Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. K-Mikko85

    K-Mikko85 Sidewinder M-TX 162 SE

    Juu se löyty vika tapponarun ku otin pois käytöstä niin taas toimii. Miten seki voi yhtäkkiä hajota että lähti eka käyntiin ja sitte lakkaa sähkö kulkemasta läpi tulipa käytyä sitte muutama kilsa pärryyttämässä ja toettua että kohtuu pers eestä keli. Ei minkäänlaista kantoa lumessa. No eikhään se kelit parane keväträ kohti.
     
    hanski-58 ja Kamppi tykkäävät tästä.
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    No hyvä..jos on mekaaninen kytkentä niin kosteus tiivistyy hyvin helposti sen sisään ja jäätyy. Juuri siksi tein kytkennän siten että voin ottaa hätäritutin pois käytöstä.
     
  3. Taiger

    Taiger Well-Known Member

    Kysytäänpä täältäki jos jollaki ois antaa suoriltaan vastaus onkelmaan...
    Eli Winderi on viikko sitte pakitettu normisti talliin ja siellä se on viikon ollu koskematta. Tänään muutaman kymmenen kilsan lenkki ja kotipihassa pakkinappi ei enää toimi. No, kelkka talliin sulamaan. Pakin sulake oli kärähtäny ja ku tarjottelin sinne uutta niin seki räpsähti samantien.
    En oo ehtiny vielä tutkia sen syvällisemmin muuta ku että johdot näyttää päällisin puolin ehjiltä.
    Kosteutta kahvan sisällä on esitetty yhdeksi syyksi. Onko heittää muuta?
     
  4. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Olisko joku näppärä vetäny ne piuhat sinne servolle väärää kautta, ne hiertyy ja puristuu sinne väliin kun menee siirtämään ne alkuperäiseltä paikalta hieman "piiloo"..
     
  5. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Saatto tuo vain olla BTXki. Skinzin penkilä. 36" keulalla ja iceagen liukurungoilla. Vielä mennee kelkka aivan pohjia myöten niin ei ihan pääse vielä kokkeilehmaan
     
  6. Taiger

    Taiger Well-Known Member

    Löytypä syy sulakkeitten palamiseen... Sulakerasia irti ja sielähän oli suojaamattomat johdot hiertyny runkoa vasten ja yksi johto oli jo puhki ja räpsi runkoon. Kantsii tsekata tuo rasian alunen ja teippailla johdot ja vaikka se runkopuoliki niinku ite tein.
    IMG_20210131_100301.jpg IMG_20210131_100313.jpg
     
    Kamppi tykkää tästä.
  7. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    @Taiger ; Vilkaise sen sulake-rele pitimen alle ettei johto ole hiertyny sitä rautaa vasten. Postasin kuvanki tänne mutta honaat kun tutkailee. Pakkiservolla on kaksi relettä..toinen aina maadoittaa koskettimiensa kautta riippuen ollaanko pakilla vai ei. Näin ymmärrin kaaviota lukiessani, joten voin olla vääräskin.

    Siinähä se tulikin..
     
  8. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Winderi keksi uuen kujeen mitä alkanu tekeen. Kun sammuttaa kelkan tappokatkasijalla ja jättää siihen ni saattaapa vain keskellä yötä mennä virrat päälle ja kahottaa valot päällä pihalla. Pittääpä muistaa väännellä virta-avain nolliin jatkossa.
     
    bavo, Rautane ja petes88 tykkäävät tästä.
  9. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Nuita suojaamattomia tahtoo löytyä, tuon itsekkin arvasin herkäksi paikaksi joskus aiemmin ja laitoin muovin tuohon päälle.
    Tasalalla taitaa winderi pelätä pimeessä oloa:confused:
     
  10. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Mitä ihmettä:D:D
     
  11. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Nonii, tässä nyt näyttää että vihdoin olis se winderi tulossa taloon niin tässä nyt on armoton pähkäily että onko se xtx 146 vaiko btx 153??

    Nyt olis mukava kuulla mielipiteitä varsinkin kyseisten kelkkojen omistajilta.. Erityisesti 146" omistajat vois jakaa kokemuksia ja mielipiteitä kelkasta kun sitä en itse ole ikinä päässyt testaan eikä kellään tutullakaan sellaista ole.

