Pro x axys rush 800 etujäähyn vaihto?

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kelkkaukko, 4/2/23.

  1. kelkkaukko

    kelkkaukko Well-Known Member

    Olisko tietoa tai vinkkiä minkälainen työmaa on vaihtaa etujäähy telatunneliin 15vm 800 pro x axys rushiin. Näkyy vuotavan nestettä pihalle. Jäljistä päätellen piikkimaton aiheuttamaa vauriota. Vai koittasko hitsata?
     
  2. Prormkpolle

    Prormkpolle Well-Known Member

    Aika iso homma on ..jos pystyy niin tiggauta vanhaa.. on rungonvälissä kovalla 2-k koriliimalla kiinni..aika "Samperin Savotta " vaihtaa..
     
  3. kelkkaukko

    kelkkaukko Well-Known Member

    Näin arvelin. Uus käytetty olis kyllä tarjolla mutta voi olla koko työmaa. Jos purkais telan ja vetoakselin eestä pois niin olis tilaa tigitellä. Pitää yrittää tyhjennellä nestepinta tarpeeks alas. Letkusta kait kun ei tulppia näy? Onko noissa alkup.hitsattuna tuollaset 3 lattaa?
     
  4. butriz

    butriz RMK -18

    Joo on aika työmaa. Assaulttiin -14 vaihdoin jäähyn kun moottori oli irti.
     
  5. kelkkaukko

    kelkkaukko Well-Known Member

    Onko tuo vaihto ylipäätään mahdollista alakautta ja ilman koneen irroitusta?
     
  6. kelkkaukko

    kelkkaukko Well-Known Member

    Itselleni vastaten ja vastaisen varalle ei se ole enää vetoakselin poiston jälkeen mitenkään isotöinen homma. Pop niittejä poraillen ja pultit irti. Alakautta tippuu tunneliin aika hyvin. Toki työtä auttoi kelkan nostelu autonosturilla,vaan
    Sillä mä sitä oon muutenkin tykänny korkeutta passata. Eikä sitä liimaakaan ollu kun pohjapellin väliin osunu,muuten oli sopivan tiukka koloonsa.
     

Suosittele tätä sivua