pätkä vai touring

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä terotin1, 5/12/06.

  1. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    summit 550 vai 600 Onko kyseisellä merkillä touring malistossa hyviä ummen menijöjtä.Nyt 600 grand touring. Onhan siinä tehoa, mutta ehkä osa tarpeetonta.Ajaisin joskus omiakin reittejä, mutta 3 lasta ja kaikki ovat jonossa kyytiin pakkammassa.UMMELLE MIELI mutta ois kiva joskus reitilläki rellestää ja onistuuko reki???? ??? ???
     
  2. phh

    phh Active Member

    Miltäs tuntuisi vaihtoehtona puolipitkä esim renegade. Sille maistuu reitti ja umpisellakin pärjää kunhan ne pahimmat paikat kiertää. Ja lisäpenkillä saa matkustajankin laillisesti mukaan. ;) Ainakin itse olen kovasti pitänyt ko pailakasta.
     
  3. Onnela

    Onnela Well-Known Member

    Itse olen hieman samassa tilanteessa! Kelkka pitäis torstaina ostaa mutta pätkää haluaisin kun taas kelkan maksaja(äiti) haluaisi touringin! Ehdotin semmoista kompromissia, että ostetaan pätkä ja siihen lisäpenkki! Nyt miettii asiaa ;D !
     
  4. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    entäpä jos vinttaat grandeen pitkän tai ainaki 32++mm maton??
    itellä 32 harppu ja kyllä sillä menee ummellakin, huilaa reki perässä yms.
    Eihän se mikään patti hakkuri ole mut ei tule itsellä ajeltua reittejä hirmu paljon niin tuo soppeli pörryytin ::)
     
  5. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    Tuli tilattua jatko ja uusi tela Grandeen 38x3840x3,8 Sais nähä kuinka muuttuu menot.
     
  6. pelekone

    pelekone Active Member

    Hienoa terotin1! Pistähän sitten infoa, miten onnistui tuo maton vaihto. Itselläkin ohjelmassa pientä GT 600:n "tuunausta". Tähän mennessä vasta keulaan ja etupukkiin vaihdettu lisäsäiliölliset iskarit parantamaan patikossa etenemistä. Testit vielä ajamatta...

    Jossain vaiheessa pitäis saada tuohon ummessa kulkuukin jotain pientä helpotusta.
     
  7. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Terotin1.. Kokeilikko jollakin jotta pyöriikö (mahtuuko) 38mm:nen kulkeen. Mennä viikonlopulla mielenkiinnosta kokeilin noin 38mm kalikalla että mahtuisko pyöriin. Omassani Legendissä ei sopisi pyörimään. Ottaa kennojen suojalistoihin, vai millä nimellä niitä voisi kutsua. Ootko ajatellu kohottaa liukujen päät hieman ylöspäin jottei kääntyvyys reitillä kärsisi. Mielenkiintoinen...
    Jostain näin (jenkkien tekele) kuvan zx -runkoisesta johon oli laitettu REV:n "ankanpyrstöpenkki" ja pitkä tela sekä 04-05 mallisen Renegaden muovinen "tarakka". Omaan silmään toi REV:n penkki sopi todella hyvin ZX -runkoiseen. Muutenkin oli tyyli kokonaisuutena silmiä hivelevä. 
     
  8. jakkis

    jakkis Lynx Safari 400 & Cobra enduro

    Viime talvena touringilla ja nyt hommasin pätkällä. En osaa vielä sanoa kummasta tykkään enemmän. Kummassakin on puolensa.
     
  9. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    Teettää töitä tämä projekti. Tela mahtuu kyllä pyörimään ,mutta loivissa montuissa räppää johonki täytyy tutkailla :eek: :eek: :eek:
     
  10. jakkis

    jakkis Lynx Safari 400 & Cobra enduro

    Ottasko kiinni rapalätkään tai mikä ikinä sen nimi onkaan.
     
  11. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    Roiskeläppä taitettu taakse ja sen alla oleva muovinen lerputin sahattu lyhemmäksi.Ottaa telatunnelissa johonkin telen löystyessä(luultavesti täytyy käyttää alusta vielä irti).Jatkoa piti jyhentää pari senttiä muuten tela liian tiukalla. Voi olla että joutuu muuttamaan alustan korkeutta. Voi ajaa kun ei liikaa peukkua käyttele.
     
  12. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    Tuli viimesetki viilaukset valmiiksi. Ei ole moitittavaa hyvin tuntuu nyt menevän. Missä rasvanippoja konepuolella kyseisessä kelkissä päälisin puolin ei näy yhtää?
     
  13. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    jossain ohjauksessa voi olla.. koneessa harvemmin nnoita rasvanipoja ;D

    itellä meni grande modiin, alusta uusiksi ja summitin penkki tulee kuulema huomena mafiosoilta. ::)

    menee muuten pirun hyvin tuolla matolla, tai mulla kokemuksia 397 tai mikä onki ja 32 harjalla, jos liian karkea harja rikkoo lunta ja ei mene enää nii hyvin ko kuitenkaan sitä tenkua ei sitte ole tosissaa.. :-\
     
  14. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    Saako tourinkiin ohjaustangon korotus paloja ottaa joskus ikävästi polviin toi ohjaustanko ?
     
  15. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    itellä on 50mm ja siihen PITÄIS KAI käydä Z:n palat?? joku vois tietää paremmin. tai sit tekee, tai teettää ;)
     
  16. sakari10

    sakari10 Active Member

    Oliko sinulla lehtimäen jatko ? Siinähän neuvotaan kiinnittämään jatko mahdollisimman eteen, jos käyttää 3840 telaa. Jos jatkon laittaa liian taakse niin slloin jää matto tiukalle ??
    Paljonko muuten maksoi jatko ?
     
  17. terotin1

    terotin1 Well-Known Member

    On joo. jatko 300 eur + tela 600 eur.Sielä lehtimäen sivuilla hyviä kuvia valmiista kamppeista. Meni tosihyvin ummella jyrkkääkin rinnettä lunta noin 70 cm. Täytyy varmaan ottaa suksimuovit pois ku ei taho oikeen ummella kääntyä.
     

Suosittele tätä sivua