Renegade XRS 850 -18, -19, -20, -21, -22

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 5/10/17.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Tuo 20l sataselle on näille reippaan reittiajon kulutus eikä seos silloin ole lähellekkään tuota viittä prosenttia. Jossain umpishuudatuksissa voi öljyä mennä tuolla seoksella. Tämä noin 17000km kokemuksella 850 etecistä.
     
  2. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Eikait nyt 30km lisää tuo nelari burbillakaan jos 2t on startilla, ilman en huolisi :D.
     
    juketsu tykkää tästä.
  3. M.E.A

    M.E.A Lynx

    En minä oo punninnu mutta vähintään siltä se ajaessa tuntuu:D
     
  4. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Sitten on vielä tuo minun mallin miinalaiva joka istuu tontissa vielä tolkummin :D
     
    Viikinki ja M.E.A tykkäävät tästä.
  5. M.E.A

    M.E.A Lynx

    :D
     
  6. Polaris Janne

    Polaris Janne Well-Known Member

    Lisäöljystä lisäpainoon...
    Kyllä se ace turbo painaa enemmän ja keulaltaan on hieman normaalia leveämpi. Bensaa se syö saman verran, kuin 850:nen tasaisella kaasulla ajettuna ja sinne voi kaataa huoletta E95 oktaanista polttoainetta, jos muuta ei ole saatavilla. Se, miksi tulin itse ostaneeksi tämän "puolimöhkön" oli tuo lisäöljyn kantaminen. Itse, kun ajelin aina tuolla valmistajan suosittelemalla merkkikohtaisella öljyllä sattuneiden takuu selvittelyiden vuoksi (asiat vain menee helpommin eteenpäin, kun öljysäiliössä on sitä merkkikohtaista "verta" eikä sitä Teboilin tai mitä tahansa 2T-täyssynteettistä), jota ei ole saanut tankkauspaikalta lisää tarvittaessa. En todellakaan ole mikään kisakuski, mutta kyllä tuota jaksaa viedä kovaakin, jos on tarve ja pidempiäkin matkoja. Keulan iskareihin tulee laittaa vain jäykemmät jouset, niin kantaa tuota laitetta keulasta huomattavasti paremmin patikossa ajettaessa ja ei nakkele perää tai kelkkaa miten sattuu, kun keula sukeltelee pattien lävitse ja telasto ottaa koko iskun niskaan.

    Kyllä tämä on ihan mukava kelkka ja siinä mielessä myöskin huoleton ja pitkäikäisempi, kuin 2T:nen, josta potkupallon kokoisesta moottorista on puristettu sen 170hv. Nelarissa on tietenkin enemmän liikkuvia osia, kuin 2T 850:ssä. R-motion telastokin on siinä mielessä väärä mielestäni tänne pohjolan reitistöön, mutta seuraava onkin sitten Lynx x-terrain ace turbo, jossa on pps alusta ja toivottavasti keulankin saa ylös ojan ylityksissä. Nyt tahtoo enemmän vain sutia tuo piikkimatto 200hv tahdittamana. Leveällä ja juuri hoidetulla baanalla, jota ei aina tahdo olla, on tämä Renegade ace turbo ihan helvetin makea laite, nopeus tosin kasvaa yli rajoituksien hyvin helposti. Suosittelen kokeilemaan ja aina näistä pääsee eroon helpommin, kuin saman verran ajetusta 2T -kelkasta.
     
    teme-, juketsu, jermu ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  7. Pikipoika

    Pikipoika xrs renegade 850 -20, Rave re 850 -24

    Tervehdys. Just hain kelkan 3000km huollosta. Tehtiin pakoputken kiinnityksen päivitys. Ja sit tuli joku päivitys taas mittariin. Tulpat vaihdati ja bensan suotimen. Taas saa päästellä.
     
  8. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Onko tietoa mahtuuko pyöriin 40.5cm leveä telamatto näissä?
     
