Freeridestä Cattiin..???

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä HerraO, 18/1/14.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Täällähän on tinka päällä. Jos katti mietityttää niin kannattaa kokeilla. Ainakin reittipuolella huippuvehkeitä mitä olen kokeillu tämän vuotisia(RR). Tuskin huonoja nuo hankiporatkaan.

    Hekuli tuntuu ainakin suosittelevan ;)
     
  2. JTP

    JTP New Member

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Kannattaa kokeilla! Ite laitoi ämmäläisen viimetalveksi. Siitä ne murheet alkoi, tukivarret tyrkyllä törryytelin ne 3 kertaa mutkille on paperia... Pakkihan sippas heti, mutta sehän kuulemma vaihdettu kaikkiin. Remmit ei kestänyt. Osia saa ootella min 2kk jos menee tilaukseen. Pakkirempan ajaksi uusi m8 jolla 76km ja hyyty järvelle, sitä hinkutellessa tulille starttikehä paskaksi ja eiku nykimään. Ei tullu elämää. Ei muuta ku summitin perässä lähimmälle tielle. Kuulemma joissakin käyny samoin. Pumppu mykäksi. Polttoainetta meni nätisti ajellessa jopa alle 30 sataselle. Lämmöt alko vilkuttaan heti jos turrasit rauhallisemmin.Kaikkea muutakin pientä oli ja kyselin vaihtoa, ei kukkaan halunnu vähän ajettua ku kuulemma paljo ylivuotista ja uusiaki myymättä...6000€ hinta tippu kaudessa kun sain vaihtoon laitettua, mutta tyytyväinen olen ku pääsin eroon.
     
  3. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    " Osia saa ootella min 2kk jos menee tilaukseen " ::)

    no jos osat on Suomessa niin max. 3pvää ja oja takaa tilattuna 1-2vkoa riippuen tilattavastä tavarasta riipuen .
     
  4. Jäpälä

    Jäpälä Well-Known Member

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Vai oliko sittenkin tämä? ::)

    « Vastaus #1384 : 05.01.2014 - kello 20:26 »
    Lainaus
    Jaaha, kait se pitä itelläki jotaki raporttia laittaa tuosta keksinnöstä kun sillä on kerenny ajaakki vähäsen. Aika valmis kampehan tuo 14 on linjalta mutta on siinä kaikkea pientä ja vittuuumaista...

    - Muovit on suoraan jostaki hemmetin kiinasta ja niitten suunittelijan vois ottaa joskus reissuun matkaan ja näyttää miten ne sen keksinnöt toimii tuolla puskassa ( lentävät joka toisesta risusta hemmettiin tai ainaki hyppäävät pois paikaltaan) ...ongelma korjaantuu ku lisää tarpeeksi ruuveja. ja rohki vittuuumaiset käyttääkki.

    - ummessa liikkeelle lähössä mooailu ... tämäki pistää pientä miestä vituttamaan välillä

    - jos joudut turraamaan/pumppailemaan niin kulutus on aika huimaavaa (42km / 34L)

    Moottori sykkii mukavasti ja voimalinja toimii kun ei yritä jatkuvasti ajaa sillä huippuja järven jäällä...eli toimii sielä mihin tuo keksintö on suuniteltu. 800km puskarallia takana ja remmi ehjänä

    alusta ja keula toimii kanssa hyvin umpisessa ja reitti siirtymätki sujuu lukuunottamatta pehmyttä etupukkia (eipähän tuu ajettua paskaksi alustaa) (etupää toimii tosi hyvin vaikka reippaamassaki reitti lätkytyksessä)

    Runko on yläpäästä kapia ja tämä on helevetin iso +++, astimetki toimii eivät notkaha eka töysyssä paskaksi.

    Uusittu jarru on kanssa hyvä...

    Ja tämä keksintö ETENEE hyvin

    ja siittä sitten vetämään hernettä sieraimeen jos ei tunnot kohtaa
     
  5. ketomoto

    ketomoto piiptek 800 gaypride "146 -15

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    -12 vm??
     
  6. JTP

    JTP New Member

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

     
  7. ketomoto

    ketomoto piiptek 800 gaypride "146 -15

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    2100km mittarissa. Eka remmi kesti 1800km. Yks tukivarsi menny mutkalle. Parempi se ku eturunko? Viimisin reissu 95km ja 24litraa bensaa.. Annettiin kyllä ihan huolella kaasuaki. Liukurungot lähti viimetalavena murtumaan. Vaihettu ja samalla vahavikkeet. Jos reittiä meinaa paukuttaa enempi nii ite ainaki ajelisin freeridella. Varmaa tuo ohjaus tuntuu kummalliselta aluksi mutta äkkiä siihen tottuu. Paskaksihan ne kaikki tuota cattia haukkuu.. Takuu hommat pelaa varmaa kaikista parhaiten mutta jos osaa ei ole suomessa nii niitä joutuu oottamaan. Minusta se catin suurin miinus.
     
  8. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: Freeridestä Cattiin..???


    3kpl -merkkistä asiaa

    JA 5 KPL + MERKKISTÄ ASIAA :D
     
  9. jaffa

    jaffa Well-Known Member

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

     
  10. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    VAIHDA :-*
     
  11. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Laittaakaapa linkkiä niistä puolet arvostaan tiputtaneista M cateista. Olis ostaja tiedossa...
     
