Lynx cobra telasto vinkkejä?

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä bmwph, 13/12/12.

  1. bmwph

    bmwph Polaris 600 xc sp edge x -03

    Eli tollanen cobra racing jonka ajettavuutta yritetty parantaa vähän tekemällä pieniä muutoksia :D nytron sukset, telamatto 32mm harjalla ja telastoa laskettu eli kelkkaa korotettu :) vielä on yks asia mikä häiritsee patikossa kun laskee menemään kovemmin ni vauhtia rajottaa kun telaston iskarit lyö pohjaan niin pahasti että säälittää :( eli onko jotain kikkaa mitä voisin tehä/muuttaa/vaihtaa?? :)
     
  2. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    Onko siellä ne öhlinsit paikallaan? Millon huollettu? Jos huollettu, niin ei muutako iskarit takasin huoltoon ja shimmit uusiksi. Se alusta ei kyllä pohjaa jos siellä hyvät shimmit on ja iskarit muutenkin kunnossa, tosin mukavaa siitä on hankala tehdä, jos shimmattu kunnolla pattia sietämään.
     
  3. rottax

    rottax Well-Known Member

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    käytetään topicia hyväksi ja utsitaan olisko kellään tietoa käykö noi telaston jatkot esim 307->345 ristiin rastiin kuin herkästi?kaiken tietty saa sovitettua miten haluaa/osaa,mutta noin niinku suunnilleen pikku viilamisella/ruuvamisella ;D
    alkaa tuo cobran-93 telaston jatkaminen ainakin puolipitkäksi sen verran kuumottaa,mutta en ole löytänyt suoraan cobraan jatkopaloja,toinen vaihtoehto on käynyt mielessä jostain muusta kelkasta 345 liukurungot?mitä otettava huomioon?
    öhläreillä oleva cobra projektina jos sillä nyt väliä :)
     
  4. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    Eiks siinä ole RCG-telasto? Vai ihan easyride? Joka tapauksessa telaston malli vaikuttaa ja saman mallisiin käy riippumatta kelkan mallista, ainakin pääosin.
     
  5. rottax

    rottax Well-Known Member

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    ei ole kyllä ainakaan silmiin sattunut rcg merkintöjä
     
  6. Motopete

    Motopete Well-Known Member

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    Eikös Cobran telasto oo PPS:n esiaste. Joka tapauksessa, jos huolletut Öhlinsit alustassa niin ei tasan pohjaa tyhjänpäiväsessä patissa.. :)

    Eli, Öhlinsit irti ja huoltoon. :)
     
  7. rottax

    rottax Well-Known Member

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    samaa mieltä iskarit huoltoon jos pohjaavat,ite kävin tänään tuolla omalla cobralla vähä kikkailemassa ja ei siinä ainakaan mikään pohjannu vaikka välillä vähä viskokinpatit,jousten jännitys on miltein tapissa joka nurkassa,niitä säiliöissä olevia säätöjä en muista missä säädössä ovat ku en ole niihin edes perehtynyt,mutta hyvin menee ilman pohjaamisia ;D
    karkeempaa tai jatkettua mattoa vaan huutaa ku ei pidä ummessa :p
     
  8. ZetaÄrrä

    ZetaÄrrä Well-Known Member

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    no.. mulla on tuo 440 racinki jatkettu 345.. ei ongelmaa.
     
  9. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: Lynx cobra telasto vinkkejä?

    Perus -Cobran telasto on aivan normi EasyRide, eli sama, jota mm. GLSsässä käytettiin. Cobra Racingiin tuli tuo Racing telasto, eli PPSsän esiaste. Samainen telasto jatkoi sitten myös Cobra Endurossa ja mahtoipa tuo olla viimeisissä Raveissakin käytössä.

    Kyseisten telastojen jatkaminen ei ole ollenkaan vaikeampi rasti. Telaston takapalaset, eli ne, joihin rullat kiristimineen kiinnittyy, ovat niiteillä kiinni liukurungoissa. Ei muuta ku niitit irti ja palaset piirtoalustalle. Sitten leikkelee sopivan vahvasta teräslevystä sopivan mittaiset palaset ja laittaa ne paikoilleen.. Niin minä oman GLSsäni aikoinaan jatkoin 365seksi.

    Se, että tuo korotettu ja muokattu alusta pohjailee voi toki johtua iskareiden huonosta hapesta, mutta myös telaston mittasuhteiden muuttumisesta.. Onko matto vakiomittainen, vai vakiota lyhyempi/pidempi? Onko pukkien asento ja keskinäinen suhde oikea, vai onko muokattu?

    Eli kaikella on merkitystä.
     

Suosittele tätä sivua