BRP Pdrive & QRS - säädöt, säätäminen ja remmiongelmat 2017->

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Driver, 3/2/18.

  1. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Minkälaisia remmilämpöjä teillä näyttää toi burpin oma lämpömittari?
    Reitillä ja reitin ulkopuolella?

    Paljon siinä on ns.hälyraja kun se rupee piippailee ja leikkaa tehoja lopulta?
     
  2. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Olikohan että 75c alkaa hälyttämään, ei ole tälle talvea tullut vielä kertaakaan ja viime talvena kerran hälytti kun ajettiin raskaassa sohjossa rinteessä plussakelissä pidempää vetoa. Käsittääkseni ei leikkaa tehoja missään vaiheessa.

     
  3. rehto

    rehto Well-Known Member

    Milläs tekniikalla tuo mittari toimii? Käynnistettäessä näyttää -30 eikä ulkolämpötilaa mutta onko tuo normaalia vai ei?
     
  4. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Ainakin itsellä näyttää -37 mikäli anturi on irti.
    Lämpimässä tallissa näyttää joitakin plussa asteita kun laittaa käyntiin.

    Mutta alkuperäiseen viestiin palatakseen, itseä kiinnostaisi mitä porukalla näyttää lämpötila ajaessa niin olisi vertailupohjaa voimansiirron muutoksiin.
    Reitillä ajaessa, ummella cruisailessa ja kovemmassa rasituksessa
     
  5. rehto

    rehto Well-Known Member

    Kyllä se ajaessa näyttää 30-50 asteen lämpötiloja ja seuraa järkevästi ajoa eli umpista puhkoessa menee tuonne vähän 50:en yli ja kevyessä reittiajossa laskee tuonne 30 huitteille mutta tosiaan kun kylmänä käynnistää niin näyttää selvästi vähemmän kuin ulkolämpötila on. Pitäisi vissiin laittaa inframittari taskuun ja ampua remmin lämpöjä jos haluaisi nähdä että miten hyvin tuo seuraa remmin lämpöä. Sinänsä reittivehkeessä taitaa olla vain yksi turha arvo lisää mittaristosta seurattavaksi.
     
  6. ///AJS

    ///AJS Well-Known Member

    Tilasin itelle valmiiksi tollaset Gboostin Extreme Rhino rullat ja kun avasin paketin niin sieltä tipahti pöydälle 2kpl rikkojao_O eikö nämä pitänyt olla sellaset johon ei noita rikkoja tule vai onko Gboost muuttanut näitä?
    Rikat oli selkeästi "simmi" rikkoja kun ovat niin ohuet vai onko ne eksyneet vahingossa tohon pakettiin. Yritin käydä kattomassa Alta Racingin sivuilta mutta eipä ne toimi muilta osin kuin pääsivu:(
     
  7. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ei ollut kyllä mulla mitään prikkoja. Tälle talvelle laitoin omaani.
     
    ///AJS tykkää tästä.
  8. ///AJS

    ///AJS Well-Known Member

    näin muistelinkin ku kaverille tollaset viime kauden alussa laitettiin ni jätämpä sitten omastakin ne laittamatta.
     
  9. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Niitä extreme rhino rullia on kahta versiota, kapeampaa missä tulee prikat mukana ja leveämpää missä ei. Leveämmät on kooltaan vastaavat kuin orkkisrullat. Jos on prikat mukana, ne pitää laittaa sinne rullan ulkokehälle koska ne on kapeammat. Vähän sama kuin hitorque rullissa joissa tulee myös prikat. En tiedä miksi ovat tehneet kahta versiota samasta rullasta, itselle tullut vastaan vain rullia ilman prikkoja.
     
    ///AJS tykkää tästä.
  10. ///AJS

    ///AJS Well-Known Member

    Kiitos tästä tiedosta, viikon päästä on menossa rullat ennakoivana vaihtoon. En toki tiiä tarvisko noita orkkis rullia vaihtaa mihinkään mut ku noi jo ostin ni laitetaan paikoilleen.
     
    Driver tykkää tästä.
  11. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Yksiäkään gboosteja ei ole vielä saatu rikki, ne on kyllä lujat ja onpahan huolettomia kilsoja. Kannattaa uusia samalla ne pultit niille rullille kun kerta käyttää auki.
     
    ///AJS tykkää tästä.
  12. racing91

    racing91 Ski-doo Rs 600

    Kaks enduro kisaa ja reenejä tälle talvea yhteensä n.800 km ja prikalliset gboostit aivan loppu.
    Että nopeemmin ne kuluu kun vakiot, toki vakiot hajoo kerralla... Mutta vakioilla ajoin samoilla palikoilla 3000km
     
  13. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    On kyllä outoa, yksilläkin rullilla ajettu nyt kolmatta talvea pitkälle ja ei mitään merkkiä kulumisesta tai hajoamisesta. Noita on myyty valtavat määrät enkä tiedä yksiäkään että olisi tulleet takaisin. Ainoa asia mitä tulee mieleen, jos kiinnityspultin pinnoite on ollut viallinen ja rulla ei ole pyörinyt kunnolla niin sitten rullalle voi käydä huonosti. Kannattaa siis melkein uusia ne rullien pultit kun vaihtaa vakioista uusiin rulliin. Kerran kakkosta huoltaessa huomasin että toinen rulla oli hirrannut kiinni kun pultista oli pinnoite lähtenyt ja liikkui tosi huonosti. Laitoin uudet pultit ja sen jälkeen ei ongelmia. Mutta kannattaa olla myyjään yhteydessä ja kysyä uusia rullia takuuseen.

    Kerran tuli myös sellainen tapaus vastaan että oli lotrattu vähän liikaa loctiten kanssa varomattomasti ja siellä rullan ja pultin välissä oli aika paljon liimaa eikä sekään pyörinyt kunnolla. Uusin pultit ja putsasin rullat ja pelasi sen jälkeen.
     
  14. racing91

    racing91 Ski-doo Rs 600

    Joo en käytä voimalinja puolella lukitteita ollenkaan, uusilla pulteilla kasattu ja tarkistettu pyörivyys. En oo kyllä eka kellä sama homma enska käytössä kyseisillä rullilla;)
     
  15. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    No sitten on outo homma, kannattaa reklamoida että tieto menee valmistajalle asti. Miten nämä rullat on kuluneet, tarkoitatko että sisäkehä menee väljäksi?
     
  16. racing91

    racing91 Ski-doo Rs 600

    Sisäkehät väljänä. Eikä se pintakaan mitenkään hyvältä näytä mutta pinnan kuluminenhan johtuu varmasti sisäkehän väljyydestä. Helixihän on mulla drt:n
     
  17. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Jarrupöly voisi olla yksi syy. Sitä varmaan endurotyyppisessä ajossa muodostuu aika paljon ja sitä menee sinne rullan ja pultin väliin niin alkaa syömään.
     
  18. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Tässä 3000km ajetut gboostit 850:ssä, yksi heliksin pulttikin oli poikki mutta ei silti mitään heikkoa tai kulumaa rullissa. Ja näitä ei ole säästelty pakin kanssa tms että kunnon kestotestissä olleet. Likaahan toki on mutta kun putsasi niin ei mitään heikkoa rullissa. Väljyys sama kuin uusissa tai orkkisrullissa.

     
    FFoxi tykkää tästä.
  19. samsungi

    samsungi Active Member

    Onko näistä tietoa että mitä materiaalia on alkuperäiset varin rullat?
     
  20. Villemm

    Villemm Summanen

    Pakeliittia
     

Suosittele tätä sivua