  12. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Sanoisinko että catin osahomma on kyllä viimesenpäälle helppoa ainaki itelle ollu. Jos osia on maassa niin Hekuli mulle touhuaa ne heti.
    Sitte ku itekseen tilailen jenkkilästä nii viikko, korkeintaa kaks, ja osat on käsissä.

    Vasta tuli liukurunkoki tarvikkeesta takuuseen, pari päivää siitä ku entinen hajosi nii uus oli paikallaa, ku ite laitto.

    Tuota lämpöhommaa en kans tajua? Mulla on vieläpä hcr ja eipä oo ropleemia ollu missää, edes poro ajossa. Ja kyllä - lämpömittari toimii. Vissii vaikeaa käyttää raapijoita joittenki mielestä??

    Sitte jos on niin perseaukinen että 30 litraa sataselle on liikaa, nii kannattaa vaihtaa harrastus vaikka pilkkimiseen. Ei millää romulla pääse puskassa alle 40 litrallla. Pikemminki normipäivä on tankillinen soppaa ja 60km merkistä riippumatta. Tietty jos kurkkii puun takaa ku muut kiskottaa nii ei kai se silloin syö se e tekkikää? ;D

    Ja herneitä voi vapaasti vetää joka reikään :p
     
  13. Hjaurus

    Hjaurus Ac snopro f800 rr 2013

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Suosittelen leirin vaihtoa, viime kevään koeajot muistan niin hyvin ettei tule ihan heti lähettyä bompalaisten leiriin. Katilta plussaa saa heti kone ja ajettavuus sekä ulkonäkö.
     
  14. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Kannattaa se kokeilla, nythän nuita kattiloita näky tuolla tarvikekeskuksen alelaarissa ainakin olevan. Sitte ku meet takas vaihtaan perperiin niin vähän kirvelee kaupassa mutta voihan se olla ett sulla ei oo paluuta nuihin perpereihin...

    Toiseksi jos teän ajoporukassa ei oo kokemusta nuista niin voit vasiten ainaki cattilaa kehua ja ylistää muille ;D ;D siitä se tinka taas alkaa
     
  15. HerraO

    HerraO Polaris axys Pro Rmk 163" Turbo

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Kyllä se nyt siltä vain alkaa kuulostaan, että freeriden nostin kärryyn ja katotaan nyt minne sen vien.:D Tässä meidän ajo porukassa vain jää varmasti apu saamatta jos kissa mettään hyytyy. Sen verta ovat kovia brp: fanatikkoja että kaffiniki saan juua varmasti omassa pöydässä..:D Tosin jos se Kissa vuoden pari pelaa ilman suurempia ongelmia niin mun kaffipöydässä on tungosta..:D
     
  16. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    joku on sanonut " kaverit vähenee mutta LAATU PARANEE " ;D
     
  17. anddi77

    anddi77 AC XF8000 CrossCountry -14

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Kerran oltiin ajamassa muuan päivä porukassa, jossa oli 15 brp kuskia ja me kaverin kanssa kahden Catilla. Yksi brp kuski tuumasi, että ompa hyvä, että on eri merkkejä mukana, niin on jotain puhuttavaa saunassakin kun saa tingata :)
     
  18. Catiska

    Catiska Well-Known Member

    Meidänkin viime vkl ajoporukassa olisi viime vuonna ollut melkolailla eri väritys. Silloin olisi viidestä kelkasta yksi ollut catti, loput muita. Tänä vuonna jo neljä viidestä oli kissoja. Ja sillä viidennelläkin on toisena kelkkana kisuli.

    Ainakin tähän saakka olen ollut tyytyväinen valintaan, samaa sanoi ne pari muutakin ketkä vaihtoi.
     
  19. miki

    miki Well-Known Member

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    Laita jos halvalla saat...arvo laskee nopeasti, just noiden myymättömien ylivuotisten vuoksi. Mutta -13:sen saa varmaan jo järkevään hintaan.

    M800 oli makea ajaa ummella, meni "yleensä" just sinne mihin sen haluski menevän ilman venkoiluja. Polttoainetta menee se 30 ltr vaikka kuinka turraa...mutta kyllä se tankillennen päivän kaivatuksen riittää. Voimalinja ja koneen kaasun vastaavuus oli jo vakionakin semmonen, että menee kääntöpyörällä mukavasti. -13 mallin 66mm powerclaw-matto on pitävä.

    Sitte kaikki muut onkin aika hämmentävää...se muovi-insinööri olis mukavaa apu mettässä. Lähempää katottuna kelkan viimeistely on neuvostoliitosta, muovit ym. osat repsottaa vähän joka nurkasta ja tolerassit on kirveellä veistettyä :D

    Ainut pakkauus mitä on pitäny pajottaa mettässä, takuuosia sai odottaa puoli vuotta.

    Summitti tuntuu poro-okkelilta tuon jälkeen, mutta omat hyvät jutut on siinäkin :D
     
  20. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Freeridestä Cattiin..???

    No miten kävi? Ostikko uuen summitin? ;D
     

Suosittele tätä sivua