Lynx 2022

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä teme-, 13/2/21.

  1. Simbaljev

    Simbaljev Lynx Enduro 2023

    Voisin tosiaan kuvitella, että tehtaalla ei välttämättä oikeasti tiedetä, milloin saadaan mikäkin kelkka toimitukseen.
    En tunne BRP:n käyttämää tuotannon ohjaus järjestelmää, mutta voisi olla aika vaikeaa esim. kevään ennakko tilattuja kelkkoja toimittaa ensin etelään asiakkaille.
    Ne lienee jo tilaus vaiheessa identifioitu uudelle omistajalle, tämä siis arvaus.

    Kyllä maailmalla vallitsevat tuotannolliset / logistiset ongelmat ovat sen verta suuria, niin niihin on ollut aika haastavaa minkä tahansa yrityksen reagoida riittävällä tavalla, ellei mahdotonta.
    Toimitusajat (ja hinnat) ovat kasvaneet pelkästään kesän ja syksyn aikana, ja epävarmuus myös. Nämä siis omia havaintoja omassa työssä.

    Viime keväänä oli aika lähellä, etten uutta Enduroa laittanut tilaukseen. En tiedä olisinko sitä nyt saanut, koska "oman" kauppiaan kautta niitä ei kaiketi ole vielä mennyt yhtään. Muita kelkkoja kylläkin. Kuulemma perus pätkä kelkan hinta kauppiaallekkin noussut keväästä about 500€, nousseeko kevällä saman verran...
    Ja täytyy todellakin miettiä mitä tekee ensi keväänä, sillä en usko tilanteen helpottavan yhtään, päinvastoin, sillä kuulemma alkaa osavalmistajilla sakkaamaan jo ihan materiaalienkin (alumiini, teräs) saatavuus.

    Voimia kaikille uutta kelkkaa odottaville.
     
  2. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Tosta tiedottamisest aloin vaan tuumaileen. Kun joku sanoi, että Polaris ois hoitanut homman paremmin. No minuu ei ainakaan kiinnostaisi pätkän vertaa, jos joku herra isoherra lähettäisi kirjeen, jonka on kirjoittanut politiikan asiantuntija. Noi Pollenkin viestit oli niin ylimalkaisii, ettei mitään järkee. " Pyrimme toimittamaan kaikki kelkat maaliskuuhun 22 mennessä". No mitäs tosta pitäis sit olla mieltä? Tämäkö se on se viesti jonka jengi haluu kuulla tuolt Rovaniemeltä :D Nyt kun meet kyseleen Polaristen perään, siel kauppiaat levittelee käsii. Osa ei tunnu tietävän yhtään mitään mitä on tapahtumassa. Hurjimmat huhut sanoo, ettei Pollen 850 laitteita saada läheskään kaikkii maahan, mitä on tilattu. Jopa ennakkotilauksii jäis saamatta. Eli ihan sama tilanne se on tuol toisellakin merkil.
     
  3. julli

    julli rmk

    pollen maahantuoja laittoi lokakuussa viestiä että emme pysty toimittamaan kelkkaanne ennen joulukuun puoliväliä ja kysele marraskuussa kauppiaalta lisätietoja. marraskuussa tuli laivaan nousseiden runkonumerot kauppiaalle, omani ei ollut vielä siinä. joulukuun alussa kauppias kertoi että vuodenvaihde +- 1viikko on toimitus. viimeviikolla soitti että ennen joulua saat. nyt on kelkka pihassa. minun mielestä ihan ok toimi ainakin minun osaltani tiedotukset. boostien toimituksesta ei osannut sanoa vielä oiken mitään ja saman tiesi kertoa jo ennakkotilausta tehdessäni että niissä voi kestää
     
  4. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Luit oikein, mut eiks tää ollu Lynx topikki ei polaris?
    Sori oli pakko;)
     
  5. gontso

    gontso Well-Known Member

    Joku valmistajako tosiaan osaa kertoa sarjanumerot ja niille on ennakoissa jo "omistaja" määritelty?
    Eikös BRP kamat vain tule myyjälle joka sitten ilmoittelee haluamassaan järjestyksessä kenelle laitteet menee.

    Tottahan siinä rapakkoa ylittäessä on aikaa noita numeroita ilmoitella.
     
  6. SNOW-CRUISER

    SNOW-CRUISER Snow Cruiser -66

    Onko vielä ilmoitettu tullaanko pikku mittaristot vaihtamaan takuupävityksinä ennakkotilausten mukaisiksi mittaristoiksi?
     
