Arctic Cat 2024 mallisto

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Deecee, 7/9/22.

  1. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Nyt ku oottelee viel uuden isolohkon nii ihan varteenotettava kyl voi olla
     
    janzka tykkää tästä.
  2. Ripex

    Ripex Member

    Yks ajatus hiipii mieleen, että liityykö Yamaha millään tavalla tähän tai tuleeko Yamaha tekemään omansa tähän Catin kanssa
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Nonnii hyvältä näyttää, yksi osainen takarunko, paljon hyviä poimintoja omista oivalluksista ja samalla kaverilta lainattua. Ihme ettei kukaan ole kommentoinut ns. kopiointia mutta eipä niitä samoja laitteita tiukasti eri muotoon laiteta :D. Minä tykkään!
     
    M.E.A ja T.F.K tykkäävät tästä.
  4. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Ekassa kuvassa kal.. ...., eikö kahvi muki tietenkin kädessä?
     
  5. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Suosikkijuomaaha siinä. Ilmaista olutta. Ihan budweiseriä tais olla.
     
  6. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ku kerran tarjosivat.
     

    Lisätyt liitteet:

    T.F.K ja pezq^ tykkäävät tästä.
  7. Fudge

    Fudge Lynx GL 360 Syncro

  8. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    upload_2022-9-13_16-28-26.png

    Koeistumista. Saa nähä koska tämmöstä pääsee testaamaan luonnossa. Puheita oli monenlaisia, mutta katellaan. Viimeistään helmikuun lopulla West Yellowstonessa.
     
    AnKoo, janzka, Athene ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  9. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  10. Athene

    Athene Rave 600 RE

    Pitkästä aikaa kerrankin oikeasti hyvältä näyttävä uutuuskelkka :)! Saa nähdä koska ZRnä sais Suomeen ;):D... Mielenkiinto kyllä heräsi! Catit olleet aiemminkin hyviä, josko tämä olisi vieläkin parempi!
     
  11. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    On hieno,

    Ei pääse yli eikä ympäri. Minun silmään hienoin uutuus tällä hetkellä. Lynx on melko komee, mutta niiden punainen väritys ei iske. Kyllä nyt on Catti lähtenyt kovilla panoksilla uuteen aikaan. Kyllähän tämmöinen menee hankintalistalle. Toivottavasti vaan saavat muitakin diilereit kuin tuon Tarvikkeen. Minulla ei ole oikee hyviin kokemuksii siitä puljusta, joten mieluummin ostaisin jostain muualta. Harmi kun toi Kärkkäine ei enää ole listalla.

    Oikeestaan ainoo asia mihin kiinnitin kuvissa huomiota, siis negatiivinen asia, on toi ettei tota Alpha-alustaa päivitetty. Kun tietää että niist on noita liukui menny poikki aika paljon. Vaan jos tollaisen ostaa, niin kaipa se pitää vahvistaa sitte ennen ajoo. Mutta toisaalta kyl toi reittipelikin kiinnostaisi aika kovasti.
     
    OsKu92 tykkää tästä.
  12. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Minusta ei kannata pelätä sitä alphan liukurunkoa, kuitenki yhtä herkästi tai herkemmin katkeaa perus vuoripelien liukurungot minusta. Toki alpha puolella varaosien saatavuus ehkä ollu vaikeampaa viimeaikoina. 6kpl katkennut itellä normaalia liukurunkoa ja alpha runkoa ei vielä yhtään.
     
    Rautane ja janzka tykkäävät tästä.
  13. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Toisil noi tosiaan tuntuu kestävän, toisil ei. Oon nähny pari katkennutta alhapn liukua. Molemmat sieltä nokasta. Toisen näin ku ment poikki Ruotsissa. Ajoi tien penkasta ylös, niin siinä napsahti. Ihan normaali tilanne. Oonkin miettinyt, että voisiko nois olla laaduissa heittoja?
     
  14. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Sammaa mieltä. Harva normi alustaisella ajaa ilman vahvikkeita ja näkyyhä nuo monorailit kestävän ilmanki.
     
  15. Deecee

    Deecee Well-Known Member

    Siltä kannalta tota ajattelin, et kun noita on kuitenkin mennyt poikki ja on tiedos et se kaipaa vahvikkeita. Niin ajattelisin, että imagon kannalta olisi ollut hyvä tehdä toi liukurunkosysteemi uusiksi. tai ainakin tehdä tehtaalta siihen jo vahvikkeet. Kun se vaan menee niin, että oli se kovin yleistä tai ei, on jengil jääny mielikuva että noita paukkuu poikki. Pienellä muutoksella toi mielikuva ois saatu häivytettyä ja alusta olisi saanut vähä uutuusarvoo. Vaan tokihan tollaisen muutoksen tekeminen on kallista. Ei varmaan oo ollu kovin halpa homma luoda työkaluu ton alustan valamiseen.
     
  16. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Jossainhan noista videoista tms mainittiin että joka osa on tehty uusiksi. Liekkö sitte monorailiki?
     
  17. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ei ollu tuota monorailia muutettu. Alustan sijoittelua yms on hierottu hieman.
     
  18. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Lisää infoa.

    https://www.arcticinsider.com/2024-arctic-cat-catalyst-further-information-released/

    En jaksa alkaa kääntään näitä vaikka tuliha nuo sähköpostiinkin. Mutta lukekaa tuo Kalen artikkeli.

    En vieläkään saa puhua kaikista uudistuksista mitä nuissa on. Catti julkaisee tiedot pala kerrallaan. Mutta tässä pari omaa poimintaa, tästä uudesta tietopaketista.

    - Remmivedossa voi vaihtaa välityksiä. Tää on huippuhyvä homma. Remmissä ei ole kiristintä, mutta siitä huolimatta ratttaita voi vaihdella. Suoraan sanottuna en ihan käsittänyt miten se kirraus toimii, mutta toimiipa kuitenkin. ( Joku epäkeskosäätö siinä oli)
    - Runko on helposti korjattavissa. Alusta on kiini erillisissä osissa rungon sivuja. Eli alustaa EI pultata kiinni tunnelliin, vaan erillisiin paksumpiin alumiineihin.
    - Myös astinlaudat voi korjata helposti. Ne koostuu aina reunaputkesta ja itse astinlaudasta.
    - Painoa on pudotettu reippaasti. M-malleissa jopa 20 kg. Mikä tarkoittaa että kyseessä on markkinoiden kevein syvänlumenkelkka. Etenkin kun huomioidaan ajonaikainen paino. ( Alusta ja runko ei kerää lunta. Esim komposiitti astimet ei jäädy samalla tavalla kuin alumiiniset )
    - Painopisteen keskittäminen on toteutettu äärimmäisen hyvin. Tästä kielii kapea/korkea tankki, koneen sijoittelu jne.
    - Konehuone on super kompakti. Missään ei ole yhtään ylimääräsitä tilaa. Koko systeemi on rakennettu tuon laydown-koneen ympärille. Myös katteet on super kapeat, kiitos kapian kytkimen jne.
     
    arzka-, Rautane, Hemikoo ja 6 muut tykkäävät tästä.
  19. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Tuosta kun sitte ite poistelee vielä 15kg niin alkaa olemaan mui-bueno :) Toivottavasti remmivedon rattaat on samoilla booreilla kuin vanhatkin... pääsis eroon siitä hemmetin POS ketjusta.
     
  20. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Ei siitä varmaan nuin vain enää oteta 15 kg painoa. Tehtaan väki oli kyllä käyny joka osan läpi ja pudottanu painoa joka osasta joka oli mahdollista. Tai no, tiettyjä rungon osia jos tekee titaanista ja vaihtaa äänenveimentimen, niin joku kilo voi lähtiä. Mutta 15 kuulostaa kyllä melko kovalle känsälle.
     

Suosittele tätä sivua