Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Niin justiinsa. Häätyy käyä koeajamassa. Josko sitä innostuis
     
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Heitän tähä hiukan omaa kokemusta... Onko tuo aikomasi yksilö käytetty vai uusi/uudehko? Kun ite ajelin ekoja kertoja niin hiukan oudoksuin koneen toimintaa. Kuin ois ollut tukossa tms. Sitä kun huoltelin kotona niin huomasin ilman suodattimen kunnon. Sillon vain puristelin öljyä pois, en pessy, ei sattunu oleen aineita. Nyt syksyn aikana pesin oikein kunnolla, ihan kokeeksi jarrukliinerillä niin suodatin jopa paisu, kesti kuitenkin. Nyt kun tälle talvelle tullu uudestaan ajeltua niin mosan käytös on ihan toinen. Selkeä ero, nopeus yhtäkkiä vaikka mitä. Elikkä, jos kone tuntuu nuhaselta, uinuvalta, niin otahan vasen paneli pois sekä imusuodattimen kansi ja ihan kokeile onko suodatin öljyinen. Cool air kitillä, vai mikä nyt onkaan, varustetussa ei ole tuota harmia.Vetoja näis winderiis on hyvinkin tarjolla. Tää nyt vaan mun havainto, joten elekee ampuko :D.
     
    Viimeksi muokattu: 28/1/21
    Värjäri tykkää tästä.
  3. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Bensalla olen suodattimet pessyt viimeiset reilut 30vuotta niin pyöristä kuin kelkoistakin.
     
    Hemikoo, hanski-58 ja Kamppi tykkäävät tästä.
  4. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    No tuo bensan käyttäminen ois ollu toki vaihtoehtona. Ei tuolloin tullu mieleen. Ehkä parempikin jos ei suodatin turpoais kuten teki kliinerillä. Palautu toki muotoonsa. Sitä nyt sattu käden ulottuville.
     
  5. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE

    Mikähän nyt vaivaa winderiä. Iskiköhän siihen flunssa. Akku vähän heikoksi menny niin ei ollu virtaa että olis lähteny käymään joten otin akun irti ja sisällä tovin sitä latailin ja takas paikalleen ja hienosti paukahti tulille. Mutta siinävaiheessa ku sain akunkiinikkeet ja penkin melkein paikalleen niin päätti sammua ja sen jälkeen en saanutkaan enää käyntiin. Eli katosi virrat. Mittaristo tai valot ei syty ku kääntää virrat päälle mutta starttaa kyllä ku kääntää avaimen startti asentoon. Voisko olla joku rele tai vastaava pimentyny? En viittiny tuola puolenmetrin lumikinoksessa enempää alkaa tutkiin. Häätyy kiskoa jollaki se kärrylle ja viä kaverin talliin tutkittavaksi.
    Ja toinen asia että pystytkö tuota mcx:n ohjainta missään säätämään? Jos sais muutaman hepan vielä ulos.
     
  6. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Koitas mitata siitä liittimestä joka aina otettava auki kun ottaa kuomun pois. Siis, nasta 11 (RED/VLT). Erityisesti "koneen" puoleisesta naarasliittimestä. Pitäis olla jännite avaimen ollessa power on asennossa. Tulee suoraan virtalukolta.
    Päärele (Main Relay) tulee vetää. Sarville menevän liittimen nasta 8 (RED/GRN). Sulla lienee tapponaru...
    Nuo nyt vain piirikaaviota äkkiseltään kattoessa.
     
    Viimeksi muokattu: 29/1/21
    K-Mikko85 tykkää tästä.
  7. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Tuokin suodatin käskettiin Yamahan toimesta nimenomaan huoltoliikkeen pestä puhtaaksi siitä filtterirasvasta ennen luovutusta.
     
  8. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Sitä en tiedä oliko filtterirasvaa tms. Ehkä oli kun ei ollut koko vehjettä kirjattu järjestelmää lainkaan, runkonumerolla ei löytyny. Siten eka huolto olisi ollut tekemättä. Otaksuisin jotta tuolloin oli kirjattu.
     
  9. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE

    Häätyy huomena tutkia tilannetta. Voisko vain releet reistailla. Ainaki ne nyt tulee uudet ensviikola. Häätyy nykyset käyttää sisälä lämpimässä ja testata sitte uudelleen. Katson kuiten huomenissa nuo mitä ehotit mitattavaksi.
     
  10. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Käytetty yksilö. Cold air intake on ja tehoa 270hv. Ei ole eka jammu mitä kokkeillu. Viperi oli hirveä aijaa omasta mielestä. Mutta siinä tais olla alustassa hämminkiä. Seki tais olla 270hv kitillä.
     
  11. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Tarkastutithan, kuuluuko kelkkasi releiden takuuvaihdon piiriin?
    Noissa ensimmäisen sarjan reileissä on se "ominaisuus", että kelkka voi sammuilla yhtäkkiä ja käydä huonosti, eikä sitten lähde enää käyntiin.
    Avasin yhden viallisen releen ja kondensio oli jo sinne kipeää tehnyt.
     
  12. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Hyvinkin voi olla rele vikaantunu (hapettunu tms). Sekä nimenomaan se main relay. Olikohan takavalon rele saman tyyppinen..
    Tulikin nyt mieleen etten sitte muistanu relettä tilauttaa varalle....
     
  13. jam

    jam BRP 2020

    Huh...huh...tätä jammu ongelmaa itellä oli aikoinaan 2xnytro, 1x sr viper turbotettuna ja 2x sidewinder....remminvaihdolla meni Joka kevät..varoks seuraavaa talvea varten
     
  14. möykkä

    möykkä Well-Known Member

    Meneekö nyt "yhdellä varoks" vaihdolla joka kevät, ku on ilmeisesti brp alla.:D
     
    T-Cat ja juketsu tykkäävät tästä.
  15. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Jaha jaha, sulla on kiinalainen piraatti kopio :D
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Minä pihinä mennyt yli 6tkm alkuperäisellä, ei raski vaihtaa :D
     
    petes88, juketsu, Värjäri ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  17. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Tyst ny :D.. kiinan army ylijäämä...o_O
     
    Värjäri tykkää tästä.
  18. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    2017 Sidewinder MTX 153:sta ei kyllä pitäs olla edes olemassa. Niitä tehtiin vain 162":sia ekana vuonna ja 153:et oli BTXiä. Mut ehdottomasti 2018 ylöspäin..ei poraile nii syvällä tuon droppiakselin ansiosta.
     
  19. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Minkä mittane jousi mitoiltaan passaa etupukin isoo foxii? Tuntuu et tuo laitos keikkuu etupukin päällä ja pehmeelä ei käänny sit mihikää.. o_O
     
  20. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Hei älä tuu..älä tuu droppaa mun tunnelmaa:confused::confused::confused:. Edelleen sitä mieltä että lynx 250 syncro on paran umppiskelkka,nämä nykyiset on leikkikaluja joilla vaan joutavanpäiväistä ympyrää kurvaillaan suolla ja keulitaan.;)
     
    teikka tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua