LYNX vihdoin Pohjois-Amerikkaan

Keskustelun 'Uutisia - Kuvia - Videoita - Juttuja' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 17/2/21.

  1. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Näinhän se on, bisnestä. Eihän tästä kovin kauaa ole, kun tämä herra vielä ajeli ja teki juttua Polleista Burandtin siipien suojissa. Melko imelää oli ulosanti ja ei kyllä jaksanut kuunnella yhtään sen juttuja.


    Toivotaan Lynxille menestystä, että saavat lyötyä läpi Jenkeissä. Mielenkiinnolla seurataan miten käy.
     
  2. teme-

    teme- Well-Known Member

    Sitten ajetaan semmosilla. :D
     
  3. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Ai meinoot, että on niinkin velho tämä Ross, että pitäis osata antoo puolen päivän ajon perusteella viiltävä syväanalyysi :D Ja kehuahan ei saa, sehän on nykyään internetihmisillä se juttu. Jos kehuu, se on maksettu mainos. Kaikkea pitää haukkua ja esille pitää tuoda ne negatiiviset asiat. :D

    Mitä nyt vähän tulee somee seurattuu, niin tuo Ross on kyllä hyvä valinta Lynxin tiimiin. Ajaa vehkeit kovalla kädellä ja osaa vääntää ja kääntää. Saa irti parhaan hyödyn Lynxin ominaisuuksista. Vaan eiköhä se ota aikansa, että tottuu Lynxin erilaiseen luonteeseen.

    Mut on kyl kova juttu tää Lynxin meno Amerikkaan. Hienoa työtä on tehdas tehnyt. Minä kyl nostan hattuu kotimaiselle valmistajalle.
     
    Driver ja Golfster tykkäävät tästä.
  4. Maco81

    Maco81 Well-Known Member

    Johan se sanoi sen kuvauspäivän jälkeen, että joutuu opettelemaan ajotekniikkaa uusiksi, kun tuolla pystyy tekemään juttuja joita hänen edeltävillä kelkoilla ei ole pystynyt
     
    Golfster tykkää tästä.
  5. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Hiukan jotain rave:sta.

     
    Murre tykkää tästä.
  6. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Olipa siinä Amerikan serkku ihmeissään, kun pääsi maistamaan Suomalaista patikkohakkuria. Vielä, kun saatas tuolta testiporukka tänne Savo-Karjalan kapeille patikkoreiteille. :D Mutta, tuntuihan nuo kehuvan olevan patikkoa jossakin päin Ameriikkaakin.
     
    Temek85 tykkää tästä.
  7. Vilho

    Vilho freeride

    Tuo olis kova kun joku jenkki kelkkatoimittaja tulit tyyppään näitä Suomen rännejä :D
     
    Mika_R ja teme- tykkäävät tästä.
  8. Mickelson

    Mickelson Well-Known Member

    Ei voi kun kateellisena jäädä odottelemaan jos noita ainoastaan Lynxillä tehtäviä juttuja pystys tekemään joskus kilpailevillakin merkeillä.. :rolleyes:

    Mutta jokatap. onnea matkaan uuden mantereen valloitukseen!
     
  9. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    On ne melkosia....yksikin moittii jotta penkki on liian "tykky", jne. Dootalk:ssa parikin säiettä meneillään. Hiukan ihmetyttää jutut koska tokkopa ovat eres ajaneet, muut kuin valitut kuten edellä ole videon henkilö ja umpisen kairaaja jos sallinette ilmaisuni. Noita kun lienee vain muutama viety, lukumäärä kolme vai liekö useampi.
     
  10. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Lytätäänhän me Suomessakin kaikki muut merkit, paitsi omamme, ilman ajokokemuksia. :) Riippuu ihan siitä, minkä merkin lasit on silmillä.
     
    juoni, Mika_R, Mickelson ja 4 muut tykkäävät tästä.
  11. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    @Nipademu ; se on kieltämättä totta mitä sanoit. Näitä rohjoja voisi aina tarkastella ns avoimin mielin. Kaikki kuskit on erilaisia. Tarpeet on erilaiset jne.
    Vaikka ite ajelen yamcat:lla niin tunnustan ääneen lynxin tehneen mielenkiintoisen malliston.
     
    Viimeksi muokattu: 22/2/21
  12. Vilho

    Vilho freeride

    Hirveesti ne vissiinki kyselee mitä eroa ja väittävät että lol sama kelkka erimerkki. Vaikka porukka yrittää vääntää ettei oo samaa ku moottori periaatteessa.
     
  13. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

     
  14. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Minä oon kyl sitä mieltä, että tässä on nyt asian ydin. Olispa makia, jos saatais tääl foorumilla aikaan henki, et koitetaan ylikehumatta kertoo niitä hyviä puolii kelkasta kuin kelkasta. Olis paljon kivempaa lukee positiivista juttuu kuin negailua. Nimimerkillä Lynx pihas, mutta jostain syystä Sidewinderiä tekis mieli koittaa.
     
    Vesukka, petes88, Kamppi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  15. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Unohdetaan vastakkain asettelut merkkien välillä ja myös reitti- ja umpiskelkkailun välillä. Olen huomannut viime vuosina vastakkainasettelu sekä merkkien, että näiden alalajien osalta.
    Toki, voin nostaa käden ylös, että välillä arvostellut myös itse kärkevästi tuota umpishommaa.
     
    Vesukka ja Kamppi tykkäävät tästä.
  16. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Keskustelupalstan sisältö olisi melko erikoista, jos kaikki pelkästään kehuis kamppeita. Siinähän olisi vain puolet totuudesta. Pää pensaaseen meininkiä.

    Kehuja tulee, jos niihin on aihetta ja moitetta, kun ei onnistu. Ihan merkistä riippumatta, vain laite ratkaisee, eikä ole väliä onko se oma vai jonkun muun.

    Commanderin koeajo sovittu ja jos on hyvä, niin voi kohta tulla talliin täytettä. Mutta tallipaikka pitää ansaita ja voihan olla ettei vakuuta. Kestääkö kertoa kokemuksia? Ne voi olla kehuja tai ei, riippuu kamppeesta. Saanko kehua vain hyvät puolet ja jätän puutteet mainitsematta?
     
    TeHo tykkää tästä.
  17. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Saa ja pitääkin miun puolesta olla hyvät ja huonot asiat esillä kohan jätetään toisten merkkien haukkuminen pois.. Varsinkin, jos ei oo omaa kokemusta vaan kaverin kaverin tai esson baarin..
    Peukkuja Lynxin maailman valloitukselle!

    (ex Polle, ex Yamppu, nyt Lynski, tuleva?)
     
  18. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Kyl noita on lähetetty iso määrä. Kauppiailla on demoi jo ajossa tai ainakin menos ajoon. Sekä dokkerii että Ravee.
     
  19. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Ok,, en vain ole nähnyt lukumäärä tietoa. Jutuissa ollut toki mainintoja mutta sivuuttanu ne jotenkin.
     
  20. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Joo siis on niitä menossa. Meille kerrottiin tuossa infotilaisuudessa, että isolle määrälle kauppiaita on pistetty vehkeitä ajoon. Ihan kaikille Ski-Doo diilereille ei kuitenkaan niitä mene. Painotus on kuulemma sellasilla markkina-alueilla, joissa oletetaan olevan eniten myyntiä.
     

Suosittele tätä sivua