Koronavirus

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä hanski-58, 13/3/20.

Tagit:
  1. teme-

    teme- Well-Known Member

    Näinhän tuossa varmasti käy... Hyvä veli verkosto toimii tässäkin tilanteessa.
     
  2. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Nebwy, Kamppi ja Broadspeed tykkäävät tästä.
  3. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Makestain, hanski-58, Seiti ja 4 muut tykkäävät tästä.
  4. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Kyllä täällä fokus on aivan oikeassa paikassa! Olkaat huoleti;) Käyny useamman kerran tuollakin kodalla. Ei ole juuri muita ollut samaan aikaan.
     

    Lisätyt liitteet:

    Jii.Pee tykkää tästä.
  5. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Tästähän on ollut yhteinen käsitys yli kaikkien puolueiden. Kokoomus ja liike nyt on vaatinut etunenässä Uudenmaan sulkemista ja tiukempia rajoituksia.
     
  6. Expedition

    Expedition Summit 800 146"

    Uusmaalaiset maksavat tämän hallituksen suhmuroinnin karvaasti. Perkele että ottaa päähän.
    Tosin nämä tämän hetkiset toimet näyttävät purreen ihan hyvin leviämiseen. Ilman rajoituksia virus leviäisi exponentiaalisesti. Nyt tartuntojen määrän kasvu ollut suht tasaista.
    Suuri osa näistä tartunnoista on saatu ulkomailta ja tänne kuskataan urakalla lisää porukkaa oikeilta epidemia alueilta,
    joten oikeaa kuvaa Suomen sisällä leviämisestä ei vielä tiedetä (kerrota).
     
  7. JalmariVari

    JalmariVari Well-Known Member

    Terveisiä Uudeltamaalta, lomautus yt:t päällä, flunsaa pukkaa (ei kuumetta VIELÄ) , ei metriäkään kelkalla koko talvena kun idässä huonot lumet. Kaksi talvilomaviikkoa pitämättä ja kohta ulkonaliikkumiskiellossa, kannattaako prätkääkään huoltaa jos ei saa minnekään ajaa! Tarkoitus oli huhtikuussa vetää kelkat pohjosiin ja pelastaa ajokausi, no se siitä. Sais edes duunissa käydä kun kapakat menee kiinni eikä kovin monta viikkoa himassakaan jaksa telkkaa katella. Nauttikaa talvesta jotka vielä voitte, jos henki säilyy ja duuni, suunnittelen kyllä ensitalven paremmin! :(:oops:
     
    Hemikoo, bavo ja hanski-58 tykkäävät tästä.
  8. BlackJack

    BlackJack Well-Known Member

    Pikaista paranemista sinne! Itse asun Lapissa ja silti peruin kelkkareissut tältä talvelta. Toivotaan että tästä päästään nopeasti suunnitellemaan ensi talven reissuja.
     
  9. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Yt:t on meillä täälä pohjosessaki päällä.. Kaivosalalla.. Etsittävien mineraalien hinnat tainnu romahtaa ja kaivosyhtiöt laittanu investoinnit jäihin :rolleyes:
     
  10. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Kyllä tuo riivatun virus leviää muuallekkin suomeen ilman pohjoseen matkaavia hihittelijöitä. Esimerkkina on eräs firman huoltomies joka juuri saapui uudeltamaalta useam päivän keikalta. Piti oikein mainita jotta eiköhän lähe kiitämään.

    Ps... Miten noita mainosbanneria on alkanu kirjoituksiin tulla.. kuten edellä nähtävissä.. ei hyvä... Rasittavia.....ja se on tuos...nuosta osista eres saisi mieleistä...
     

    Lisätyt liitteet:

    Viimeksi muokattu: 25/3/20
  11. carrillo

    carrillo Well-Known Member

    Tuo että mehtähallitus hakkaa muttereitte ja puuvajojen ovet 7tuuman nauloilla kiinne on meljo erikoista. Mitäpä jos jollahi kairan kulkijalla ( city kulkijalla) on hätä. Häätys saaha tulet ja lämpöä muualleki ku hkn siniseen. Saattapi tulla itku ja hätä. Ittee ei haittaa...tulet syntyy rääsikköön äijän opeilla mutta kyllä se kait kirjottamaton laki on ehtä jänkhällä tulipaikat pitäs olla käytösä tilanteessa ku ku tilanteesa.
     
  12. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Autiotuvathan on luvattu pitää auki, liekkö muuttunut tuokin.
     
  13. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Ne "city kulkijat" pysyköön siellä kotona cityssä nyt neljän seinän sisällä. Pikainen kauppareissu ja pakollinen apteekki terveenä jos tarve. Itse myös kaupunkilainen. En ole nyt lappiin lähdössä enkä muuallekkaan lomailemaan,ne kelkkareissut kerkee tehdä enstalvenakin tai sitä seuraavana. Vai eikö ne etelän kiireiset ihmiset osaa nyt olla kotona???? Sitä paremmalla syyllä jos yt.neuvottelut päällä tai lomautettuna, voipi olla liitoissa ja kelalla hieman jonoa ennen kuin rahaa napsahtaa tilille. t. Itsekkin persaukinen.
     
  14. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    Allekirjoittaneeltakin jää nyt Koronan vuoksi vuotuinen nautintoreissu pohjosen hangille tekemättä, vaikka tässä vielä terveenä, tai siis entisellään ollaankin. :(
    Ja jos syitä peruutukseen punnitaan on niitä ikään kuin kolme : Kaveriporukan vetäytyminen, tartunnan riskin tiedostaminen ja some-raivo! ... mikä sitten oli se merkittävin, on vaikea sanoa.

    Näyttääpi banneri valahtavan aina sivun viimeisen kirjottajan kontolle ;)
     
  15. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Polaris Corona tarjous luettavissa tässä alla .ei ole tarkoitus mollata polarista.vaan tätä pop uppia
     
    Viimeksi muokattu: 26/3/20
    Jukkis, Mikaeli, Kamppi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  16. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Jep, kyllä tämä mainos on kääntynyt nyt jo itseään vastaan.
     
  17. Muus

    Muus mxz 550 -07, Skandic 550 WT

    Ohhoh, tuosta mainoksesta huomasin, että Polaris mainostaa 5 vuoden takuuta? Mitähän osin?

    No täällä Koillismaan peräosissakin korona on iskenyt ja nyt ensi viikolla jo rajusti. Siinä mielessä, että virus ei ole kai vielä meille löytänyt, mutta rajoitukset tappaa kyllä kylän. Työttömyysaste nousee rajusti. Kaikki kahvilat/huoltsikat kiinni, kunta YT:t, Isoin työllistäjä isot yt ja samaten kaikki pienemmät nyt miettii mitä tehdä.

    Kylällä käydessä ei näy kuitenkaan yhtään tuttua naamaa, vaikka tuntuu ettei meno olisi niin hidastunut. Mökkiläiset ilmaantuneet.

    Lunta vielä yli metrin, huippuhanget. Hiihdetty nyt viime viikot päivittäin. Piskit tykkää kyllä, kun lenkkiä normaalia enemmän.

    Pojan kanssa käyty muutama lenkki kelkkailemassa, mutta sekin ilo loppui nyt loppuviikoksi, kun vmaxista antautui pumppu ja takakorkean kautta pätkäisin sen omalla hikilenkilläni petäjään.

    Nilkuttamalla sain ajeltua pois ja kunhan tuota kankeaa vähän suoraksi ja potkii kuomut läjään, niin varmaan saa pilkkireissut ajeltua. Sen jälkeen vaikka pojalle hommaksi purkaa osiin ja myydä osina maailmalle.
     
  18. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Onko se jo tosiaan sielä koilismaalla... Erittäin harmillista jos näin on käynyt. Sinne pohjoseen nimenomaan sitä ei kaivattaisi.
    Tuota thl kaavioita on turha esittää. Se on vain suuntaa antava eikä ole faktatietoa. Toipuneiden määrä ihan liian pieni koska testein ei sitä todeta. Uskon vahvasti jotta vähäisin oirein sairastavia on paljon. Varmaan myös kainuussa.
    Minkäänlainen ralli alkaa kolmos ja nelostiellä tänään. Lähtevät sukulaisiin ja ne mökeille joiden mökit on riittävästi talviasuttavassa kunnossa. Tää nyt vaan aamun käsidesihuuruissa tuumittua höpinää...
     
  19. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Tuota noin ensinnäkin en nyt jaksa uskoa, että hirveä ralli alkaa ja kyllä se on yks ja sama lähteekö väki uudelta maalta "salaa evakkoon".. Mikäli nyt epidemia alueelta palaavat saavat samalla tapaa palata kuin aiemminkin Suomeen. Eli ampaisevat julkisiin junat/bussit yms siitä ja ehkä ovat kotona sen päivän kaksi ennen kuin pyörivät kylillä naureskellen et joo "karanteenissa" tässä ollaan
     
  20. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Huoltoasemalla kuultua, eräällä mökillä eristyksessä sinne saapuneet lomailijat, puhuivat 10:stä
    Yksi oli käyny kylillä kun oli vissiin tuntenu olonsa paremmaksi, koko porukan kertonu peräjälkeen sairastuneen, ilmeisesti lieviä.
    Jotta silleen...
     

Suosittele tätä sivua