Kajaanin reitit ja ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä mopedi, 17/2/06.

  1. Gsh457

    Gsh457 Päällikkö

    Katsoin tuota samaa, ja ei ole kiinteistörajoilla.
    Kajaanin KAMORE kartoissa siinä kulkee reitti läpi.
     
  2. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    No ei ole kukaan sanonut että sokajärvelle menevä kelkkareitti ois poistettu.
     
  3. Näkymätön

    Näkymätön Lynx Enduro

    Juu. Hyvin näky pääsevän.
     
  4. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    kyllä oli makiaa läpsytellä Kajaanin reittejä viikonloppuna pitkästä aikaa:cool: Kannatti hakee kelkka lopultakin kaupunkiin kämpän pihaan parkkiin:D
     
  5. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Nyt kaikille jotain Kajaanin eteläpuolella, on tasaisesta-pikkupattiin ja isoon möykkyyn, saattanee olla vaan nyt plussakelien jälkeen melkoisen kovaa :D.
     
  6. PaveK

    PaveK Lynx Rave RE 850 E-Tec 3500 -20

    Perjantaina ja lauantaina oli Sarvivaaran lenkki kuntoilun kannalta loistava. :p
     
  7. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Kainuun portti-Ruuhen risteys tasaista tai en huomannut pattia :D . Ruuhelle päin Uutta reittiä kivimäkeen kävi kuntoilusta ja kivimäen pätkä, samoin Mainuan kohdilta eteenpäin, Vuottolahden jälkeen melko tasaista Otanmäkeen päin ja linja myöskin.
    Eipä tuolla paljon laittoman alapuolella tarvi vauhteja pidellä muualla kuin kivimäessä vaikka tonnikeijulla ajaakin puolikuntoinen.
     
  8. Juxer

    Juxer Xterrain

    Nimenomaan läpsytellä, oli jo senverran pattiehi ruuhijärven suuunnilla että piti lisätä vauhtie ni meni paremmin:D Saattoit muuten ajella vastaan sunnuntaina, ainaki samantapanen polle tuli muistaakseni vastaan ku Hemikoon kans eteläpuolen reittejä ajeltiin. Ja vuottolahen kohtauspaikalla käytiin pullakahvet hörppäsee:p Poliisitki oli ratsaamassa isolla linjalla,oli eka kerta 15 vuoteen ku näin reitinpäällä vaikka jokunen reissu ajettu:)Mutta mukavan monipuolista reittiä löytyy,eiku ajamaan,kelitki kohillaan!
     
  9. kärcherking

    kärcherking Well-Known Member

    Juu neljän maissa jos olitte tulossa vuottolahdesta päin niin minä se olin:D sunnuntaina oli porukkaa ihan hyvin liikenteessä mutta poliisit ei sattunu minua vastaan
     
  10. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Ekaa kertaa Kajaanin baanoilla Poliisit ja Rajamies joka oli umpislynellä matkassa ja 2007 vuodesta useamman kymppitonnin rullanneena näitä baanoja niin olihan se yllätys, kivasti tuli otettua kaikki kaakit koneesta ulos edelliselle suoralle jo :D. Toisaalta rauhoitti paluumatkaa silleen sopimoilleen vaan eipästä ikinä kovasti ajella.
     
  11. matti

    matti XRS 600 -07

    Kävimmä Sukevan Nesteellä syömässä hampurilaiset! Ei montaa kelkkaa tullut vastaan, kaikki lähteneet hiihtolomaksi Lappiin ajelemaan?

    Otanmäki Sukeva iso linja oli aivan mahtavaa ajaa. Mennessä olis pitänyt valita Huukajanvaaran lenkki, sen verran patikkoa oli Sarvivaaran pätkä. Mutta nythän näytti lana lähteneen Karankalahdesta Ruuhijärvelle päin?
     
    samumarkus ja vetkulilm tykkäävät tästä.
  12. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Olivat perhana auranneet auki tuon pätkän Ounas-Mainua -metsäautotietä, jossa ura menee. Eihän tuo pitkä pätkä ole mutta kohta kun vielä lämpiää niin ei siinä ravassa ole kiva ajaa ja nyt kolisee kivet. Olisivat nyt edes ihan pikkusen enempi jättäneet kuitenkin lunta tuohon, kyllä ne puuautot olisi tuonne päässeet. upload_2022-3-5_17-23-44.png
     
  13. Amiko

    Amiko New Member

    Rauhallista oli kyllä kun kävin itsekin nauttimassa korvapuustit Sukevalla lauantaina vaikka kelit oli kohdillaan. Taidettiin lähteä melkein samaan matkaa kun Nuasella taisin ajaa teistä ohi Lynssillä?
     
    matti tykkää tästä.
  14. jsutku96

    jsutku96 Member

    Onko tuo oulujärven lenkki nyt laillisesti ajettavissa? En oikein selvyyttä saanut tuohon Vuolijoen tilanteeseen, onko siellä joku pätkä poikki? Viikonlopulle sen verta hyvää keliä näyttää että pitää joku kierros käydä tekemässä :p
     
    gimpe tykkää tästä.
  15. jusse

    jusse Well-Known Member

    Vuolijoen ja Vaalaan lähtevän sähkölinjan väliä jos tarkoitat niin varmaksi en vanno sen laillisuudesta, mutta kylänmiesten mukaan maanomistajan lupa siihen on. Sillä välillä menee myös hiihtolatu joten yritetään olla sitä polkematta niin säilyy sopu jatkossakin
     
  16. Juxer

    Juxer Xterrain

    Kuka se on viimeksi oulujärven kiertäny? Missä kunnossa lie reitit? Jos lähtis sunnuntaina absilta vaikka klo 10.otanmäen kautta ajamaan,oliko muita lähössä kaveriksi?:)lupaa lämmintä ja aurinkoista keliä:cool:
     
    Nipademu tykkää tästä.
  17. Rusty

    Rusty Well-Known Member

    Oletteko ajelleet Kajaanista Paltamoon lähiaikoina? Vai onko järkevin lähteä Paltamosta ja mistä sieltä?
     
  18. Tvaltra

    Tvaltra Well-Known Member

    Eilen oli ainakin hyvä ajaa järvellä.
     
  19. Juxer

    Juxer Xterrain

    Itse itselleni vastaten,hyvät ja tasaisehkot oli reitit:)eniten pattia kivesvaarassa ja siirtoraiteella varsinkin mukavasti ku kuluntalahessaki pyörähin. Vajaa 300km ja yksi sidewinder tuli vuolijoella vastaan,ei siellä ruuhkaa oo vaikka parhaat kelit:eek:järvillä vielä oli hyvä ajaa mutta illalla jo pehmeni aikalailla,kajaaninjoki oli jo pitkälle sula toukan suuntaan eli kannattaa kiertää suosiolla kauempaa. Joku ku kyseli ni paltamosta jos lähtee niin golfin rannassa on hyvä parkkipaikka uimarannantiellä.
     
  20. wasted years sleds.

    wasted years sleds. Well-Known Member

    Kelit ei kun paranee vaan:).
     
    Rusty tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua