Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

  1. jumo

    jumo Well-Known Member

    Eilen katkes remmi ja Ultimax XS oli vararemminä, ei pelaa huonostikkaan 4-500 jengaa uupuu.
     
  2. HMK

    HMK Well-Known Member

    Camson Peak ja Extreme challenger menee ilman muutoksia alle. Molemmat on 64mm harjakorkeudella. Itellä tuo extreme challenger.
    Loppu talven betonikeleille vaihdoin vakio matto alle.
     
    Viimeksi muokattu: 21/3/21
  3. revisdi

    revisdi Well-Known Member

    Mitä mieltä extremestä? Itsellä sekakäyttöä, ehkä enempi kallistuu nyt ummelle, mutta välillä voi heittää jonku satkun reitti reissunki. Onko voima linjaan tehty mitään maton vaihdon jälkeen?
     
  4. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Erittäin hyvä sekakäyttöön, ja tuntuu olevan luja ja kestävän kiveä ja kantoa.. reitillä hieman repivä, jos ei aivan jäässä pinta.
     
  5. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Nii ja ultimaksilla puutuu kone aivan täysin ko hetken antaa täyskaasua. Orkkishihna ja kytkimelle lisää punttia jos haluat vähällä saaha vetämään etes suunnillee niiku 850 patriootin pitäs
     
  6. juukesi

    juukesi Member

    Mulla toisellapuolen sno-x:n alatukivarsi ja toisellapuolen orkkis. Vaikuttaa äkkiseltään jäsymmältä tuo tarvikevarsi. Sama geometria ainaki nuissa ku en oo ajossa eroa huomannu
     
  7. Eriou

    Eriou Member

    Okei, thänks! Onkohan -18 tai -19 mallin varret yhteensopivia -20 kanssa?
     
  8. jumo

    jumo Well-Known Member

    39" varret on. Niitä ollu SKS:t ja ProRmkt vuoteen -18 asti (Siis Axykset)
     
  9. Eriou

    Eriou Member

    Onpa hyvä. En ymmärrä miksi sitten jotkut kaupat eivät myy 2020 vuosimalliin vaikka niillä olisi hyllyssä 2019 sks yhteensopivat varret.
     
  10. Racejussi

    Racejussi Member

    Terve, ostin copartilta tuommosen sks 850 146 vm 18. Tämä ryhmä näytti olevan lähimpänä oikeaa mitä löysin.
    Osaatteko kertoa mistä löytyisi tuommonen harmaa osa tuohon runkoon, minne nuo putket menee? Ja sitten jos sattuu ettei saa tuota mustaa rautaa taivutettua suoraksi mikä vääntynyt niin mistä löytyy? Ja mistä löytyy räjäytyskuvia? Ja mistä yleensäkkin varaosat tuommoseen? On vähän mutkalla tuo kelkka ni osaa tarvisi. Sitten mistä löytysi vakio matolle läpivetävät rattaat? Mikä lie se jako niihin rattaisiin? Ohjausakseliakaan en heti löytänyt.
    Laittakaahan linkkejä jos tiedätte hyviä sivuja. Pääsisi ens talavena sitten viilettämään.
     

    Lisätyt liitteet:

  11. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Lapin akkumaailmasta kannattee selata, sieltä löyty ainaki alustan pulttia puslaa ja akselia suoraa varastosta aika hyvin. Moilamotors myy vetorattaat ja tarvittaessa melkeen mitä vaan.
    Varaosakuvat parts.polarisind.com
     
  12. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Jos pikkuvikainen käy niin pyramiidin alapää löytyy, alkuperäisenä ei saa muuta kuin koko etupyramidin ja maksaa maltaita. Olikohan 144" assaultissa sama pyramiidi mutta alumiiniputkilla ja murto osahintaan
     
  13. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Niin ja tuota välitankoa ei edes kannata harkita käytettyä kun ei uudetkaan kestä kuin tonnin ajaa niin vaimentimen pehmustekumi murenee sormin
     
  14. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    21vm pyramidi on myös sks alumiiniputkilla, tarvikkeella näyttäs olevan reilu 400e.
     
  15. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Jos etupyramiidi on antanut periksi niin vahva veikkaus että myös takapyramiidi on mutkalla myös, kun purkaa tankin muovit pois ja ne varvaskotelon yläpuolen alumiinit on vähänkään vääntynyt niin silloin ei tule erupyramiidikaan pysymään kasassa vaan irtoaa liimauksista muutamaan sataa kilometeiin. Myös takapyramiidi ja vasen varvaskoteloalumiini löytyy minulta.
     
  16. Racejussi

    Racejussi Member

    Ootteko te nuo varvaskotelot ottanut pois jos ootte ottanu tuon ketjukopan kannen irti? Ja eihän tuo laakerin kanssa tunnu tulevan vetarikaan tuolta pois jos ei varvaskoteloa irrottele.
     

    Lisätyt liitteet:

  17. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Akkukotelo pois ja pohjamuovista alapuoleltta 2 ruuvia irti niin kansi pääsee pyörähtämään vastapäivään laakerin varassa, pohjamuovi antaa riittävästi silloin periksi.
     
  18. Racejussi

    Racejussi Member

    Kiitos, sehän lähti. Onko vielä vinkkiä tuolle vetarille. Lähteekö se tuolta ennenkun ottaa laakerin irti variaattorin puolelta?
     
  19. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Lähtee, riittävästi vaan variaattorin puolellle että tippuu pois ketjukotelon laakerilta, sitten sopivassa asennossa tuostä kulmikkaast reijästä pois.

    Jos on laitettu läpivetävät niin silloin voi joutua pikkuisen jalalla pullistamaan tunnelia ennen kuin menee riittävästi vetari variaattorinpuolelle.
     
  20. Racejussi

    Racejussi Member

    Joo pikkusen painunut tuo runko sisäänpäin ketjukopan puolelta niin sillä se varmaan ei tullu van pitää vähä väännellä.
     

Suosittele tätä sivua