Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

  1. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Nopian vilkasun perusteella, tuolla Cobralla ja mönkijän vinssinarulla on selvä sukulaisuus.
     
  2. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    jos mönkkärin vinssin narun vetää puukolla nuin vain poikki, se ei ole lähimainkaan samaa ku cobra. Cobraa joutuu oikiasti vetään rälläkällä :D

    Jenkeistä tilasin omaan vintage cattiin semmosen ku pätkin noita oem pyykkinaruja joka vedolla katki.
     
  3. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Kannattaa kokeilla laskettelurinteissä hiihtohisseissä käytettävää narua, muistaakseni parempaa kuin mönkijän vinssissä käytettävä naru.
     
  4. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member


    Ei kestänyt ainakaan maasturin vinssissä, tuli melkoinen työmaa saada vinssattua auto ojan yli :confused:
     
  5. N.A.M

    N.A.M Xtrim P-Tek -09

    Jos en ihan hopöjä muista niin se ankkurin vetonaru on jotain purjehdusköyttä.

    Kestää vetoa aika hyvin, ainakin w124 mese hinattiin tuommosella narulla käyntiin(naru kaksinkerroin)
     
  6. julli

    julli rmk

    itellä meni 19 mallista naru poikki ja laitoin vinssinnarun. se oli huono ko ei jousta yhtään niin vittumainen nykiä. 20 malliin vaihdoin noin 1000 km ajettuna narun ko näytti että menee poikki. ainaki pitkissä 850 koneisissa polleissa on se narun ohjurirulla väärässä paikassa jos nykii kelkan päältä käymään, pitäisi sivulta kiskoa niin naru kestäis
     
    Qeedu tykkää tästä.
  7. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Miten tuo tunnelin lyhentäminen vaikuttaa takuuseen vai vaikuttaako mitenkään? Onko kenelläkään faktatietoa?
     
  8. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Eikhän se riipu kuinka hyvää pataa olet kauppiaasi kanssa, mutta mitä ite mutuilisin niin eiköhän se vie rungolta takuun ja ehkä moottorinki. Ainaki siihen on helppo vedota, että jäähytyskapasiteettia on muutettu jos kone kilahtaa, mutta en tiedä. Nämä oli vain arvailuja.
     
    member tykkää tästä.
  9. rehto

    rehto Well-Known Member

    Kyllä ne ylikuumenemisen tarkastaa ecun historiasta vaikka olis täyspitkä tunneli. Toki kaikki tekosyyt takuun eväämiseen on luonnollisesti käytössä.
     
  10. A.R.L

    A.R.L Member

    Onko näihin olemassa hyvää tarvikehihnaa vai onko orkkis ainut vaihtoehto?
     
  11. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Orkkis ainakin toimii ja kestääkin niin pitkään ettei säästösyistä ole edes tarvetta kokeilla tarvikehihnoja. Yhtään remmiä ei ole tuttujen 850 patriooteista vielä mennyt. Kelkoilla ajettu +-2000km
     
  12. LittleSnowman

    LittleSnowman Well-Known Member

    3000 kohdalla meni mulla eka remmi rikki. Enkä ole ajatellutkaan tarvikeremmejä kokeilla kun noin hyvin tuntuu remelit kestävän.
     
    FFoxi tykkää tästä.
  13. member

    member Polaris khaos slash 146 850

    Uutta 155" Khaosta ootellessa ehin jo päättää, että tunneli lyhenee senverran mitä on kuullu että ilman hitsausta voi lyhentää. Eli 12cm? Kelkka saapui ja vilkasin, niin eipä tarvi lyhentää ollenkaan ilman hitsaamista :D
     

    Lisätyt liitteet:

  14. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Jos blinginpuskurin ottaisi vähän eteenpäin ja leikkaa tuon reiällisen osan missä roiskeläppä kiinni veks, niin lyhenee vakiopuskurilliseen verrattuna jo varmaan sen 12cm.
     
  15. Korbimotors

    Korbimotors -95 360S Lynx -90 5900 GLX,-17 SKS 800 axys 155"

    Mitähän käytännön hyötyä tuosta sinun mainitsemasta "lyhentämisestä" muka olisi? Ei sitten niin yhtään mitään.. tuolla että siirtäisi tuon puskurin ja ottais tuon palan pois mihin tulee lumilärpäke kiinni on yhtä tyhjän kans
     
    Viable, member ja pezq^ tykkäävät tästä.
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Niinpä niin, ei mitään hyötyä, mutta oli puhe miten saa mahdollisimman paljon perää lyhennettyä ilman jäähdyttimen rälläköintiä/hitsausta.

    En muutenkaan sisäistä, että olisi isoa hyötyä ajoihin vaikka kuinka paljon lyhentäisi. Kestää porata Pollea tuohon avarar-kuvan asentoon ja en vielä ole tuntenut perän haittaavaan menoa. En tosin olekaan pro-kuski. Joillekin voi ja saa olla hyötyä. Laittaahan jotkut kevyitä 500€ helium kuomujakin näihin. Saa niilläkin kait "race-henkeä", vaan eipä oikeasti juuri mitään muuta, kuin menettää valot (säilytys tilat on kyllä paremmat).

    Pollen vakio takapuskuri on minusta huonoin esitys koko kelkkamarkkinoilla ja jatkaa perää aivan tarpeettoman paljon lisäämättä kestävyyttä ollenkaan. Omaan vaihdoin heavyduty puskurin suojaamaan takarunkoa ja asensin sen niin eteen kuin pystyy. En siksi että antaisi ajamiseen hyötyä vaan siksi, että mahtuisi 326cm kuomukärryyn tuo keksintö.
     
    Viimeksi muokattu: 21/11/20
  17. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Kyllä sen pitkän perän huomaa sitten kun sitä pehmeää lunta on paljon niin aivan tuntee kun perä alkaa jarruttaan menoa. Ei se lyhennys nyt merkittävästi etenemistä paranna mutta kyllä sen huomaa tietyllä kelillä. Suurin hyöty tulee kuitenkin noissa käännöksissä yms. joissa eron huomaa vielä selvemmin.
     
  18. jumo

    jumo Well-Known Member

    Mulla muutaman sentin lyhennyksellä 155" pitkissä suurin hyöty tuli siitä että sai kärryn kuomun kiinni...
     
    mikzar, Viable, FFoxi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  19. TomppaM

    TomppaM ProRMK-T

    Kahdesti Blingin puskuri oi'ottu suoraksi kun menny aivan rullalle, toisella kerralla alako pokkautuun runko. Tuohan jää seisomaan puskurin varaan ku tarpeeksi on negatiivista kulumaa. Kyllä muuten lyhenee.
     
  20. Turhispuro

    Turhispuro New Member

    2019 Pro rmk 850. Oletteko käyttäneet muuta 2t öljyä kuin mitä polariksen omaa? Mitä mieltä iponen 2t osasynteettisestä? Tarvineeko olla täyssynteettistä?
     

Suosittele tätä sivua