Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. JOKO

    JOKO Well-Known Member

    Minulla oli ennen yamahoita artic catin 600 crosscountry eli saman runkoinen enska kilpuri kuin tuo oma viperi joka taasen voidaan winderin runkoon rinnastaa. Ei se 600 catti kyllä ollut lähellekään yhtä kevyt ajaa kun esim samanikäinen 600cc Re tai mx-z. Jollainlailla se on "kulmikkaampi" ajaa kuin brp vehkeet. Ja ero viperiin ei ole niin iso kuin kuvittelisi, mutta onhan se kevyempi.
     
    Värjäri tykkää tästä.
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Täälläpäin on sanonta että 141:een laittaa Totaltekit pystyy jo ajelemaan aika haipakkaa vaan kaikki muu ympäriltä hajoaa aika nopeasti. :)
    Onko sulle siis tehty joku custom säätö Hygearin linkun takia? Miten tuo Hygear toimi mielestäsi vakiosäädön kanssa, paransiko se prosgressiivisuutta vai millainen mielikuva jäi?
     
  3. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Ei kummempia muutoksia mistä ei jo aiemmin ole ollut puhetta.
    Mulla ei ole enää näillä vuosilla tarvetta yrittää olla mikään kiireinen tuolla kelkkaillessa, pääasia että se on tai olisi mukavaa ilman että on pelkoa että lelut hajoo, nk.suljetulla alueella voi sitten kykyjen mukaan hullutella.
    Tuo systeemi sopii mielestäni normikäyttöön kivasti, sehän vetää pikkasen alustaa kasaan asennusvaiheessa ja kytkee hiemän myöhemmin kuin orkkisversio.
     
  4. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Käryääkö muilla winderit öljylle tyyliin joka kerta ku pysähyt ja sammutat sen. Vaikkei olis mittään pyörityksiä tai keulimisia yms takana ni silti haju tullee nokkaan. Otaksun sen tulevan tuon rollover valvestä joka tuuttaa höyryt imuputkeen tms. Paikallaan se maptunen raikkari setti.
     
  5. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Onko sulla öljyiset ne pakoputken lähellä olevat äänieristys pehmikkeet? Ne voi sauhuta putkea vasten.
     
  6. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Ei ole enää tuoksu kun poistin öljyn kyllästämät materiaalit vaimentajan alta. Ne haiskahti aina. Sinne imuputkeen kerääntyy aina öljyä, erityisesti enempi jos öljyä koneessa vähänkään liikaa. Pidän öljytason alamerkissä, huom noin 18° lämpötilassa tarkasteltuna. Monasti ajoissani mielenkiinnosta kattonu niin öljytaso on maksimissa koneen ollessa kuuma sekä ilmaa öljyyn sekoittuneena, kuplia.

    Värjäri kerkis näköjään..
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Enpä ole hajua huomannut mutta olisko osa ongelmaa:
     
  8. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Ou shit man... sano jenkki kun letku suli :D
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  9. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Onko kytkimenrulliksi muita varteenotettavia vaihtoehtoja ku alkuperäiset? Lisäksi ne rullien ja painovarren shimmirikat. Melko suolanen hinta alkuperäisillä rullilla (65€/kpl) ja jos on jo 2tkm jälkeen valmista kauraa. Shimmien hintaa en tohtinu edes kysyä vielä.
     
  10. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Isoja eroja kestossa. Viime vuotises 4300km ja ei mittää vikaa rullissa ja tästä uuesta lähti yhdestä sisäpusla liikkeelle 1400km kohalla. Liekkö voimalinjan lämpö tekee sitä?
     
  11. Polman

    Polman Lynx Rave RE 850 2024

    Onko kukaan vaihtanut XTX 146”:een 36” keulaa ja lisäksi 64 mm mattoa. Vakiona aika kampura ummella mutta alusta hyvä reitillä joten omiin tarpeisiin olisi monipuolisempi ku MTX.
     
  12. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Taitaa tuos minun yksilös olla 39-40"... Kapeempi kuin viperis oli kun siinä olleet iskarit ei mahtunu mitenkää päin. Tuo on reitillä ihan ok, harmina kovemmas jäljes hapuilee jos vanhat jäljet on hiukan leviämmät. Leveillä reiteillä ei haitta mutta täälä kivien, kantojen ja puun kierto rännis vähän ikävä ajoittain.
     
  13. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Heitetääs tulos, reitti turraus ajona... 23.5l, ajomäärä noin 145km... Tankkaus samalle tasolle, joten pidän ihan luotettavana tuloksena. Ajotapa välttäen revityksiä ja kaivamisia.
     
  14. Polman

    Polman Lynx Rave RE 850 2024

    Tänään 114 km ja kulutus 17,54 satasella, ei paha vaikka Stage 2. Aikalailla rauhallista tasakaasuajelua ja maisemien kattelua.
     
  15. x skodoo

    x skodoo yamaha winderi

    On kyllä napee kampe ajella lujaa,mittarissa semmosia lukuja että hirvittää mutta vakaa kun junan kiskoilla,tänään virroilla toisveden jäällä vähä huippuja,kulutus iha pirusti:):)
     
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tasakaasulla :D
    [​IMG]
    On se vaan sairas laite kun tulee nämä kevään parhaat kelit :D, onneksi en hävittänyt pois, mitenhän tuommosessa 146:ssa pysyy laput kiinni jos kilometrisotalla työnnättää puoltatoista sataa yhtäkyytiä, nimimerkillä mikä on seuraava kelkkani??
    110km näkyi olevan tripissä, nätisti ajeltiin kaverin kanssa ja bensavalo sytty kun ajelin kärrystä pois.
    Pitääpä laskeskella huomenna pitkästä aikaa miten kulutukset meni, eilen 350km ja tänään oisko 180km, prkl emäntäkin pääsi kelkkailun makuun SW:llä ja kuulemma ihan kiva peli :confused:, vähän ehkä hätäinen vrt puhallin ventureen.
     
    bavo, Kamppi, FFoxi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  17. Polman

    Polman Lynx Rave RE 850 2024

    Missä nuin komiaa baanaa?
     
  18. Vesukka

    Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

    Eiköhän se winderi oo siun seuraavakin..:rolleyes:
    Ummelle jos mielit enempi, nii sit varmaan se 146.. :)
    Itelläkin mielessä parantaa umpisen ominaisuuksia trimmiin reittiominaisuuksia pahemmin huonontamatta.. Riittäisköhän maton vaihto vai pitäskö jatkaa 146":ks..
     
  19. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Tervetuloa Kajaaniin, tuota on tälle hetkellä varmaan 60-70km ja lähes vastaavaa toinen mokoma, ilman ylläreitä senkun painaa liipaisinta. Kiitos näistä kuuluu meidän aktiiveille ja sille eläkeläisosastolle joka puurtaa koneen ja lanan kanssa. 140km tulin tuommosta vauhtibaanaa ja järvenselkiä toissapäivänä, kerran jo tuntu että voima loppuu kesken :D, saatto lähteä vauhti hiukan lapasesesta.
    Täytyy sanoa että Hanskin suosittelemat kalikat on kyllä ratkaiseva pointti tuossa laittomuuden yläpuolisissa nopeuksissa että tapahtuu just eikä melkein kun haluaa.
     
    janzka, samumarkus, Värjäri ja 3 muut tykkäävät tästä.
  20. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Hanskin kalikoilla tuli terävyyttä niin paljon lisää että tuon vakion teho riittää mulle reittilätkytykseen aivan nokko.
     
    Hanes95 ja janzka tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua