Yleiset Polaris kelkkoihin liittyvät kysymykset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä wolle, 17/1/13.

  1. BABLO

    BABLO Polaris RMK 850 Khaos 146 Slash -22

    Tietääkö kukaan, onko pollella jo lock&ride kiinityksellä olevaa bensa-astiaa?
     
  2. H-pux

    H-pux SBA 650

  3. BABLO

    BABLO Polaris RMK 850 Khaos 146 Slash -22

  4. vapex84

    vapex84 Well-Known Member

    Onko jollain kokemusta 21 khaos gq2 mahtuuko pyöriin 64 harjanen matto 8p 2.86 vetopyörilla.!?
     
  5. T.N

    T.N Active Member

    20vm 146 sks alko keulittelun päätteksi vastustelehan. Tuntuu kuin matto löisi yli, mutta eipä tuo löysällä tunnu olevan??
     
  6. Rautane

    Rautane Catti ja 600 xp-summit

    Onkos vetopyörät kuinka finaalissa tai hyppiikö ne akselilla?
     
  7. Mitenköhän porukka on sitonu polttoaine kanisterin polaris fusioniin? Onko siihen olemassa jotain kannu telinettä tms?
     
  8. Vilho440

    Vilho440 Active Member

    Mistä kaikista vehkeistä passaa painot 90 luvun kytkimiin(mahollisesti p-90 kytkimeen)? Lähinnä onko eroja muuta kun painon massassa? Varmaan kiilakoppien alkuperäset painot passaa aikalailla keskenään, mutta kestääkö olla kuin uudesta kelekasta painot, että muuttukko profiilit pultinreikä tms.
     
  9. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    ns 10 sarjalaiset pitäs olla samaa profiilia. Ainoastaan kylki paksunee kun painoa tulee lisää. 11 sarjassa on sitten erilainen profiili.

    90 kytkimelle pitäs mennä 85 painot ihan okei. Millä painoilla tuo nykyyinen kytkin on?
     
  10. Vilho440

    Vilho440 Active Member

    Okei kiitoksia! Nyt on 10M painot paikallaan jos muistan oikein ja yhet samallaiset ylimääräset ois toisesta kytkimestä joka mahollisesti on tuo p85 ku on jonku verran isompi. Jäi laittamatta paikalleen kun ei mahtunu sen kanssa remmi kohtuuela muovin välistä.

    Välilä hihna luistaa tietyllä varin sääjöllä niin että joutuu jähyttelleen että saa pitämään niin sillä tää paino juttu alako pyörii mielesä. Vaikka pitäs kyllä nuo nykyset painot olla oikia.
     
  11. Tuomasup2

    Tuomasup2 SKS 850 155" - XLT SP 1995

  12. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Eiköhän Yamahan puslat ole milli mitoilla ja kiilan tuuma.. Sorvi laulamaan, kaikista helpoin.
     
  13. eemi

    eemi Polaris Axys 800 SKS 155"

    Tuore Polariksen omistaja kaipailee vinkkejä millä 2017 SKS 155” sais etupukkia jämäkämmäksi? Onko etupukin lisäsäiliötön iskari huollettava vai kannattaako laittaa jotain muuta tilalle?

    Toinen mitä mietin, että onko liukurunkoihin vahvikkeita järkevään hintaan? Googlettamalla ei oikeen löytynyt kuin 300e settejä. Onko näissä ylipäätään herkästi mutkalle menevää sorttia liukurungot jos patikkoa ajelee reilummin?
     
  14. Tunturi@ssa

    Tunturi@ssa XCR 650

    Keulaan ja etupukkiin kantavammat jouset ja simmaus - sillä pääsee varmaan jo aika pitkälle
     
  15. eemi

    eemi Polaris Axys 800 SKS 155"

    Onko heittää jotain esimerkkejä mitkä olis vakiota kantavammat? Etsin räjäytyskuvista, mutta en löytänyt minkäänlaisia speksejä jousien mitoille tai jäykkyyksille.
     
  16. Tunturi@ssa

    Tunturi@ssa XCR 650

    Ei ole itellä varmuutta mikä halkaisija/pituus on sks:n jousilla - joku muu varmaan parempi valistamaan tästä. Jousia löytyy ainakin Totaltekiltä eri kokoisia. Itellä ollut keulassa myös brp:n jouset (halvemmat). Jousi vakio varmaan jossain 20:n tienoilla lienee jo ok
     
  17. p0ks

    p0ks Member

    2005 600 xc sp, käytiin vetonaru tulee melkein loppuun asti löysänä, vasta loppu osassa ottaa kiinni ja hyvällä tuurilla saa vedettyä käyntiin.
    Onko näissä jotain mikä yleensä hajoaisi?
    Voisi tilata osia jo valmiiksi, kun pääsee vasta vkl purkamaan lämpöiseen..
     
  18. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

    Käynnistimen jousi ja kielet millä nappaa rumpuun kiinni..tai käytetty koko käynnistin. Siellä on rullalla melkoinen vieteri.. voi tulla silmille..jos ei tiedä tarkkaan mitä avaa tai löysää..tahmea rasva.. vanhs ja kovettunu haittaa käpälien toimintaa myös vahvasti..
     
  19. p0ks

    p0ks Member

    Oisko hyviä vinkkejä antaa ettei tuu silmille?
    Tilasin käpälä sarjan jo varuiks..
    Tuleeko silmille heti jo jotain kun sen kotelon irrottaa moottorista?
     
  20. joupi

    joupi New Member

    Helou kanssakelkkailijat. Osaisikohan joku neuvoa mikä mahtaa olla vikana Polaris RMK 600 -13vm. Viime keväänä pukkas nesteet pihalle, käytin koneen irti ja syyksi löytyi palasina oleva vesipumpun mekaaninen tiiviste. Stefa, mektiiviste, siipipyörä ja vesipumpun kannen tiiviste vaihdettiin mutta kerkes lumet sen verran sulaa että en juurikaan päässyt enää testaileen kelkkaa. Tyhjäkäynnillä kuitenki tuntu pelittävän ja pihalla pikku mutkan verran toimi. Nyt tänä talvena kerran testasin pihalla ja tuntu pelaavan mutta toisella kerralla kun pikku mutkan ajoin pukkas taas kaikki nesteet pihalle koneen pohjasta. Ennen tätä huomasin että myös mustaa öljyläikkää jättää alle ja samaa läikkää jätti myös viime talvena ennenkö hajos. Onkohan näillä joku yhteys? Kiitoksia jo etukäteen jos joku osaa neuvoa missä vika.
     

Suosittele tätä sivua