Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

  1. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Mites muilla tuon easyriden ruuvi pysyy asennossaan? Vaikka sitä kuinka vääntää kiinni niin se tuntuu aina aukeavan itsestään. Mitähän se säätö tykkää kun on väljästi auki ja minkä hajottaa ensimmäisenä? Kiinnihän se pitäisi olla, onko tuo nyt sitte suunnitelmassa virhe vaiko pitää vaan vääntää niin perkeleen tiukkaan pihalla ettei muualla sitä sitte kyllä enää käsin avata..
     
  2. Kile

    Kile Well-Known Member

    Minkälaisethan on toimitusajat, jos nyt tilaisi mallin, jota ei löydy liikkeestä? Commander ltd. 900.
     
  3. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Löytyisikö joltain varma tieto paljonko on Radien-X runkoisen Commanderin etuiskarin pituus silmästä silmään? Ja siis perus Commander, ei GT, eli sillä kapeammalla keulalla jossa on taivutetut alatukivarret. Tai viitsisikö joku mitata? Sen verran nostaa nokkaa että kaikki joustot tulee ulos...

    Vaihdoin GT:hen perus-komentajan keulan, mutta iskarit on vielä vaiheessa ja kysymys kuuluu onko kapeassa ja leveässä keulassa erimittaiset iskarit. (GT:ssä on 485mm)
     
  4. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Johan meni täälläkin keskikulutus 12 litraan. Ja ihan normaalia ajoa. Reitillä kyllä itsekin aloin taas miettiä toisia iskareita kuinka ne vaikuttaisi. Hankala vaan summassa alkaa hankkimaan, kallis investointi kuitenkin. ja jotkin lisävalot voisi olla ihan ok vaikka tuon xu:n alkuperäiset valot aika hyvät onkin. Sama onko kelkka vaiko prätkä, niin aina jotain mielessä..o_O
     
  5. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Hyvä kysymys,Saisikohan maaliskuulle jos nyt tilaisi?Tilasin 600r ltd vehkeen ennakkoon,lupailtiin loka-marraskuussa.Nyt 15 päivä lauantaina kävin hakemassa kelkan kotia.Kysäseppä keinäseltä torniosta tarjousta,sieltä sai järkevän tarjouksen
     
    Kile tykkää tästä.
  6. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Ekat 100km ärrä komentajalla takana.Kyllä tuntui hyvältä palata takasin lynksin sarviin yamaha kokeilun jälkeen.Sidewinder ok peli tekniikalta, mutta muuten ei niin laadukkaalta vaikuta kuten brp vehkeet.Olettako käyttäneet kelkkoja 500km huollossa, sain semmosen vaikutelman ettei se olisi pakollinen?Aika viileänä tuntuu käyvän kone, kun moottorin lämmöt 43 astetta 2t koneessa.Ketjua vissiin saa olla aika tiheään kirraamassa, mitä tuota huolto vihkosta kattelin.Kaikin puolin 600r on varmasti minun käyttöön passeli peli, josta kuitenkin löytyy sitä räväkkyyttä tarvittaessa.Vertaa 900ace, vaikka hyvä kone sekin on
     
  7. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    kyllä minä omani ainakin käytin. vaihtoivat laatikkoöljyt jne. tuleepa ulos, jos siellä jotain moskaa mukana pyöriipi. onhan siinä manuaalissa mitä kaikkea siinä 500km kohdalla tehdään? tuntuisi että takuu ainakin tykkää, jos sen käyttää siellä.
     
  8. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Tarkennus vielä että SUKSEN iskareista siis kysymys, ei alustan etuiskarista.
     
  9. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Ei nämä ollutkaan valmiita pelejä;Tökkäsin ctek laturin pistokkeeseen kiinni ja ihmettelin, kun lataus paneelin ei tule eloa eikä laturiin latauksen merkki valoa.Sivuposti auki ja vähän tutkailua yleismittarin kans.Sielätähän puuttuu akun ja lataus pistokkeen välistä puolimetriä johtoa.Otin yhteyttä myyjään,niin käsiki olla huoltoliikkeeseen hyvissä ajoin yhteydessä että tilaavat puuttuvan johdon.Liekkö jääny kiireessä pois vai mikä syynä:D
     

    Lisätyt liitteet:

  10. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Ongelma selvitetty,niinkin iso vika kun ei oltu ctekin johdtoa liitetty vieressä olevaan liittimeen:D
     
  11. napero3000

    napero3000 Commander ltd 900 -20

    Kateeksi käy tuon kulutuksen suhteen. 4500km keskikulutus huitelee 20l tienoilla, nätillä ajolla. Pyssykylän merkkiliikkeen mukaan ihan normaali kulutus 900 acelle, eikä tehdaskaan ole valitukseen mitenkään reagoinut. Että isompaa tankkia saisivat nelareihin laittaa...

    Nuo alkuperäiset lisävalot on ihan kelvolliset, istuvat hyvin paikoilleen eivätkä kerää risuja/lunta mukaan. Suolainenhan niiden hinta on ja varmaan valotehoa saa halvemmallakin mutta suosittelen.
     