  9. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Mahtuu. Jarrun puoleisen jalkatapin ylintä pulttia joudut lyhentämään muuten hipsii maton nurkkaan. Omat kokemukset challenger trailista 44 lapulla.
     
  10. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Ok. Kiitos tiedosta:)
     
    M.E.A tykkää tästä.
  11. doomancat

    doomancat Member

    Mitenkäs keulan iskarit porukalla, minkälaisia olette laittaneet vakiokeppien tilalle? Jos sattuu olemaan tiedossa topakempia iskareita, niin saap tarjotella, vm.2020.
     
  12. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Iskarithan on ihan ok.. jäsympää jousta ja tietenkin asiantuntevalle pajalle simmit ja huolto niin ajelet pois poikkeen
     
  13. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Juurikin näin ;)
     
  14. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Iskareistahan saa tosiaan jousilla ja simmeillä oikein hyvät. Kaudelle -22 jostain käsittämättömästä syystä keulan kepeistä jäi kuitenkin pois tärkein eli paluuvaimennuksen säätö. Mitähän tällä haetaan? Kyseessä kuitenki X-RS malli... Outoa kun jo valmiiksi halvemmassa sisarmerkissä jäsymmät iskarit kunnon säätömahdollisuuksilla.
     
    Arwid Käkivaara ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  15. doomancat

    doomancat Member

    Jäykempiä jousia koiteltu monia, kolme eri iskariseppää tehnyt shimmejä ja jokainen sanonut jo ennen shimmausta, että näistä ei saa hyviä. Tiettyyn pisteeseen astihan näillä vakioillakin pärjää, itse ajellut nyt n.8tkm näillä ja olen edelleen samaa mieltä näitten seppien kanssa

    Juurikin tämän alustahomman takia ruvennut miettimään tuota kotimaista vastaavaa, olisi jo valmiina kunnon iskarit ja kohtuu sukset. Hintakin tosiaan taitaa olla vielä hiukan halvempi.

    Mutta tosiaan, jos sattuu ylimääräisenä olemaan topakempaa kybbia, totaltekkia tms. niin saa tarjotella..
     
  16. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Pätkä REen kepithän menee heittämällä niinku brp crossienkin jotka itelläkin oli. Että valikoimaa käytettynäkin riittää.
     
  17. "Sixpäkki"

    "Sixpäkki" Xterrain 900 R Turbo

    Noniin! Rene hankittu ja odottelee talven tuloa… Alunperin sidewinderin pihaan haalia mutta liikaa lueskellu näitä juttuja niin 2t haisuliin päädyttiin pitkästä aikaa:D… Kattellaanpa mitä talvi ja tulevat kilsat tuo tullessaan!
     
    M.E.A tykkää tästä.
  18. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Hyvä valinta:)
    Täällä kävi sidewinder pihassa ennen reneä:D
     
    "Sixpäkki" tykkää tästä.
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Hyvä valinta uskaltaisin väittää, omaan makuun sopivat muokkaukset ja antaa mennä.
     
    "Sixpäkki" tykkää tästä.
  20. doomancat

    doomancat Member

    Onko ketjun ja hakajousten eliniästä arviota, onko kenelläkään menny esim. ketjua tai lamelleja poikki kyseisestä kamppeesta ennen 8tkm?

    Toinen asia koskien takapukin iskarin alapäätä, säätönuppiin kertyy jäätä ja sitä myöten ottaa mattoon kiinni ja lentää kankaalle (tämän jälkeen matto pääsee osumaan iskariin). Voiko iskarin pyöräyttää niin että lisäsäiliö jää ylöspäin, varsi edelleenkin yläpäässä kiinni? Näin kuulemma uudemmissa, oma vuosimallia 2020.

    Ja kolmantena, oliko telamatossa jo uutena nuo "reiät" telamaton sisäpinnassa, tasaisella jaolla maton keskilinjassa? Ei puhuta läpirei'istä, vaan pelkkä pyöreä reikä kumissa, n.10cm jaolla o_O
     
    Viimeksi muokattu: 28/11/21

Suosittele tätä sivua