  7. Kaakeberi

    Kaakeberi Rave Enduro -23

    Näin olen ymmärtänyt että ennakkotilauksessa jokainen kelkka joka tilataan kohdistetaan suoraan jo ostajan nimellä brp:n järjestelmään. Ja myös siinä vaiheessa kun kelkkoja rupeaa valmistumaan, menee siinä järjestyksessä missä myyjä liikkeet on ne sinne syöttänyt. Tänään juuri varmistui että oma 850 tulee ensi viikolla, voisi uskoa että pitää paikkansa tuo tilausjärjestys, tilasin nimittäin kelkan ekana päivänä kun ennakko alkoi..
     
    juketsu tykkää tästä.
  8. julli

    julli rmk

    kyllähän se on pakko yksilöidä kun laitteita saa aika paljon muutella makunsa mukaan kun ennakosta tilaa, esim pollella mm tanko, matto, tuulilasi, väritys, mittaristo ym
     
  9. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Tässähän saa näemmä olla melko tyytyväinen kun tuon Dockerin sattui saamaan jo yli kuukausi sitten. Toki ei sillä vielä mitään ole tehnyt, eikä sitä lunta mihinkään ihan tolkuttomasti nytkään ole luvattu:confused: Mutta saihan sen toki rauhassa rakennella valmiiksi omien mieltymysten mukaiseksi:)
     
  10. Mestari

    Mestari Member

    Enduro oli kauppiaalla valmiina noudettavaksi viime viikolla torstaina 16.12. DESS puuttui ja se asennetaan myöhemmin. Lisävarusteet olivat paikallaan, tosin 60€ tuli extraa LinQ- kiinnikkeistä ja tuplapenkin akun suojasta jotka piti kuulua kauppaan, mutta eivät kuuluneetkaan. Tässä tilanteessa ei kiukuttelukynnys kuitenkaan ylittynyt kuudenkympin ylläristä :)
     
  11. petee

    petee Well-Known Member

    Epäilen tilasin viikkoa aikaisemmin ja silti valmistu myöhemmin skiippalauta kuin kaverilla.toimitus silti samassa kuormassa runkonumero aikaisempi.paketoitu 10 minsaa myöhemmin;)
     
    Viimeksi muokattu: 22/12/21
  12. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Kummallakin sama malli samoilla tehdasoptioilla?
     
  13. Hovelinksi

    Hovelinksi Lynx Re

    Pistäkäähän jäitä hattuun ja kinkut uuniin. Kyllä sieltä uusia lynksejä ja skidooja tulee kokoajan kauppiaille.
     
    Iletsu78 ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  14. kuuukko

    kuuukko Well-Known Member

    Epäilen suuresti että tulisivat tilausjärjestyksessä kelkat. Viimeisillä hetkillä tein ennakkokaupat 850 ds dokkerista ja viimeviikolla sai käydä hakemassa.
     
  15. Simbaljev

    Simbaljev Lynx Enduro 2023

    Eipä se taida vaikuttaa asiaan mitenkään mihin aikaan ostaja on tehnyt ostopäätöksen, oli se sitten kevään ennakoissa "heti" tai sitten aivan viime metreillä.
    Tämähän riippuu siitä milloin kauppias syöttää BRP:n tilausjärjestelmään ennakot. Jos kauppias syöttää kaikki myynnit kerralla viimeisenä päivänä, niin se on aivan sama
    milloin itse on tehnyt "oston".
    Lisäksi toimitusaikaan tietysti vaikuttaa toimitettava malli, milloin se tulee valmistus / kokoonpanojonoon.
     
  16. petee

    petee Well-Known Member

    Kyllä
     
  17. Rantalankila

    Rantalankila DS 3900 -22 & GL 3900 Syncro

    Tänään tuli viesti kauppiaalta että DS tulee heille seuraavassa toimituksessa ja olisi noin viikon päästä noudettavissa.
     
    Tonzza ja juketsu tykkäävät tästä.
  18. Tonzza

    Tonzza New Member

    Nonniin hyvä homma vähän valoa tunnelin päähän
     
  19. Basso58

    Basso58 Boondocker ds 3900 -22

    Mulle tuli ilmoitus että viikolla 4 vasta saisin DS dockerin. Toivottavasti...
     
  20. Rantalankila

    Rantalankila DS 3900 -22 & GL 3900 Syncro

    Ymmärtääkseni saavat tietää vasta lähetyslistasta kenelle on kelkat tulossa. Tiedustelin ja ei ollut antaa mitään arviota ja kahden tunnin päästä ilmoitti että nyt olisikin seuraavassa erässä tulossa.
     

Suosittele tätä sivua