkää tästä.
  2. PteQ

    PteQ Äksy polle

    Pitkäpätkä? Mullon tuo parjattu DRT-kitti Woimansiirrossa ja tykkään, mutta mitäs solet tehny alustalle? Mulla pohjailee reitillä aika helposti, ummella toimii huipusti. Eli?
     
  3. Kajuppi

    Kajuppi SKS 146 -20

    Menikö vakioketjulla tuo 42 ratas?
     
  4. MMi

    MMi SKS146

    Kaikki iskarit simmitykseen, eteen lynxin jouset ja etupukkiin jämympi pollen jousi. Torniossa Alamäen Tommilla oon ite teettäny ja hyvä on reitillä lasettaa meneen. Toiveet oli että pintaan herkkyyttä ja loppuun pitoa.
     
    PteQ tykkää tästä.
  5. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    Ei mee kun vakioketjuna piti olla 70 lenkkkinen ohjekirjan mukaan niinolipa yllärinö että 68 lenkkinen ja kaiken huipuksi uskoin ohjekirjas ja tilasin ensi 72 lenkkisen ja se pirun pitkä niin v..tuiksi meni eka ja toka kerta... tuossa minun sks .sssä ei ole mikään kalikka ollut sellainen kun ohjekirja sanoo
     
  6. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    Mulla on simmitetty kaikki kepukat enduro simmiin ja etupukkiin vaihdoin prokresiivisen jousen , alusta toimii mutta ei kestä pää ajaa
     
    PteQ tykkää tästä.
  7. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Oliko moni laittanu noita brp mallin tarvikeraaputtimia näihin? Näyttäs ottavan telatunneliin kiinni, kukaan testannu kuinka lujasti väännättää raapijaa pohjajoustossa?

    Kytkimenjousi näky katkenneen kans, ihmettelin ko kytkennät meni pehmiäksi ja umpisella kierti enään 8100-8200.
     
  8. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Mulla on ne snellin tarvikeraapijat. En kyllä oo huomannu että telatunneliin pääsis lyömään vaikka on kait se jousitus käyny monet kerrat täysin pohjassa. Luulis kyllä joku ääni kuuluva jos tunneliin osuvat.
     
  9. Kattilakuski

    Kattilakuski Well-Known Member

    Millä kohtaa? Omat oottaa vielä laatikossa...
     
  10. MikkoH

    MikkoH Assault

    Tuossa mulla, aivan rattaaseen kiinni ettei ota hakajousi. Jälkiä on hakajousesta siltikin tullut raapijaan toiselle puolelle alustaa mutta mukana on pysyneet.
     

    Lisätyt liitteet:

    niarve00 tykkää tästä.
  11. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Just samassa kohdin mitä MikkoH kuvassa on. Heti tuon eka pyörän takana ja molemmat pyörät siirrettynä etummaisiin reikiin.
     
  12. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Niin lähelle telapyöriä kuin uskallatte laittaa, senttikin irti niin hakaset osuu joka joustossa niihin.
     
  13. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Tunnelista ei äkkiseltää osumakohtaa löytyny, mutta raapijasta molemminpuolin maalit hävinny tuosta viimesen kierteen yläpuolelta. Eikai hakajousi siihen yllä, jälet oisi likempänä liukurunkoa jos hakasesta tulis,
     
  14. Polaris Janne

    Polaris Janne Well-Known Member

    Terve.
    Kyllä ne Snellin raaputtimet saa hittiä hakaneulajousen päästä ja tunnelin kulmasta, mutta jousiahan antaa periksi tuli se isku mistä suunnasta tahansa. Minulla on Assaultissa nämä raaputtimet ja hakaneula osumat on raaputtimen jousen alkupäässä, mistä ne on kiinni liukurungossa ja päädystä näkee lähteneet maalit jousen yläpuolelta, kun osuu telatunneliin. Ei siitä mitään muuta ole vieläkään tapahtunut, kun välillä tippuu lepuuttajan päätä ja alkaa raaputtelemaan reitin pintaa itestään. Ei sitten haittaa tippaakaan. Nämä BRP:n oma on sitten erilaiset, kun jousi on kaksi osainen ja näin ollen voi olla, ettei ota telatunneliin, mutta saa hittiä hakaneulajousen päästä.
     
  15. MattiM

    MattiM SKS 850 146

    Minkä lynxin jousia olet käyttänyt ja millä newtoneilla? Tommi joskus maininnutkin että jotku nuita käyttää pollen keulassa. o_O
    Ei tämä niin pintakova ollut kuin viimevuotinen tehtaanjäljiltä, mutta simmittää pitäis. Esijännitykset oli miten sattuu uutena.

    Keulassa kuvaston mukaan 7043460-458SPRING, COMPRESSION, 100#, BLACK ja etupukissa 7043957-067SPRING, COMP., 280#, BLACK.

    Millä numerolla löytyi?
     
  16. andyman

    andyman Well-Known Member

    Voisiko joku kenellä on alusta mielestään hyvässä säädössä reitille mitata kelkan korkeuden keulasta etupuskurista maahan.
     
  17. jumo

    jumo Well-Known Member

    900 km ajetussa oli kudokseen asti kulunut se vesiletku ko käytin äänenvaimenninta pois.

    Paraniskohan pehmeässä lumessa viltonajo jos ottas ulommat telapyörät pois, raapijat alhaalla sirtymillä ? Reittiajeluihin ruuvais ne sitten takaisin.
     
  18. MMi

    MMi SKS146

    Eipä ollu puhettä minkä mallin matteenpäästä net oli. Muistaakseni 20nm. Etupukin jousi on sama mitä käytettiin pro ride assaulteissa aikoinaan. Soita Tommi se kyl ne muistaa
     
    Viimeksi muokattu: 11/2/20
  19. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Nyt ois reilut 1500km mittarissa sks:ssä ja etupukin walkkeri sano sopimuksen irti. Joko meni varsi poikki iskarin sisältä tai irtos romut varren päästä.
     
  20. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Nyt on omaan käyttöön mieluinen peli, kytkimellä teamin 150-310 jousi ko alkuperäne katkes, 10-72 painot. Varissa vakio helix 60-44,36 155-222 jousella, ja 18 yläratas. Syöttää loppuun asti ja jaksaa raskaassa umpisessaki kaivaa.

    Matto meni kerrasta poikki, mikä tilalle? Täällä joku laitto compositin, miltä vaikuttaa? Tykänny vakiosta muuten, mutta ei vaikuta kaiken lujimmalta matolta.
     

Suosittele tätä sivua