Lynx 2014

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä HarriY, 31/1/13.

  1. teme-

    teme- Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Tähän se on mennyt, ensimmäiset re:t kesti vaikka kalliolta pudottaa ilman naarmuja kummempaa. Niihin verrattuna nämä uudemmat on kun paperista tehty ja huomaahan se jo painosta. ::)
     
  2. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Aika kultaa muistot... Omassa muistissani on ainakin niistä ensimmäisistäkin alustamurheita. Omastanikin löytyi molemmat, eli huonot takapukin hitsaukset joissakin kelkoissa sekä takapukin iskarin etukiinnikerauta oli jostain pehmeästä tähnästä kasattu, painoa kyllä oli mutta taipui banaaniksi...

    Taisi olla nuo välimallit parhaita.
     
  3. snoub

    snoub Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Omalla uutena ostetulla 2009 RE mätettiin n.9tkm lähes yksinomaan patikkoa, paita märkänä yleensä. Ainoa probleema alustassa oli liukurungon lisävahvikkeen irtoaminen liimauksista vähän ennen 9000km. Kyllä siitä kuski ennemmin lähti kun joku pukki tms. meni poikki. Samoin iskarit eivät olleet joka reissun jälkeen poikki niikuin tiettyjen jenkkivalmistajien tekeleet.

    Ekoissa tuotanto PPS oli varmaan vaan osaamattomuudesta kyse kun ajettiin uutta tekniikkaa sisään "massatuotantoon" ja kokemuksien myötä rakennetta parennettiin, mikä on ihan ymmärrettävää ja oikeansuuntaista kehitystä omasta mielestä, tuloksena hyvä ja kestävä tuote.

    Tämä nykyinen suunta että nipistetään sieltä ja täältä periaatteella "ei se asiakas näitä huomaa" , samalla huononnetaan jo olemassa olevaa kokonaisuutta pistää kyllä vähän sylettämään, mutta minkäs teet. On ne varmaan vielä pari vuotta vahvempia kuin ski-doot, mutta sen jälkeen lienee jo sama antaa koko homma sinne canadan päähän suosiolla jos täällä tehdään vaan erilaiset teipit?
     
  4. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: Lynx 2014

    mites liukurungot?
     
  5. Vuorineuvos

    Vuorineuvos Lynx re 600 -13

    Vs: Lynx 2014

    Kyllähän nuo vakiot reikäset liukurungot tahtoo mennä ilman vahvikkeita solmuun reitti/harrastecrossi ajossa. Laitto rs vahvikkeet ulkopuolelle ja alumiini latat sisäpuolelle, niin on nyt kestänyt. Myös alalinkun vaihtaminen rs malliseen läpiakselilla olevaan tukevoittaa osaltaan liukurunkoja.

    Jokohan ens vuodelle uskaltas lynxiltä toivoo rs enduroversiota?
     
  6. unppi

    unppi Yamaha

    Vs: Lynx 2014

    Eli aikapaljon menny takapakkia pps siis. 2011 oli kyllä niin pomminvarma alusta, rasvanippojen lisäks ainut alustamurhe oli ku toine liukurungon pää taittu alaspäin todella rajun pohjauksen myötä. Jostaiha sitä jälkimarkkinointia on revittävä... Vanhassa vara parempi :) Josko sit ensvuonna..
     
  7. teme-

    teme- Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Omasta 3300 pps:n liukurungot oli kierot ja molemmat oli 2 eri kohdasta murtuneet. Tälle talvelle vaihdoin rs:n liukurungot saas nähä lestääkö paremmin. On ne sentään umpinaiset. ::)
     
  8. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Niin anteeksi jo etukäteen sopimaton kielenkäyttöni... mutta kuka vitun urvelo siellä rovaniemellä suunnittelee näitä kelkkoja???? hei jos siellä keksitään jotain hyvää niin eikö se kohta pilata!
    Niin kuin toi kahvan ja peukun lämmitin mikä vitun aivoton hieho on käskeny laittaa ne sinne tankin päälle josta niitä on ihan helvetin helppo säätää....marmoritiskille suunta ja tilaan vanhan mallin katkasin tankoon...
     
