Kärryprojekti

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä saarikoski, 20/10/13.

  1. calister

    calister Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Reilun parinkymmentä käyttökertaa on nyt kestäny..
    Eipähän tuota kiskota tiellä perässä ku tyhjiltään.. ;D
     
  2. saarikoski

    saarikoski Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Vastaillaan tänne välillä sitten.. kärry on aikalailla pientä säätöä vaille valmis, en oo ehtiny kuvia räppiä niin en oo viitsiny tännekään päivitellä. Ehkä myös tuo liian negatiivinen vastaanotto toki vaikuttaa asiaan vaikka itseppä kerjäsin, tämä nyt on lähteny niille raiteille, että likimain joka asiasta joku viisas tai poliisista seuraava keksii jos minkäkinlaista.

    Katsurille oon kärryä käyny näyttämässä ja mitään syytä ei kuulemma ole ettei voisi muutoskatsastaa...tuo nyt on vähän ristiriitasta kun otteeseen kirjatut mitat ei oo muuttunu ja vanhojakin osia oon saanu käytettyä(toki toki) niin periaatteessa saan leimalta vaan 55,- laskun ja otteeseen lukuisia eri mittoja yms lisää joka estää sitten myöhemmän mahdollisen modaamisen..

    Kelkka on nyt kärryn päällä lojunut kuukauden ajan ja on tuota tullut kiskottua ehkä 100km perässä ja pelaa ihan ok..vielä ajattelin rosterista värkätä kiskot suksille, koska kärryn leveys on just nafti, vanha matto lavan pohjaan ja suksille tulee sellainen rautasysteemi joka kiristetään lavaa vasten isoilla siipimuttereilla..

    Laitetaan vielä myöhemmin kuvia.
     
  3. saarikoski

    saarikoski Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Tollasta känkylää suunnittelin pitämään sukset lavassa kiinni.. toi on kahdella 10mm siipipultilla läpi profiilista ja edelleen lavasta ja vastassa lavassa mutteri...hyvin ja nopeasti toimii ainakin nyt vielä kun ei oo lunta ja jäätä.

    Lavan pohjaan tulee myös rosterista suksen alareunoihin ulkopuolille rosteripyörötangosta ohjurit jotka nostaa sukset pari milliä irti lavasta ja ohjaa koko matkalta kelkan oikeaan paikkaan, jäykistää vielä myös tuota rakennetta omalta osaltaan. Myös jonkinlaista työkalupakkia suunnittelin tuohon keulille jossa kulkis öljyt yms kätevästi. Tähän samaan sitte mahdollisesti jonkinlainen stoppari joka pysäyttää kelkan oikeaan kohtaan ajettaessa kytiin.

    Sitte vanha matto tuonne takapäähän puolentoista metrin matkalle.

    Paljon on saumoja yms läpikäymättä ja siistimättä, mutta kärry ajaa jo asiansa ja parannellaan aina kun jaksaa.
    [​IMG]
     
  4. saarikoski

    saarikoski Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Mitäs muuta.. kitkat tilasin kesäkumien tilalle, oli hengenvaarallisen liukkaat 195 matalat kesäkumet tuon laitoksen alla, sivuttaispitoa ei ollu ollenkaan edes verrattuna majavaani jossa 155 kiinalaiset kesärenkaat..
    Rengasonlinessa oli erikoisen kokoset 175/50 kumhon kitkat tarjouksessa ja hyvän oloset kumit oli..

    Valojen värkkäämisessä meni yllättävän kauan kun noita äärivaloja tuli 8sivuille, eteen valkoiset, takavalot tietty ja ikh:n led työvalot jotka kytkettiin auton takasumarin taakse.. harmia aiheuttaa se, että bmw:n can väylä ei tahdo tykätä kun kärryssä on kaikki valot ledeinä, mutta se on eri kategoriaan kuuluva juttu se.

    Perälautaan oli pakko laittaa alumiininen turkkipelti kun sopiva rosterinpalanen olisi maksanu päivän palkan paikallisessa peltisepänliikkeessä. Vielä tuonne takalaidan alle pitäis askarrella n. 7cm korkea täyttö kun runkopalkit paistaa rumasti.
    [​IMG]
     
  5. lynssiG-T

    lynssiG-T Lyne, lynssi

    Vs: Kärryprojekti

    Sehä näytää jo kärryltä. Aika uniikkeja ratkaisuja on käytetty, mut sopii kyllä kärryn yleis olemukseen paremmin ku hyvin.
    Pää asiahan on että saat vietyä kelkan pelipaikoille ja eiköhän se tarkotus tässä täyty.

    Kertakaikkiaan hyvän näköinen kärry.
     
  6. Hande82

    Hande82 600ace xtrim-21,600rave-10,lynx650-95,winha30

    Vs: Kärryprojekti

    miksi tuossa kärryssä ei ole kilpeä?
     
  7. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    ei ole rekisteris?
     
  8. Eki-S

    Eki-S AC

    Vs: Kärryprojekti

    Että apinat saa kysellä
     
  9. saarikoski

    saarikoski Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Tuossahan tuo uusi kilpi on pöydällä, oli vaan rautalangalla vanha kilpi kiinni ja nyt tilasin uuden huonokuntoisen tilalle samalla reissulla kun kävin konttorilla..en vaan oo ehtiny värkätä kunnon kiinnikkeitä ja mietinnässä on miten saisin kilvelle valot toteutettu jotenki fiksusti ilman, että pultinkannat yms törrää perälaudan sisäpuolelta.
    Haluaisin pitää perälaudan sisäpuolelta ehjänä.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  10. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Vs: Kärryprojekti

    Popparilla
     
  11. saarikoski

    saarikoski Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Ehkä.. tai sikaliimalla vaan..alla vielä kilpi- ja äärivalot joita kaavailin.
    Noiden kilpivalojen johtojen piilossa vetäminen vaatii vaan vähän askartelua..onttoa ohutta kanttiputkea tms ja kilvelle jokin tälli että saa siististi...voi olla että jää ens kesään.

    Takavaloille menevät johtovyyhdit on bilteman asennusputken sisällä ja joutuu vääntelyn kohteeks...epäilen että ei tuu kestämään. Tähän hommasin jo valmiiks pakkasen kestävää 6 napasta kierrejohtoa.

    [​IMG]
     
  12. KJK

    KJK Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Miksi tuo ois pitänyt katsastaa? vanha jarruton kärry. ::) jos on vasta rekisteröity niin ei tuu P kilvet
     
  13. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Ei kait sitä olekaan vasta rekisteröity vaan kilvitetty vahalla kilvellä, vain tilattu uusi kilpi vanhan tilalle, samalla tunnuksella.
     
  14. Täällä taas...

    Täällä taas... kelkaton, eikä tuu enään.

    Vs: Kärryprojekti

    Sarana kohtiin silikooni pintaista johtoa, niin kestää...
     
  15. Zeppa

    Zeppa Well-Known Member

  16. saarikoski

    saarikoski Well-Known Member

    Vs: Kärryprojekti

    Silikonikaapelia löytyy kyllä, mutta laitan nuo johdot uusiks töistä realisoimallani focoliftin valmistamaa kuorma auton perälaudan kaukohallintalaitten kierrejohdosta....on muistaakseni 6 napasta tiuhaa erittäin venyvää ja joustavaa johtoa vielä 30c pakkasessaki.
     

Suosittele tätä sivua