  12. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    Nyt saa lisävalot odottaa. Tuli vähän vahinkohankintana ostettua vinssi. Warnin snow. Ruiserilla sellainen ollut näemmä. Ei vaan enää tietenkään kuvat näy mitä ollu aikanaan juttua tällä palstalla vuosia sitten.
     
  13. Kile

    Kile Well-Known Member

    Mistä löysit tuon vinssin? Äsken juuri kattelin, mutta ei löytynyt ainakaan sopivaan hintaan. Torissa oli vastikään ollut yksi, senkö ostit?
     
  14. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Onko joku tutkinut,missä sijaitsee alkuperäisille led valoille pistoke?Lazerin lisävalo kiinnostaisi laittaa
     
  15. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Mulla on tossa -20 Radien-X:ssä ne orkkikset (oli jo kun ostin) ja jos en ole tosi pahasti väärässä niin niille ei ole omaa liitintä vaan ne tulee y-johdolla kelkan varsinaisiin valoihin. Normiajovalopolttimosta töpseli irti ja kiinni lisävalon urostöpseliin ja sitten lisävalon naarastöpseli kiinni sinne halogeenin kantaan.

    Eli siis ryöstö/haaroitus halogeenilta, mutta valmiilla liittimillä.
     
    Busse- tykkää tästä.
  16. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Tollanen Warni mulla on tosiaan kulkenut jonkun 15tkm kahden eri XU:n penkin alla. Ihan näppärä peli, on sitä tullut käytettyä aika lailla ja kulkee kyllä kätevästi niissä omissa kiinnikekynsissään siellä takalokerossa.

    Ei ole yksi eikä kaksi toivotonta jumia itsellä tai kaverilla mitä sillä on pelastettu.

    Mulla oli trukkiliittimet vinssiä varten sekä keulassa (vaihdekepin juuressa) että perässä (akkulokeron kyljessä) ja se oli kyllä toimiva ratkaisu. Hauenleukojen kanssa menisi ihan pelleilyksi. Sitten vielä lisäksi yksi kaapeli jossa toisessa päässä trukkiliitin ja toisessa hauenleuat. Sillä voi käyttää vinssiä mistä vaan akusta ja kelkkan liittimeen kytkettynä toimii apustarttikaapelina joko virran antamiseen tai saamiseen.

    Nyt ei ole enää vinssille tarvista ja siihen on muutama syy:

    1) On oppinut vähän ajamaankin niin ei tuu enää samalla tavalla pöljiä megajumeja

    2) Nykyisessä easy ride alusta, joka peruuttaa niin paljon jatkoperällistä PPS:ää paremmin, että jumista tulee enimmäkseen pakilla pois

    3) Se ei oikeen mahdu / asetu luontevasti tuon Radien-X:n takalokeroon.

    Tuollahan tuo olis tallissa kiinnikesarjoineen, trukkiliittimineen ja uusine vinssiköysineen. Tais olla muutama varasokkakin siihen rummun vapautinvipuun, niillä oli joskus tapana lentää tiehensä. Voisin tuosta luopua jos jotain kiinnostaa, saa laittaa yyveetä niin mietitään hintoja ja toimituksia.
     
  17. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Jos näin on että ei ole omaa lisävirta töpseliä niin olisi varmasti paras vetää omalla releellä piuhat akulta
     
  18. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    torista löysin. ja heti joku sanoi, ettei sillä mittään tee, pittää olla broncco. :D
    pittää testata tallissa sitä miten toimii ja sitten kokeilla sovittaa penkin alle tms jemmaan. takaboxiin jos sen heittää, niin mahtaako hakata siellä sitte kovasti kun liikkuu vapaana, baikka kassissa onkin. ja vähän huono sinne laittaa mitään kiinnikettä kun muovia se loota, ratkeaa seinästä kuitenkin sitte.
    nyt penkin alla parit vetoliinat ja räikkäliiinat kirveineen, pittää yrittää järjestellä. mielellään nekin mukana pitää kyllä, koskaan tiedä milloin on käyttöä. vasta yhden skidoon vedin reitiltä tien varteen, kun oli leikannut kiinni. onneksi oli tarpeet mukana.
     
    Viimeksi muokattu: 24/1/22
  19. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    Mukava yllätys oli, että rasvanippoja löytyi alustasta yllättävän paljon verrattuna esim rex2 49 rangerin alustaan.Pysyy alusta kyllä niiltä osin hyvässä kunnossa, kun vittii silloin tällöin laittaa vaseliinia
     
  20. XX-xenon

    XX-xenon Well-Known Member

    kannattaa tosiaan katsoa sinne alustaan joskus ja laittaa rasvaa näemmä huoltojenkin välillä. omassa etupukin ylimmäinen putki oli melko kuiva vaikka huollossa toki rasvattu. oma nyt 6tkm huollossa, ensi viikola olisi loma, jos pääsisi ajelemaan enemmänkin. :)
     

Suosittele tätä sivua