ARCTIC CAT 2022

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä pezq^, 13/2/21.

  1. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Näinhän se paras olisi. Mutta mitä sitten, kun nykyiset kaverit siirtyy uuden maahantuojan leipiin, jatkuuko sama meininki?
     
    Värjäri tykkää tästä.
  2. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

  3. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Sumekon hitaus voi johtua nykyään osin siitäkin, että käsittääkseni siellä ei hirveän montaa työntekijää kelkkapuolella ole enää edes töissäkään. Varaosapuoli on ihan ok pelannut mielestäni, mutta kyllä tähän tarjoukset, markkinointi yms. osioon pitäisi panostaa. Se uusien laitteiden myyntihän on kuitenkin se leipä minkä vuoksi maahantuojan kannattaa edustus ylipäänsä ottaa. Siinä mielessä varsinkin, että jos ei uusia mene riittävästi kaupan niin varaosamyynnin volyymikin jä liian pieneksi.
    Tuo GPS on mielestäni ihan järkevä tuolleen erillisenäkin. Sen voi siirtää seuraavaan kelkkaan jos useasti vaihtaa kelkkaa jne. Toki siitä nyt voisi jo aika helposti päästä Polaris tyyppiseen näyttömittaristoon.
     
    Viimeksi muokattu: 24/3/21
  4. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Onko mahdollista, että silloin meni vielä huonommin? Kyllä toi Sumekon touhu on Cattiloitten kanssa aivan perseestä. Kaks talvee ite ajoin Cattiloilla ja palasin Lynxiin, kun hermo meni ettei osia saa.
     
  5. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Onhan tuo nyt kunnollinen gps ko on Garmini mukana!
     
  6. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  7. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Itselläni lähes päinvastaiset kokemukset. 2019 helmikuussa ostin ensimmäisen catin, ja varaosa- sekä takuuhommat on pelanneet todella hyvin verrattuna aiempaan Polarikseen. Kertaakaan ei ole jääneet ajot osista kiinni ja takuukäsittelyt on ollut nopeita ilman ylimääräistä vääntöä. Toki lynxistä ei kokemusta.
     
  8. mappe

    mappe 153 HcEvo ja 443 foxi

    Juuri sama homma täälläkin. Takuu hommat on pelannu loistavasti. Polariksesta, lynxistä ja skiidosta ei ole omakohtasta kokemusta takuunalaisesta pelistä.
     
  9. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Suomen sisäinen varaosatoimitus kestänyt nyt kaksi ja puoli viikkoa ja edelleen odotellaan. Siinäpä lyhyt oma kohtainen kokemus Catin varaosatoimituksista... :(
     
  10. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    No ei kait se Sumekon vika ole jos kuljetuspuoli hukkaa paketin :D:D:D, rouva postitti kengät viikko sitten niin tuossa ne Kajaanin postista tänään oli vielä ja luki vaan omapostissa viivästynyt toimitus 1-2pvä, toiset paketit on perillä aikoja sitten vaikka päivää myöhemmin lähetti:)
    Kaverille ei meinannut tulla ajoissa Hollannista Yamahan osaa, kauppias jossa molemmat merkit edustettuina tilasi Catin osan lisäksi joka tuli, kylläkin 1-2pvä normaalia hitaammin.
    Onhan tässä vielä semmonenkin muuttuja jos siellä kelkkapuolen vastaava makaa letkuissa vaikkapa sairaalassa tämän prkl taudin takia.
    Eipä niitä kaikkia osia tunnu edes löytyvän kotimaiseen vaikka tehdas tekee kelkkoja samassa kaupungissa kuin mitä odottava potilas, varaosavarasto erikseen joka on tyhjä mutta minkäpä näille mahtaa.
     
    Fudge tykkää tästä.
  11. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

  12. PetriR

    PetriR AC M8000 HC

    Kyllä on nyt hidasta toimintaa sumekolla, uusi catti kiinnostaisi ostaa mutta eivät ole Suomessa vielä julkaisseet ens vuoden malleja vaikka muilla merkeillä jo koeajotkin ollu. Catilta ois kiinnostanu 146" hardcore mutta eipä sitä tiiä tuleeko etes suomen markkinoille kyseistä kampetta. Yamahakaan ei saa hintoja uusille vehkeille niin taitaa lähteä polaris tiluuseen...
     
    petes88 tykkää tästä.
  13. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    Näin se on menny itellä joka kerta kun kattia miettiny. Eivät ole saanu hintoja aikaseksi :D joka kerta tilannu jotain muuta sillonko uutta kelkkaa on laittanu. Catilla olis hyviä tuotteita tarjolla mutta ei niitä kukkaan halua myyä.
     
  14. petes88

    petes88 Well-Known Member

    Joo taitaa muilta merkeiltä snowcheck ehtiä loppua ennenkö yamaha ja catti saa omansa etes käyntiin..
     
  15. TT 5900

    TT 5900 Ei menny niinku suunnittelin...

    Sie oot vikapaikoista kyselly osia.
    Kesälläkin vesikattiin osat kahden päivän varoitusajalla ja talvimalleihin samalla lailla.
    Mitä ei varastossa maahantuojalla niin max. 7vrk päästä postijussi soittaa että mihinkä paketin pudottaa
     
    Rautane tykkää tästä.
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Jaahas siellä somen puolella olikin Arctic cat Finland kommentoinut että hinnat tulee heti kunhan tehdas on hinnoitellut millä hinnalla ne suomeen saapuu! Pistinpä kyselyä myöskin milloin selviää mallia, toki näkyy vielä sivuilla olevan 2020 malleja myymättä.
     
    Fudge tykkää tästä.
  17. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    2020 malleja ei ilmeisesti ainakaan monia ole enää myymättä, kun muutama viikko sitten mielenkiinnosta kyselin ylivuotisia.
    Tuo hinnoittelu on jotenkin omituista kyllä tehtaan päästäkin. Ruotsissa heillä on oma maahantuonti muistaakseni niin jälleenmyyntihinnat on ollu 2-3 viikkoa netissä niin miksi niitä hintoja ei sitten muualle saa annettua.
     
    Fudge tykkää tästä.
  18. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

  19. Vilbur

    Vilbur Well-Known Member

    pezq^ tykkää tästä.
  20. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

    Pakko ku startti
     

Suosittele tätä sivua