Yamaha Sidewinder 2017 ->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 1/3/16.

  1. Fiiberi

    Fiiberi Wintage Weikko

    Heti seis se kelkka ja metriäkään et aja enää.
    Vuoto esiin ja korjaus, sitten vasta seuraavat kilometrit.
     
  2. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Kiristä lemmarit siitä paisuntasäiliön tienoolta, ei tosiaan kannata ajaa ennenkun selviää mistä vajottaa.
     
  3. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Ettei vaa tulis paisuntasäiliön korkista? Mulla pari kertaa lähtenyt irti ajon aikana. :D
     
  4. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Kuten edellä tuumattiinkin. Sen korkin voi helposti tökätä auki kuomua laittaessa. Näin kerran kävi itellä. Korkki ei pääse putoamaan kuitenkaan.
     
  5. madboi

    madboi Active Member

    Ei tälläkertaa. Niiki käyny. Ku sammuttaa näkyy cold tekstin yläpuolel nesteet. Ku jäähtyy ei ollenkaan. Nestepisaroita muutamia siinä lähettyvillä tosin. Kaikki ruuvattavat klemmarit kirin kytkimen puoleltq mutta ei vaikutusta. Sai lisäillä kentällä
     
  6. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Tarkista siitä paisuntasäiliöstä lähtevä muovinen letkunippa. Siitä lähtee pienempi letku. Ettei siinä olisi murtuma josta tihkuttaa. Yksi tapa on käyttää konetta hiukan, sen verran jotta sen vilkkuvalo sammuu. Sit tarkistaa liitoksia ja letkuja. Ihan kuumana ei välttämättä löydy. Noin paikannin v70:stä nestevuodon, kuumana ei vuotoja löytyny, ei liioin paine testissä.
    Hitto kun muistais, yks vesiletku itelläkin hiukan kulunut, hiertää,,en muista missä se on...o_O
     
  7. hanski-58

    hanski-58 Well-Known Member

    Ilmoja taitaa olla, aja keula penkkaa tms.vasten siten että keula on reilusti ylhäällä, anna käydä siinä niin että lämpiää, peruuttele pois ja lisää nestettä, niin kuplat häipyy...
     
  8. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Jos en väärin muista Ty4stroke Foorumilla oli vastaava ongelma 2017 mallissa ja kansi halki ja oireili kuumana mutta parhaitenhan tuo selviää kun käyttää lämpimäksi paikoillaan, mielellään pimeällä kun paikat on kuivia ja lampun kanssa katselee ja jos ei näy vuotoja niin ei muuta kuin katselee vielä jäähtymis hetketkin. Mulla 17 malli pudotti nestettä jäähtyessään mutta en nyt muista yhtään mistä se pudotti, 18:een ei ole reilu 10tkm aikana lisätty yhtään.
     
  9. x skodoo

    x skodoo yamaha winderi


    oli juurikin niin että kumiläpsykkä oli irti liimauksista loktaittia ja taas pelittää:)
     
    Hemikoo ja Värjäri tykkäävät tästä.
  10. madboi

    madboi Active Member

    Elä sie pelottele:D
     
  11. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Eiköhän sitä olisi muutakin ongelmaa kuin nesteen katoaminen jos kannessa vaurio, ellei ulospäin vuoda. Tuolta jenkki sivustolta kun lueskelee niin ei ole harvinaista nesteen katoaminen. Klemmareita on ympäriinsä. Ne täytyis kait silloin tällöin tarkistaa. Mutta varottava liiallisesta kiristyksestä.

    Viime viikolla sain viestin jotta winderiin olisi takuupäivitysosat tulleet. Nyt vain ois huoltoon kärräämisen vaiva. Eipä kiirettä kun kausi ohi. Hyvä laittaa seuraavalle kuluttajalle asianmukaiseen kuntoon. En eres tienny jotta päivitys oli tekemättä, edellinen omistaja jättäny asian hoitamatta.
     
  12. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Mitä sulla päivitetään?
     
  13. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Ymmärsin jotta lämpösuojat tulee uudet, liekö update tai sitten samanlaiset kun alkuperäiset. En ole nähny mitä ne sisältää. Ahtimen päällä oleva suojahan tuppaa hajoamaan kun prässätty hiukan oudosti, värinästä alkaa "saumasta" halkeen. Myös jos vehje kippaa kyljelleen jolloin tuo suoja joutuu koville. Taannoin vetäisin suuri laippaisen vetoniitin kyseiseen saumaan. Myös polttoainelinjaan (paluulinjaan) tulos uusi liitin jossa hiukan isompi reikä, näin muistelin.
     
  14. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Oisko kellään tiedossa etupukkia 8NN-G7331-00? Tarvikekeskuksella ja hollannissa ei ole
     
  15. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    ??? Kuin meni rikki/poikki... Eikö migillä saisi kuosiin niin jotta saa kevään hyvinkin kruisailtua. Ex viperista irtos etupukin pitkittäis putki hitsauksesta, repes irti. Sen sai hitsaamalla.
     
  16. kole

    kole Mxz x-rs 850

    Toinen puoli repes irti alapäästä ja sit toinen puoli taittui,
     
  17. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Viimekeväänä katkesi iteltäki pukki kesti melkein kokonaisen talven ja vajaa 4tkm:D 5kk seiso kelkka pajalla ei tullu järin nopeasti osat Amerikan ihmemaasta..
     
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Sehän on melkein sama aika kuin Lynxin Radien eturunko kaverille Maaliskuu-Lokakuu ja lähtöpaikka ei ole tiedossa, oisko vaikka Oulun Ruskosta :D. Luulivat toki että eivät saa tälle kaudelle tukivarsiakaan Lynxiin mutta yhtäkkiä niitä olikin joka paikassa tarjolla vaikka uusia piti tulla vasta keväällä. Tämä vain sen takia että kukin tietää että se kalikka on luultavasti jostain Kiina-Taiwan-Intia linjalta alkujaan lähtöisin, joskin luulen että tilanne on muuttunut ainakin tuolla Usa-Canada linjalla eli yrittävät saada tavaran samalta mantereelta tulevaisuudessa, hankala se on bisnestä tehdä jos ei ole osia mistä tehdä, jos esimerkiksi nyt Catilla on Riotit linjalla tälle vuodelle jossa käytetään samaa etupukkia vai liekkö ne ollut Riot X:iä :D, ei ole takapukin iskareita ilmeisesti...

    Ilmeisesti tuo etupukki on yhtä löyhä kuin 141:ssä aikoinaan, 3tkm se taisi mulla kestää ja rupelille meni koko runko, mulla tais mennä sieltä yläputken juuresta, alkujaan se 141 malli Catissa oli vielä heikompi.
     
  19. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Näillä tulee lentää hiljaa ja matalla :D. Lento-ominaisuudet kuten tiiliskivellä...o_O
     
  20. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Ja silti M-TXssä eioo menny yhtää pukkkia mulla 13tkm aikana eri kelkois:D Ja tyhmiäki hyppyjä otettu..
     

Suosittele tätä sivua