Lynx Xterrain RE 900 Turbo R 2022 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 1/3/21.

  1. teme-

    teme- Well-Known Member

    Noista pitäs vaan tehä rekkula suoraan tehtaalle, ei ne muuten niistä kuule että huolloissa tehdään mitä jaksetaan tai keretään. Itekki tämän huomanneena tullut siihen lopputulemaan että minä en noita vehkeitä kuskaa huvikseen huoltoon mikä tavalla tai toisella menee reisille niin siksi huollan omassa tallissa ja dokumentoin vaan tehdyt hommat huoltokirjaan ja valokuvin.
     
    Skippaduu75 tykkää tästä.
  2. petee

    petee Well-Known Member

    Sehän on suurimmalla osaa toimistomaksu
     
    Skippaduu75 tykkää tästä.
  3. Miko2010

    Miko2010 Active Member

    Mitenkä on porukalla kulutus asettunu, oma menee noin 19 l/100km tasolla, on tosin olku vähä raskaat kelit
     
  4. Karera

    Karera Member

    Eilen meni 20-40cm puuterissa 21-22l . Harvoin on saanut
    ajaa umpista reitillä
     
  5. Miko2010

    Miko2010 Active Member

    Okei eli ihan linjassa siis mennään
     
  6. musta dragon

    musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

    Oletteko joutunut säätämään jo hihnankorkeutta? Itsellä nyt noin 200km mittarissa, ja kun kurkkasin hihnaa, niin hihna oli ihan syvällä lautasten välissä (koko hihna lautasten yläreunan alapuolella). Noin kolme kierrosta piti lautasta löysätä, että hihnan urien pohja asettui lautasten yläpinnan tasalle. Hihnan mittasin, ja leveys ei heitä uudesta kuin 0,2mm, joten kuluma ei tuota selitä. Onko tuo nyt ihan normi settiä näissä brp:n vehkeissä, vai onko alunperin kokoonpano ollu mitä sattuu, ja lyöty vain nippuun sen kummemmin tarkistamatta, vai onko nyt jo rullat paskana:eek:. -Niin ja mittaristo sekos kans tänään totaalisesti. Mittaristo oli pelkkää pikselimössöä, eikä mikään liikkunut näytössä. Kelkka aina lämpimässä tallissa säilössä.
     
  7. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Jos rullat on paskana, ne lautaset jää auki niin että hihna on puolivälissä lautasta, etkä pysty sitä mitenkään säätämällä muuttamaan. Vahva veikkaus että lyöty nippuun kummemmin suuremmin hieromatta ja luovutettu ajoon. Tuota mittaristohommaa kuuluu olleen jonninverran.
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  8. Keinäne

    Keinäne New Member

    :)1500km takana, kerran on remmiä nostettu ja pari kertaa ketjua tiukottu, kulutus pyörii kahdenkympin molemmin puolin, lauantaina tuiskun peittämällä reitillä meni n. 23l satkulle äänimaailmasta nautiskellessa. Kelkka on toiminut hienosti, alusta on comforttisäädöissä ja toimii omassa ajossa, puskee kyllä kovalla jäljellä mutta pehmeässä toimii paremmin. Makea pitkän matkan laite
    Voisiko joku samalla koneella olevasta tarkistaa kaasun potikan, omassa kamppeessa kaasua painelemalla potikkaan tuleva johtonippu heiluu selvästi sivusuunnassa ja käsin kun ottaa kuvassa näkyvästä johtonipusta kiinni niin se heiluu sivuttain 5-7 mm? Onko tuossa vain noin suuri käyntivälys vai onko mulla jotain irti?
    36F3C42E-3D26-471E-8993-4C0EBBD57C85.jpeg
    B2BA417A-8E1A-4E0A-AB9E-B5759A9DC463.jpeg
     
  9. gontso

    gontso Well-Known Member

    Pakki ei halua enään mennä päälle, onko kellään vinkkiä saakka tätä itse säädettyä vai pitääkö race edition viedä tohtorille (juuri kun olis kelit ajella) ... Tuollaista aika raakaa soundia se pitää :(
    https://youtube.com/shorts/kUVhirFub_g?feature=share
     
