Syöte

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä BigDaadyJ, 27/2/10.

  1. kimmy72

    kimmy72 Lynx Enduro 600R E-Tec -22

    Vs: Syöte

    T

    Tänään aamulla lähdettiin kaverin kans Pudasjärven Nesteeltä kohti Syötettä, alkupätkä melkosta pattia mut DADAA sitte tuli Tamppari vastaan n. 20 km Pudikselta ja Syötteeltä oli ajanu..........päästiin korkkaan Lanan jälki ja eipä takas tullessakaan oli ku pari kelkkaa kerenny mennä :p :p :p ;D ;D ;D ;D
     
  2. JK-80

    JK-80 Arctic cat xf 1100 turbo sp `12

    Vs: Syöte

    Todellakin maksan lanauskassaan, jos näin tiheään lanaillaan reittejä :p :D
     
  3. vipezu

    vipezu Ski-Doo Freeride 146” 2019

    Vs: Syöte

    Se ois viikonlopuksi Syötteelle :) Lauantaina ois tarkotus lähtä käymään Rukalla päiväseltään. Kannattaako ajaa Posion kautta vai Taivalkoski - Kuusamo kautta. Lähinnä tässä nyt mietin että kumpaa kautta reitti olisi parempaa. Taivalkosken kautta tulee ilmeisesti hiukan pitempi matka?
     
  4. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Aja mennessä toisen ja tullessa toisen kautta. Ei tarvi ajella edestakaisin. Tulee reilu kolmensadan lenkki.
     
  5. Petr

    Petr Rene BCX 600

    Vs: Syöte

    Olipa Pudiksen ja Syötteen reitit makiassa kunnossa!
     
  6. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Eilen tuli ajettua juustola - syöte väli edestakasin ja nyt perse/reidet/kädet kipeet, pudis-syöte mennes oli suht nopsa tahti mut palatessa ei enää kyenny reippaaseen vauhtiin.. Palatessa lähinnä odotin että pääsen pudiksen nesteelle huilaan sen verta oli hapoilla et jalat melkee tärisi ;D ;D Mut kyllä oli makiaa!!! Loivat pitkät patit mitä välil oli ni oli makee mennä kaasulla.. Noviisi oli iha meikeissä, mihin oli reitiltä kadonnu vanhat koppaset pelit ;D
     
  7. piratedoctor86

    piratedoctor86 Polaris Pro rmk 163 -17

    Tosiaan pakko kehua että oli huippukunnossa reitti pudiksen nesteeltä syötteelle. Perjantaina kävin lenkin heittämässä...


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  8. J

    J Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Perjantaina tuli tosiaan yx assault vastaan..kahden punaisen linxinvoimin oltiin reissussa,, baana oli tasainen,, ja luntakin syötteenpäässä aivan mukavasti,,
     
  9. JK-80

    JK-80 Arctic cat xf 1100 turbo sp `12

    Vs: Syöte

    Oli kyllä makiassa kunnossa reitit syötteellä ke-la, kun siellä oltiin lomailemassa/kelkkailemassa. Kannetaanpa nyt kortemme kekoon, niinkuin bigdaddy vinkkasi, ja laitetaan lanauskassaan jonkin verran euroja, niin saamme sitä todennäköisemmin ajaa jatkossakin yhtä tasaisia reittejä :p.
     
  10. piratedoctor86

    piratedoctor86 Polaris Pro rmk 163 -17

    Minä siellä assaultilla ajelin. Vähän liian hyvää baanaa oli. Päivän aikana ehkä kymmenkunta kelkkaa tuli vastaan. Ja tamppari syötekylän reitillä :D


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  11. Pee_Pee

    Pee_Pee Well-Known Member

    Vs: Syöte

    Minkälainen väli tuo syöte-taivalkoski-kuusamo mahtaa olla? Entäs ruka-posio-syöte? Lähinnä kiinnostaa reittien merkkaus, eli pärjääkö paperikartan kans vai pitääkö olla navi mukana jottei tartte harhailla?
     
  12. BigDaadyJ

    BigDaadyJ F6 -07 / Z1 -07 / 800 Assault -11

    Vs: Syöte

    Pärjää parerikartan kanssa. tuo ympyrä on muistaakseni jotain 360km
     
  13. vipezu

    vipezu Ski-Doo Freeride 146” 2019

    Vs: Syöte

    Me ajeltii kaverin kanssa tuo lenkki viime lauantaina ja ei tarvitse kyllä karttaa reitit on hyvin merkattu. Me ei ainakaan kertaakaan eksytty. Matkaa tuli mökin pihasta mökin pihalle 340 km. Reitti oli aika vaihtelevaa. Huonoin osuus oli Kuusamosta Taivalkosken rajalle.
     
  14. JaakkoP

    JaakkoP Xtrim 11'

    Vs: Syöte

    Olen ajamassa tulevana lauantaina syöte-taivalkoski-ruka-posio-syöte ensimmäistä kertaa. Olisiko jotain mitä kannattaa ottaa huomioon (tankkaus, vesistöt, mahdolliset vaaranpaikat)? Ja tietenkin, jos ajoseuraa saa niin aina parempi. :)
     
  15. Pee_Pee

    Pee_Pee Well-Known Member

    Vs: Syöte

    sama lenkki haaveena ajella lauantaina, mikäli kelkka on vielä perjantain jälkeen kasassa. ;D
     
  16. JaakkoP

    JaakkoP Xtrim 11'

    Vs: Syöte

    Harvemmin ne kahta ajopäivää putkeen kestää ;D
     
  17. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: Syöte

    HOXHOXHOX!! Hyydyttiin kelkan kans pudis-syöte välille. Jos joku tuntee paikkakuntalaisia ja kehtais sen verran jelppiä että saatas hinattua kelkka lähimmälle tielle ja ukko pois metästä. Noin 10km ehdin pudikselta syötettä kohden ajamaa. Tavoittaa numeosta 040-8236557.
     
  18. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: Syöte

    Mies ja kelkka saatu pois metsänsiimeksestä. Oli näköjään useempi kaveri yrittäny tavoitella. Hyvä huomata että apujakin tarvitaessa löytyy kun yksin liikenteessä. Kiitosta vain kaikille!
     
  19. KMV

    KMV ZR 6000 137" SP LTD

    Vs: Syöte

    Mikäs viperin hyydytti?
     
  20. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: Syöte

    Pyöräytin rinteessä muutaman kerran katon kautta ympäri niin rupes sen verran sekoilemaan ettei antanu enää startata ollenkaa. Pari kertaa sain käyntiin mutta vilkutteli öljyvaloa ja sammutti aina ittensä. Lopulta sitte 2tunnin jälkeen sain sen verran käymään, ettei enään öljyvaloa vilkutellu ja pääsin pois.
     

Suosittele tätä sivua