Polaris 2021

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jussi 77, 23/1/20.

  1. julli

    julli rmk

    joo, ne ekat huollot on tiheessä mutta onko 1600 nyt liian lyhyt väli ja heilahtaa sippiin sen takia?
     
    member tykkää tästä.
  2. Pistin

    Pistin Well-Known Member

    Mitä huolettavaa esim remmivetoseen jää liikkeelle? esim itte rasvaan alustan joka toinen reissu ja kokeilen kaikki tärkeät pultit ynnä muut että pelaa ja voimalinjan puhaltelen puhtaaksi joka ajokerran jälkeen ja yleis silmäyksen teen kans joka kerta samalla mitä jää liikkeelle no softan vaihto jos tarvetta... Tuomosen kelkan huoltaa mies jolla avaimet pysyy kädessä alle puolen tunnin silloin kelkka on käyty jo läpi puskurista puskuriin ;)
     
  3. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    En usko tälläiseen systeemiin. Toiset turraa 20km/moottoritunti ja toiset paukuttaa puolet lujempaa. Olisi turraajia kohtaan todella väärin, jos tuntien mukaan huolletaan.
     
  4. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Mulle makso 850 pollen ekahuolto 110 euroa ja toka huolto oli samaa luokaa. Jos nyt ihan oikein muistan vanhana berppi kuskina niin se eka huolto berppi landiassa oli joku 200 euroa että ei siinä nyt ihan hirveesti eroa tule. Riippuu tietysti missä huolattaa mutta täälä meidän perällä tuo polaris huolto on kovin asiallisen hintainen
     
  5. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Parisataa kustansi kaksi ensimmäistä huoltoa. Poistivat samaan rahaan microkytkimen käytöstä. Remmivetoiseen maksaa vähemmän.
     
  6. Pitkäpätkä

    Pitkäpätkä Polaris

    Tuo km perustuva huolto ainakin pitkissä kelkoissa on vähän itsensä pettämistä , viime reissussa 40-50km /8h ja tankillinen bensaa joten aika lailla enemmän tunteja tulee mitä versus reitti kelkkaan
     
    Jannne ja Kommein tykkäävät tästä.
  7. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Päivittyny hieman tuokin lista.
     

    Lisätyt liitteet:

  8. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Uutuudet käyty kattomassa ja makkaratarjoilut testattu. Makkarat oli jees:D, kelkat ei mitään pakko saada fiilistä nostaneet.

    Ummenkamppeista ei paljoa ulospäin saanut irti. Uudet värit Khaoksissa jotain kamalaa, no täysmustan Darth Vaderin ottaisin ehdottomasti, jos tilaisin. Uudessa Series 8 matossa selvästi avarampi kuvio. Onko se hyvä juttu yhdistettynä Pollen löysähköön lappuun, niin jää nähtäväksi.

    Uudet Matrixit... perhanan Keanu Reeves kerkesi tuon nimen jo käyttää loppuun. Siistejä on pelit ja paljon Axysta viimeistellympiä. Tulee vaikutelma pienemmästä ja kevyemmästä kelkasta. Astinlaudat edukseen todella pätevän oloiset. Tuulilasiboxi laadukkaan ja tilavan oloinen. Mahtuu lasit, hanskat, karvalakki, juomapullo... mitä nyt tarvii. Näyttö jotain aivan yyberiä totuttuun, kuin tablettitietokone ja informaatio on selkeää. Kolme säädettävää asetusta kahvanlämppäreissä TERMOSTAATILLA. Kova juttu tämäkin mukavuuden kannalta.

    Maahantuojan edustajan kans juttelin, niin meinasi 650 Patun tehojen olevan 140hp tietämissä ja ero 600 tuntuu, mutta penkityksiä odotellessa, sen osalta. Riittäisi kevyeen ummenvehkeeseen aivan hyvin. Ei ole mitään männänvaihtohuoltoja kuulemma tulossa. Jos ymmärsin oikein niin huoltoväli tulee olemaan tiheä, kun tuli puheeksi kuinka paljon 5 vuodessa kerkeää kelkan mittariin tulla kilometrejä. 1000km välein???
     
    Viimeksi muokattu: 12/3/20
  9. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Välirahan kuulin tänään 155" remmi khaokseen ja hieman alkoi yököttämään, oikeen mielellään ottaisin 2v takuulla ja edellisillä hinnoilla mutta täytyy käydä livenä katsomassa ensin.
     
    member tykkää tästä.
  10. jumo

    jumo Well-Known Member

    Mulla jäi vähän epäselvää / ristiriitaista tietoa tuosta Assaultista. Sano että proCC alusta mutta minusta se kyllä on IGX146 ? Sukset oli gripperit eikä pro steerit ja että Grippereillä tulis Suomeen, ehkä. Sittehän se ois matto ja tuki- ja olkavarret niin se ois SKS 146
     
    andyman tykkää tästä.
  11. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Just kävin tarjouksen hakemassa matryx assault 850, tarjous oli ihan jees,nuista takuu ehdoista ei jälleenmyyjä osannu vielä mitään sanoa varmasti ja tuo ois kyllä hyvä jos tulis grippereillä eikä nuilla prosteereillä.

