Syöte

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä BigDaadyJ, 27/2/10.

  1. Petr

    Petr Rene BCX 600

    Vs: Syöte

    Son vissiin tuo Syötteen ja Ranuan väli jo ajettavassa kunnossa, kun ne ojat/pikkujoet on jo jäätyneet?
     
  2. LATAPO

    LATAPO RÄMÄKOO

    Vs: Syöte

    Lanausaikataulun mukaan viikolla kolme lanattais syöte-rytiki väli.
     
  3. LATAPO

    LATAPO RÄMÄKOO

    Vs: Syöte

    Kävikö kukaan menneenä viikonloppuna Posion (Posiolla tai Kouvalla) suunnalla ajeleen (pe 10.1.-su 12.1) välisenä aikana.
     
  4. KoFFi

    KoFFi Freeride 154"

    Vs: Syöte

    Sunnuntaina käytiin mutka rytingissä ja se pätkä oli ihan ajettavassa kunnossa lukuunottamatta muutamaa pikku ojaa jotka sais täyttyä lumella, ovat niin syviä ja kaposia jotta hankala päästä yli.
     
  5. timppa72

    timppa72 Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Ok.Juu ollaan.En vielä oo lupaa hankkinu.Mutta jokikelkkaan kuulunu.Ku oli kelkaton talvi välissä.Eipä vaan tarvi syötteelle ilmeisesti lähtiä.Ku ei keksintö suostunu lähtemään käyntiin.Eikä tuommosessa pakkasessa hirveesti kiinnosta ropata.
     
  6. Lukkari

    Lukkari Ski-doo xr-s 600 -07 Xrs 800 m.o.d -12

    Vs: Syöte

    JOO sais pikkuhiljaa ruveta se lana liikkumaan :mad: syöte-taivalkoski reitin alku semmosella giantti patilla että huh.. ja eise pudis-syötekään olis mahottomuus lanailla.. ???
     
  7. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Syöte

    Eikö kukaan osaa suositella majoitusta? ??? ::)
     
  8. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Syöte

    http://www.hotelliherkko.com/ Ei kyllä oo iha syötteellä, mutta voipaha ajaa vähä joka suuntaan...
     
  9. kimmy72

    kimmy72 Lynx Enduro 600R E-Tec -22

    Vs: Syöte


    ---------> http://www.kelosyote.com/
     
  10. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Ei muuten ole auki lauantaina, ainakaan ollut viime lauantaina?
     
  11. Hjaurus

    Hjaurus Ac snopro f800 rr 2013

    Vs: Syöte

    nettimökki.com

    Aten tai paulin mökit pikkusyöte
     
  12. Jantteri

    Jantteri Member

    Vs: Syöte


    Sunnuntaina turrailtiin syötteen ympäristössä ja käytiin ajaan posiolle päin. Ajeltiin Posion rajalle asti ja takasin. Alkupätkä oli aika kapeaa uraa mutta viimeiset n. 15km päästiin ajeleen umpista ja makiatahan soli. Oli siitä varmaan joskus alkutalvesta ajettu mutta nyt oli varmaan 40cm puuteria. Sielä oli kuitenkin jonkinverran mettäojia joissa oli vielä sunnuntaina vettä lumen alla ja osa ojista on terävä reunassa joten niiden kanssa pitää olla hereillä.
     
  13. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Syötteeltä ajoseuraa 23-26pvä jonain päivänä ? 24/25 varmiten ja päiväseltä? Laita yv, jos mielenkiinto lähtee vähäsen rälläämään ensikertalaisen kanssa.. :D
     
  14. espeni

    espeni Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Ensikertalainen olin syötteellä kelkkailun merkeissä joulunpyhinä. Mennessä vedin takavetosella (luistonesto poiskytketty) kärryn ylös, aiheutti pientä jännitystä. Kotia tullessa tapaninpäivän aamuna peilijäinen, vesipintainen ja urainen rytinkisalmentie ylä ja alamäkineen aiheutti vähän enempi jännitystä, ainakin vaimossa ;D. Siitä lähtien mun "neliveto maasturi" hakuagentti nettiautossa on ollut vaimonkin mielestä JÄRKEVÄ!
     
  15. repeat

    repeat Kitty Cat

    Vs: Syöte

    Onkos lanaa näkynyt vielä Pudiksen suunnalla? Jos kävis niin hyvä tuuri että ens viikolla pääsis jo Pudiksen Nesteeltä lähtemään kohti Syötettä, eikä tarvis kiskoa kelkkaa kärryssä sine asti.

    Entä joko Iijoella / Pudasjärvessä alkaa olla jäätä sen verran että joku hurja ois käyny jo testaamassakin.. ::) Sillä vaan, kun ois niin nätti lähteä jo mökin pihasta ajamaan kohti Syötettä :D
     
  16. Toomi

    Toomi Active Member

    Vs: Syöte

    Ei ollu lanattu. Jäät kantaa kyllä reittien kohilla niin joilla järvillä kuin ojissakin. En ole reikiä tonne kairannut mutta kyllä jäätä pitäs olla yli 30cm jo ja näillä pakkasilla tuloo lisää aika vauhilla. Onhan tuolla niitä virtapaikkoja mikkä ei väädy lainkaan että järki päässä kun ajelee. Juu ja pudikselta syötteelle pääsee kyllä ajeleen. Lumet alkumatkasta vähällä mutta ajelee.
     
  17. Petr

    Petr Rene BCX 600

    Vs: Syöte

    Onko sitä itekki tosiaan jo niin sokerista, että 25:n pakkaset lauantaille pelottaa? Okei, pysytään sitten pirtissä! :mad:
    Jää lähtemättä Oulusta päiväreissulle, ku poitsutkaan ei lähe rintheeseen.
     
  18. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Syöte

    Pyh pah kyllä noilla keleillä vielä ajaa kuhan pukee tarpeeks vaatetta ::) kaverin mökille huomenna ja kattoa, että meneekö kelkkailuks vai juopotteluks 8)
     
  19. repeat

    repeat Kitty Cat

    Vs: Syöte

    Suurinpiirtein on virtapaikat onneksi tiedossa tuossa järvellä ja jokialueilla kylän pinnassa (yks pahimmista virtapaikoista Pudasjärvessä on suoraan mökin edessä...). Pitääpä kattoa ens viikolla, jos tuolla pystyis jo ajamaan niin lämpötilan kuin lumen puolesta.
     
  20. vipezu

    vipezu Ski-Doo Freeride 146” 2019

    Vs: Syöte

    Huomenna ois tarkoitus tulla viikonlopuksi syötteelle ajelee :) Mihinkäs päin sieltä kannnattaisi suunnata, että missä päin on reitit parhaassa kunnossa?
     

Suosittele tätä sivua