Polaris AXYS RMK 800 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2015 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Maunusjokke, 11/4/15.

  1. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Minkälainen se lisätuki? Onko se siellä magneeton puolella?
     
  2. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Tämä tulee kytkimen puolelle. Ilmeisesti startille alunperin tarkoitettu nuo pultin paikat koneen etupuolella johon se kiinnitetään.
     
  3. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Mulla ois tallilla yks ite tehty vastaava tuki jouten jos joku tarvii. Tulee siis startin kiinnikkeen ja runkoputken väliin estämään koneen kääntymistä taaksepäin vedossa.
     
  4. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Onko ideoita mistä voisi ylimääräinen ääni lähteä. Ääni on kuulunut aina kun olen kelkan omistanut. Itse ajanut noin 1000km ja kelkalla menny 2400km. Sellainen vauhdin mukaan kiihtyvä sähkömoottorin tapainen vinkuna. Ehkä jossain imurin mootorissa on hieman vastaava ääni. Vaikea kuvailla, mutta vastaavaa ei kuulu veljen -17vm prossa. En ole ihan varma että onko ääni nyt voimistunut kun matkavauhdissa ääntää yhtä paljon kuin koneen melu. Ehkä jopa jotain sirinän tapaista kuuluu myös. Onko magneetossa mitään mistä voisi ääni lähteä tai käynnistyslaitteessa? Ketjukotelossa??
     
  5. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Kuuluuko se ääni ainoastaan vauhdissa vai kuuluuko myös tyhjäkäynnillä? Yks tapaus tullu vastaan missä jarrusatula otti jostain syystä levyyn kiinni ja tästä syntyi erikoinen ääni. Itellä taas piti ihme sirinää myös tyhjäkäynnillä ja oli unehtunu paisarin alta se kumitutti pois joka tukee runkoon niin pääsi sopivasti resonoimaan.
     
  6. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Mullakin piti 800sks 5000km outoa sirinää, enkä keksinyt sille muuta äänilähdettä kuin jarru.
     
    Jii.Pee tykkää tästä.
  7. Jimmny

    Jimmny Well-Known Member

    Jarru ujeltaa
     
    Jii.Pee tykkää tästä.
  8. CF-aatzi

    CF-aatzi Ski-doo summit 850

    Missä mahtas olla vika ku kaverin 800 sks polttaa välillä moottorinhäiriövaloa ja antaa tommosen vikakoodin?
     

    Lisätyt liitteet:

  9. Summit 151

    Summit 151 New Member

    Mulla on just sama homma -18vm 163" proossa. Miettinykki että onko "ominaisuus" vai pitäskö tolle tehä jotain? Moottorijarrutuksessa tuntuis aika kovasti pysähtyvän. 2000km huilattu.
     
  10. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei kyllä se vauhdista tulee. Pitääpä testata vaikuttaako jarrun painaminen ääneen.
     
  11. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ei taida moottorijarru liittyä ääneen.

    Niin ei se pelkkää sirinää ole vaan aiemmin se ainakin oli sellaista vauhdin tai kierrosten mukaan kiihtyvää ininää. Melkein kuin joku polkypyörän dynamo mitä vanhoissa pyörissä oli. Joku sähkölaite siitä ekana tuli mieleen vaan eilen tosiaan mietin että onko se alkanut myös pientä sirinää pitään vai se jarrulta tai muualta
     
  12. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Tuo kuulostaa just samalta vaivalta kuin tässä tapauksessa jossa se satula itsessään otti kiinni levyyn. Tarkista satulan ulkolaita että näkyykö siinä jälkiä.
     
  13. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vihdoin ne löyty polleroiseen puuttuvat kierrokset. Lopulta se syyllinen on vissiin joku nuista kolmesta releestä kun niitä ristiin vaihtamalla loppu kierrosongelmat. Saa ruveta taas ruuvaan vaan lisää punttia kun alko kiertämään vähän liikaakin.
     
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Se yksi vaikuttaa vesseihin. Vaihdoitko kaikki uudet?
     
  15. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vaihtelin vaan ristiin ne niin alko toimimaan. Uudet on tilattu vaan ei oo vielä tullu.
     
  16. leksitus

    leksitus Polaris RMK Khaos -21

    Pailakka ois hakusessa ja tarjolla olis useampikin ~2016 vm Axys SKS sopuhintaan vielä ennen lumia. Kilsoja mittareissa 3-4 tkm, ei kai nuo aivan loppuun ajettuja ole näillä määrillä? Toki käytöstä riippuvaista. Yksi 5 tkm ajettu olisi myös uusilla männillä ja oikaistulla kampuralla.
     
  17. 700efi

    700efi joku lossi

    Tulossa myyntiin 800 sks -16 ajettu 2300km. ollut varakelkkana 2 vuotta ja ajettu minulla ollessa n 200km vuosi. alv kelpoinen peli ja huollettu. Laittele yv
     
  18. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Osta -18vm. Kone parempi ja tuntuu hieman pirteämmältä.
     
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    -16 155 SKS ja -18 155 Pro RMK:ta ajeltiin vierekkäin ristiin rastiin, niin ihan samanlailla ne vetivät ummella. Yhtä tuhnuja oli molemmat 850 verrattuna:D

    SKS sai sen jälkeen voimalinjaan säädöt ja vetää kuulemma nykyään komeasti.
     
  20. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Eläpä höpötä kun et tiiä. Kyllä niissä niissä hieman eroa on -16 ja -17 vs -18 malli. Jos 850 polle varsinkin remmivetoisena on niin ylivoimainen, niin miksi se ei pärjää kiihdytyksessä kunnolla edes vakio voimalinjalla olevalle 800 3" prolle? Molemmat 155" pitkiä? Täytyyhän niissä hieman eroa olla kun toinen uudempi, mutta molemmilla pärjää hyvin. Sulla kaaoksessa keulimis alusta niin kuvittelet että tehoja on tuplat kun nostelee suksea helpommin.
     

Suosittele tätä sivua