    Omat ajot on aika 50/50 reitti ja umpinen ja tämän perusteella ehkä tuo xtx vois olla fiksumpi mutta pakkaa sekottaa otetaan vielä satunnaiset reen vedot ja perheen kans makkaran paisto reissut mukaan ja kun sinne umpiselle lähtee nii onko tuo 146" äkkiä liian lyhyt? Toki kuskilta vaatii enemmän.. Ja toinen joka hieman häiritsee tuossa 146 on tuo ylipitkä tunneli joka sama kuin 153"

    Ja vielä nuista omista ajoista, silloin kun yksin lähtee ajeleen nii enimmäkseen reittiä tai auraamattomia tien pohjia tulee ajettua ja yleensä ne on semmosia 50-200km lenkkejä mutta sitten kun sinne ummelle lähtee niin kelkka porukassa on vähän joka merkkiä edustettuna ja lyhimmät niistä on nuita 153" ja pisimmät 165" ja silloin mennään kyllä oikeasti umpista ja kuten aiemmin sanoin reitti ajot puoltaa 146" mutta tuo umpisen ajelu pistää miettiin että liekkö tämä liian lyhyt sinne?? Sellainenkin hullu visio kävi mielessä että jos 146" laittaa ja käy lyhyeksi niin hommaa jatkot taikka ice agen (jos saa) 153" liukurungot niin olis pitkä ja reitille soveltuva alusta :rolleyes:

    Mahoton hankala valita kun kummassakin omat hyvät puolensa ja tuli kumpi tahansa niin tarkoitus laittaa liukurungon vahvikkeet ihan vain mielenrauhan takia ja varmaan sitä lisätehoa kans vähän jossain välissä.
     
    juketsu tykkää tästä.
  12. Jonny87

    Jonny87 Active Member

    Samanlailla tota btx mallia tulee ajettua reitillä ku vanhaa xtx141 eli ei juurikaan eroa ainekaan huonompaan. Toki jos on muutenkin hiiri ni sit voi olla tietty raskaampaa. Mitä umpisella ajeluun tulee ni miettii miks sitä joskus on yrittäny pärjätä yhtää vähemmällä ku 153 ja 57 lapuilla menee niiin paljon paremmino_O
     
  13. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    @petes88 , noilla esittämilläsi pohdinnoilla btx versio. Otaksun jotta yksin ajellessasi et niin kaahaa patikkoa hakaten. Sekä tuttavapiirisi kelkkatyypit sellaisia etteivät hekään niin hyppyytä riskillä muualla kuin umpises. Saikos blingiltä liukurungon vahvikkeita 153":een...
     
  14. petes88

    petes88 Well-Known Member

    No joo ei tosiaan mitään enskaa tuu ajettua ja vauhti riippuu reittien kunnosta, meijän perällä on reitit kohtalaisessa kunnossa ja paikoin parempia kuin nelostie mutta löytyy sitä pattiakin... Blingiltä saa liukurungon vahvikkeita mutta jos btx mallin ostan niin laitan varmaan ne catin vahvikkeet kun menee koko matkalla.. Vaikeita valintoja kuten mainittu, reitti ajelun puolelta olisi tuo 146"jo paremman alustan kannalta mutta sitte se umpisen osuus arveluttaa joka hoituis taas paremmin tuolla btx mallilla...
     
  15. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Minä jo Tarelle soittelin tänä aamuna. ;)
     
    tupla-x ja petes88 tykkäävät tästä.
  16. petes88

    petes88 Well-Known Member

    joo tässä onki ollu taren kans armotonta viestittelyä:D
    Mitäpä se tare arveli?
     
    tupla-x tykkää tästä.
  17. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Lasketaan tarjousta. :)
     
    tupla-x ja petes88 tykkäävät tästä.
  18. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Oikein
     
  19. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Miepä kans tapsa kohta ilmottelen
     
    tupla-x tykkää tästä.
  20. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Henergyn Henry tulee pariksi viikkoa Leville tänään, niin suattaapi käyä ajamalla laittamassa lisää hönkää.
     

Suosittele tätä sivua