  9. sopnen

    sopnen Suapi tarjoilla kelkkiä.

    Vs: Lynx 2014

    Minkä hintaiset mahtaa olla nuo rs vahvikkeet ? ::)
     
  10. Pärde

    Pärde Kelkaton

    Vs: Lynx 2014

    Meni itelläkin hermo noihin kytkimiin :mad: Pakko melkein pysähtyä et saa säädettyä.
     
  11. Vuorineuvos

    Vuorineuvos Lynx re 600 -13

    Vs: Lynx 2014

    Oisko ollu ~80€. Joutuu pikkasen poraamaan e-tekin liukurunkoja et saa käymään, puol poran leveyttä ottaan parin pultin kohdalla. Ja takapuolelle pitää pulitin kohdalle kans laitaa joku iso aluslevy tai jotain alumiini lataa.
     
  12. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Tarkoitatko että olemassa olevia pultinreikiä pitää porata soikeiksi? Riippuen pultin sijainnista, voi keston kanssa olla ongelmia.
     
  13. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    NÄIN ON! pakko on ostaa se vanhan mallin kytkin! vähän vaan alkaa ketuttaa kun kelkka makso ylki 15000 varusteineen ja sitten sen saa vielä rakentaa uusiksi
     
  14. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Se on sitä Racingia. Kaikissa vannabe kilpakelkoissa pitää katkaisijat sijoitella noin koska kilpureissakin ne on niin. Omassani valonvaihtajan katkaisija on mittarin vasemmalla puolella... En ole vielä ihan varma, pitääkö sinne kurkotella mutkassa tangon yli vai ali ;) Pitänee etsiä jostain pappatunan katkaisija ja laittaa se tankoon kiinni.
     
  15. Acc1

    Acc1 Active Member

    Vs: Lynx 2014

    Jännä kun ovat Lynxiin tuollaiset laittanut. Uudessa XRS Ski Doossaa näyttää kutenkin olevan lämppäreidenkin katkaisijat peukalon ulottuvilla.
     
  16. JanneR

    JanneR Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Ainaki saman kolinan ha pintakovuuden ovat saaneet pidettyä ku vanhassa pps:ssä,eli jotaki vanhaakin
     
  17. Macce

    Macce Lynx Rave RE 800R -13

    Vs: Lynx 2014

    Tuo alustan meteli se oli kyllä itellekkin yllätys kun ekaa kertaa yamahan jälkeen lynxillä lähti puottaan....
     
  18. Vuorineuvos

    Vuorineuvos Lynx re 600 -13

    Vs: Lynx 2014

    Ei tartte. Kun vahvikkeen laittaa takapukin alalinkun pultin alle, niin muut vahvikkeessa olevat reiät ei aivan täsmää e-tekin liukurunkojen kevennysreikiin, vaan joutuu hieman poraa näyttämään.
     
  19. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Vs: Lynx 2014

    Vaihdoin viime talvena -12 boondockeriin tuon kytkimen "racing"-mallisen tilalle. Sitä sai jossakin vaiheessa ihan valmista muunnossarjaa nimellä luxuskytkin. Jonkin herran joutui säätämään, mm. johtosarja tuli erilainen ja pari liitintä piti vaihtaa. En usko että menee tuo vanhemman mallin kytkin ihan plug on systeemillä paikalleen...

    - Ile -
     
  20. Henri

    Henri Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Tuoki on niin paljo kiinni kuskista toinen tykkää että ne on siellä ja toinen että on sarvissa! Itellä ollu harkinnassa että tuosta -12 vuosimallin lynkeröstä karsisin tangosta pois ja siirtäs ne sinne "konsoliin". Mulla ei ainakaan tuu niitä juuri ajossa rumpattua yhellä säädöllä on tullu yleensä mentyä koko reissu!
     

Suosittele tätä sivua