Puhelin numero maahantuojalle SAEj192 todistuksen hankkimista varten?

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä kelkkakurko, 13/12/13.

  1. kelkkakurko

    kelkkakurko Yamaha multiple..

    pihalla nököttää kohta ruottintuliaiset, ja ens viikolla häätyis lähteä rekisteröimään kelkat!

    laittakaa mulle numero josta saa suoraan tilattua melutodistukset maahantuojalta tai joltaki muulta taholta, jos jollaki se numero on puhelimessa! Laita tekstiviestinä suoraan, hylkii käyntikortteja, numeron voi laittaa myös tänne!

    0503216774

    kiitos!
     
  2. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    Vs: Puhelin numero maahantuojalle SAEj192 todistuksen hankkimista varten?

    olekkos varma että niitä tarvihtee?? kiiskisen tapio se varmaan osaa hommata ne. ko on lapin jammy päällikkö.
     
  3. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Itellä sama tilanne. Mahollisesti näppään nytron rajan toiseltapuolen. En ole vielä ehtiny käymään paikallisella katsastusasemalla kysymässä että tarviiko mitä lappuja ja lippuja. Muutama vuosi sitten toin mach z ruottista ja siihen tarvi melutodistuksen. Soitto rovaniemen tehtaalle ja sieltähän paperi löyty. Kustannus: puh.maksu ja soiton vaiva. 10+ pisteet brp suuntaan tuossa asiassa.

    Edit: brplläkin alettu rahastuslinjalle. Kuluttaja ei saa suoraan tehtaalta enää vaan jälleenmyyjän kautta. Hinta "noin 200€" .. Vmp...
     
  4. e brother

    e brother ski-doo elan j ,et ,stx,srx

    Vs: Puhelin numero maahantuojalle SAEj192 todistuksen hankkimista varten?

    Son jammun ohjekirjassa se eu todistus valmiina. itsekkin ruotsista rx.n uittaneena.
     
  5. e brother

    e brother ski-doo elan j ,et ,stx,srx

    Vs: Puhelin numero maahantuojalle SAEj192 todistuksen hankkimista varten?

    Ai niin ja toinhan mie sen eka nytronki ruottista :D Elikkä se todistus löytyy siitä ohjekirjan takaosasta ja son vielä meän murthellaki ko son sama kirja hurreillaki.
     
  6. kelkkakurko

    kelkkakurko Yamaha multiple..

    Vs: Puhelin numero maahantuojalle SAEj192 todistuksen hankkimista varten?

    Asia kunnossa. Sae merkintä löytyi ohjekirjasta ja kirjottipa vielä ruåttin jammukauppias todistuksen varmuuden välttämiseksi mukaan! ainoat kulut on nuuska ja läskiostokset ica-marketissa,dieseli ja rekisteröintimaksut mitä kelkan tänne tuomiseksi koitui! Ainoa huomio mikä ei luonnollisestikaan "hylänny" toimitusta oli se, että punaiset ja oranssit heijastimet ei saa olla sivuilla, ainoastaan kirkas eteen ja punainen taakse + äänimerkki! täydet pointsit sodankylän katsastuspisteelle!

    katsastus vaatii molemmat paperit eli ykkösen ja kakkosen suomenpuolelle, keltaisen ja vihreäsinisen, ruåttalaiset on kivikaudella yksityispuolella paperiasioiden suhteen ja harva antaa luovarin mukaan että saavat ajoneuvon pois rekisteristä, rafiikkiverkketin sivuilta ku tulostaa valmiiksi maastavientilapun ja täyttää sen tuuven kanssa niin saattaa selvitä ilman tinkaamista! toki trafin kakskieliset kauppakirjakki saattavat hyväksyä...
     

Suosittele tätä sivua