  10. musta dragon

    musta dragon Lynx Xterrain Re 900 ace turbo R -2022

    Ei kai nämä tämän hintaluokan vehkeet nyt ollut ihan leluja:(. Sullakaan ei taida vielä pahemmin olla kilometrejä kelkassa? Mittarit sekoilee, alusta vähän niin ja näin, pakit porsii, ecut pimenee:oops: -Ja kun näitä vehkeitä on nyt vasta saatu lumille, niin mitähän sieltä vielä on tulossa:eek:
     
  11. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Elä nyt rääkkää sitä, rattaat hajoo, ei mene rattaat kohilleen. Onkos se "sähköpakki" vai käsikäyttö? Vaatisko hiukan säätöä, ihan näytti videossa jotta jokin säätömahdollisuus tuos käyttötangos olisi .. nyt kun rikkoo niin saa oottaa varaosia vapulle.. Huom.. toki en tunne tuota mitenkään.. o_O
     
  12. gontso

    gontso Well-Known Member

    Alle 500km ajettu. Eilen se vielä toimi normaalisti, tänään sitten ei.
    Kaikki siellä näyttää liikkuvan niinkuin ennenkin, miten se yönaikana ittensä rikko.

    Ps. Eilen ajon jälkeen tyhjäkäynnillä kone alkoi pätkiin hetkeksi ennenkuin käynti palaili normaaliksi. Ei mitään hajua mitä se köhi.
    Ja sitä edellisellä ajolla pakin piippari sekosi mutta korjaantui ittekseen kun huili aikansa :)
    Ihan mahtava kun tuon pakki sinfonian jälkeen tulin sisälle, napsahti Lynxillä tyytyväisyys kysely postiin (miten tuokin sattui noin kohilleen). Ehkä joutuu vähän sihauttamaan näin perjantain kunniaksi.... Voi että, vähän on hankalasti käynnistynyt Lynx taival, sitten 80 luvun 3900n jälkeen.

    Noh eikö ne ensiviikolla uudet julkaista;)
     
  13. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Jaa, miten mie luulen, että sulta onnistuu sellainen reilumpi reklamaatio. :D
     
  14. gontso

    gontso Well-Known Member

    Niinkö veinaa :D....
    Miten tässä aina käykin näi :)
     
  15. gontso

    gontso Well-Known Member

    Onkohan kellään tietoa voiko tuo säätö vaikuttaa tuohon pakin toimintaan noinkin dramaattisesti. Screenshot_2022-02-11-21-07-59-544.jpg Screenshot_2022-02-11-21-08-40-577.jpg
     
  16. gontso

    gontso Well-Known Member

    Taitaa tuo nykyinen välys silmämääräisesti olevan enemmän kuin 0.4-0.6mm


    Edit: vaikuttaa että säädöllä se ainakin pakin sai päälle.

    Jos täälä on joku korjaus osio, nämä varmaan sopisi sinne paremmin... Tiedä vaikka jollekin tulee sama ominaisuus vastaan.
     
    Viimeksi muokattu: 12/2/22
  17. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Millä kilometreillä tän kärsii viedä 3tonnin huoltoo?
     
  18. Polaris Janne

    Polaris Janne Well-Known Member

    Onko tästä mittariston sekoamisesta jotain haittaa tai sellaista, jota täytyisi tietää, nimittäin minun mittari friisasi näytön. Siihen näyttöön jäi näkymään sen hetken lukemat, kellon aikaa myöden. Menin tankille ja starttasin uudestaan, niin taustalla kumminkin mittaristo oli toiminut normaalisti ja kellokin oli taas ajassaan sekä kilometrit kasvoivat todellisiin mittoihin.

    Pollen mittaristo oli aikoinaan koko kelkan aivot, niin onko Berbin mittaristolla mitään sellaista virkaa, että voisi halvaannuttaa koko kelkan. Tankille voi mennä gepsin metrien mukaan, eli safari ei jäisi mittariston murheiden takia kesken.
     
  19. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Tietääkseni ei ole mitään ajoa estävää.
     
  20. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Ompa välystä melkoisesti syntyny. Oisko säätö muuttunu tärinän johdosta. Laita jokin merkki tms noihin säätöihin, niin voi havainnoida jos säätö muuttuu. Ellei sisuskaluissa jokin löystyny, muuttunu. Sielä lienee pakilla oma ketju... Tää nyt ihan arveluja..
     

Suosittele tätä sivua