    Osaako joku tällaista kokeillut sanoa taikka verrata esim, 2020 mallin 850 144"assaulttiin? Tästä olis kyllä hyvä kuulla kokemuksia ja eroja koska tuli melko hyvä tarjous -20 modelistakin:rolleyes:
     
  12. jumo

    jumo Well-Known Member

    Muovithan siinä eroa on että muuten kai se on sama kelkka
     
  13. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Nojjoo katoin nyt tuon videon uudesta näytöstä. Itelle ois mainiosti riittäny se kahvalämppäreiden säädettävyys:D mutta olihan tuonne aika paljon puskettu tuota karttahommaa ja jotaki köpöjä jenkkikarttoja siellä näky olevan. Taisipa olla myös toiminto millä kaverit saa näkymään samalle kartalle. Todennäköisesti ikävä kyllä sinne saa vain samanlaisella mittaristolla ajavat kaverit. Käyttöjärjestelmä kosketusnäyttöineen vaikutti pikavilkaisulla ihan pätevältä mutta karttojen kehnouteen tuo tulisi omassa käytössä kaatumaan ja siihen ettei BRP miehiä saa samalle kartalle. Onhan se toisaalta ihan jees, että nuitakin kehitetään ja, että se karttanäyttö olisi suojassa risuilta ja pakkaselta mutta olen aika skeptinen sen suhteen, että nuista kelkkavalmistajien kartoista ja karttaohjelmista tulee yhtä toimivia ja edullisia kuin androidpohjaisista karttaohjelmista. Ja toisaalta mitään telamatolla liikkuvia tietokoneita en kelkoista kaipaa vaan mitä yksinkertaisempi niin todennäköisesti myös sen toimivampi ja halvempi kelkka olisi ylläpitää. Mut nää on vaan tämmösiä omia mielipiteitä ja hajatelmia. Jollekkin tosiaan jokin karkea maastokartta voi riittää muttei itelle alkuunkaan esim. nykyään tulee melkeimpä enemmän ajettua ilmakuvilla kuin maastokartalla...
     
  14. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Aluksi tuntu että täytyy täysmusta khaos tilata jos alkaa laittaan. Tänään livenä nähty sinilime niin on kyllä paremman värinen mitä ykskään -20 malli:p Välirahat vaan tuntu olevan melko reiluja, täytynee berppeihin kysellä myöskin..
     
  15. jumo

    jumo Well-Known Member

    Ride command sovellus kännykkään niin saa kyllä BRP ja vaikka Winha miehet näkyviin,toimii ilman näyttöäki pelkillä kännyköillä silloinkun on verkkoa. Tuo näyttö vissiin osaa toisen näytön paikottaa ilman verkkoaki ? Joku radio kai sitten on pakko olla ?
     
  16. Jmp2002

    Jmp2002 Khaos 2.6/155

    Riittääkö 5ke jos -20 khaoksen vaihtaa uuteen khaokseen..
     
  17. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Sanoin että keväällä varmaan olisi jotaki 1300km ajettu, tällähetkellä 900km, niin väliraha kuulemma n.4900€. Varmentuisi kun kävisi kelkkaa näyttämässä.
     
  18. jumo

    jumo Well-Known Member

    Helpottaa toimitusaikataulussa pysymistä, ko vähemmän laivattavaa syksyllä...
     
    member tykkää tästä.
  19. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Siinä saa 5k€ maksaa neljän lisävuoden takuusta. Aika hintava homma ja mitä oleellisesti muuttuu -20 malliseen Khaokseen? Ei paljoa mitään.

    Mietin tuota 5v takuuta, että jos siihen sijoittaisi muutaman tonnin. No homma menee kuitenkin niin, ettei samaa kelkkaa kiinnosta kyllä 5 kautta edes ajella. Uusia malleja tullut läjäpäin ja aika ajaa ohi. Esim. jos nyt ajattelee 2016 malleja, niin eipä ne paljon sytytä, vaikka olisi takuuta jäljellä.

    Jälleenmyynti arvo pysyy pitkällä takuulla vähän paremmin, mutta ei merkittävästi. Tämä on nähty jo BRP tuotteiden kanssa.
     
  20. Aksu92

    Aksu92 Boondocker 4100 -20

    Millasia ne tarjoukset khaoksista on olleet?
     

Suosittele tätä sivua