Voimansiirron setupit

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä JariG_, 21/12/07.

  1. J.I.J.

    J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

    Mikä tuo TRS kitti on? Mistä tuon kitin voi ostaa?
    Yrittäny ettiä netistä mutta ainut mitä löyty niin facebook sivuja.
     
  2. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Mie löysin trs sähköpostin snowest sivuilta. Laittele viestiä niin se lähettää kitin tulehmaan. Olikhaan 700€ kotia toimitettuna.
     
    J.I.J. tykkää tästä.
  3. kikoske

    kikoske Khaos Slash 155

    J.I.J. tykkää tästä.
  4. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Multa joutais tuo trs kitti. 2 kpl gatesin remmiä kaupan päälle. Kelkka vaihtu niin nämät jäi yli.
     
    Prormkpolle tykkää tästä.
  5. JiiTeee

    JiiTeee New Member

    Löytyiskö täältä vinkkejä. 2022 850 Switchback Assaultiin olisi hakusessa hauskuuskerrointa umpisen kikkailuun lisää, eli räväkkyyttä ja jos sukset kevenisi hieman herkemmin. Onko kenelläkään heittää jo hyväksi koettuja setuppeja tai mites esim drt kit, onko toimiva tässä kelkassa? Kiitos vastauksista.
     
  6. Jarska77

    Jarska77 Active Member

    Kysyppäs lääkkeitä: Ville Lehmusvuo / Ylivoimalaitos.fi
     
  7. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.


    Laitetaanko lääkkeet sitten jakoon?

    Itteäki kiinnostas havainnot hyvästä setupista.

    Kelkkana. Remmivetonen rmk khaos slahs. 2022 Ei kai tuo vakiokaan huonolta vaikuta kyllä.
     
    Viimeksi muokattu: 18/12/23
  8. Jarska77

    Jarska77 Active Member

    Kannattaa Villeltä (o4o82o2667) suoraan kysyä täsmälääkkeet vaivaan, uskoisin että siellä hyllyssä lääkkeet valmiina. Itse sain M8000 Hardcoreen lääkityksen kohdilleen kytkimen sekä varin puolen hiluilla että jousilla. Speedwerx:in osia käytettiin.
     
    Pistin ja Viable tykkäävät tästä.
  9. Jerppaa

    Jerppaa Well-Known Member

    Jos se tolla kahen tuuman harjalla niin aika hyvältä tuo vakiosettiki näyttää, 48-44f heliksiä kokeilisin ite suoraan noilla hiluilla jos ei karkeampaa mattoa vaiha.
     
  10. Konapete

    Konapete New Member

    Onkos kellään minkäänlaisia vinkkejä voimalinjan säätöön että sais vähän räväkämmäksi ja ketterämmäksi kelkkaa että olisi mukavempi umpisella leikkiä/keulitella tms? kyseessä Polaris Pro RMK 800 -13vm
     
  11. butriz

    butriz RMK -18

    lähtökohta ois hyvä tietää mitä paikallaan
     
  12. jonteck

    jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

    IMG-20240104-WA0003.jpg
    Itellä tuli hommattua säädettävät painot, mutta tuli aika kehnot säätö ohjeet. Tietääkö kukhaan, että mihin koloon häätyy lisätä painoa, että saa kierroksia vähemmäksi ja miten noi mikäkin kolo vaikuttaa mihin?
     
  13. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Pääsääntö silleen, että mitä lähempänä painon akselia se lisäpaino on niin sitä alemmilla nopeuksilla se vaikuttaa. Eli jos lisäpainon laittaa ihan kärkeen niin vaikutus on pääasiassa silloin kun kytkin on vaihdon loppuosalla. Sitten taas tuo juurempana oleva paino alkaa vaikuttaa heti sieltä alkuvaihdosta, mutta ei vaikuta niin paljon kuin tuo kärkipaino sitten siellä loppuvaihdossa. En nyt itsekään ole tuollaisia testaillut juurikaan säätää, mutta toimisin näin.
    Jos kelkka kiertää matalissa telanopeuksissa liikaa niin lisää painoa ekaan ( lähimpänä akselia) ja ehkä sitä seuraavaan kohtaan. Sitten jos kierrokset alkaa karata hiljalleen nopeuden noustessa ylemmäs niin lisää painoa kärkeen.
    Tässä vähän englanniksi ohjeistusta tuon tyyppisten säätämiseen.
    Kaikissa painoissa pitää olla tasapainon vuoksi sama määrä ja samoissa kohdissa ne magneetit. Se että kuinka paljon pitää painoa lisätä ei varmaan selviä oikein kuin kokeilemalla. Bikemanin magneetti näyttää olevan 1,4g kappale, joten 1 magneetti/paino varmaan laskee kierroksia 100-200rpm

    Minkä valmistajan painot ja mikä kelkka kyseessä.
     
  14. jonteck

    jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

    Kyseessä on toi 9r siinä kitis tuli paksumpia painoja ja ohkasempia laitoin, kuten ohjeis oli 0-3000fet 2 paksua magneettia jokaisessa reiässä, siltikin kiersi 8650-87000 eli liikaa. kyseessä on CNS painot. Huippu kiekoilla toi kiertää liikaa ko piikki tulee. Jostain luin, et suositella laittaa keskelle 1 magneetilla liikkeelle sit kattoa. Taidan koittaa niin.
     
  15. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE



    Ok. Tässä videossa tosiaan sanotaan, että perussäätö 0-3000ft välillä olisi tuo kaksi isoa magneettia joka kolossa ja sitten tuolla keskimmäisellä voisi säätää lisää.
    Muistelen, että näissä maksimikierrokset olisi hyvä olla jossain 8300rpm kohdilla. 8700rpm kuulostaa kuitenkin sen verran isolta ylikiertämiseltä, että vaatinee 2-3g lisää painoa joka painoon, jotta ei ylikierrä.
     
  16. jonteck

    jonteck Polaris Matryx Khaos Slash 9R 155

    Joo niin on, mut ei riitä suomen oloihin. Ohjekirjan mukaan pitäisi kiretää 8300-8400, mutta kysyin, joltain ruottalaiselta, silläkin oli joku kitti sanoi, että pitäisi kiertää 8500-8600 tuo 9r, mutta ottaako selvää mitä nämä vehkeet pitäisi kiertää. Minustakin on toi liian korkea et tähtään siihen 8400.
     

Suosittele tätä sivua