iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    ok. eiku tuollasten laittoa tässä miettiny ni kyselen ku entiijjä.. 8)
     
  2. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: iq 600rr

    Siihennhän käy myös ns siviilimallien keulan kun vaihtaa koko paketin. Eli tukivarret ja olkatapit
     
  3. BussiJussi

    BussiJussi Warrior

    Vs: iq 600rr

    Jep, entisiä omistajia tavoittanut, ja jotain jo paljastunut... 44 matto, isotankki, R:n ohjaus, ja keulakilkkeet. Keulaa pudotettu iskareista, yms. Vähän shimmailtu alustaa. Jossain vaiheessa kokorännikin ollu, nyt vakio. Ei pahalta kuulosta.
     
  4. BussiJussi

    BussiJussi Warrior

    Vs: iq 600rr

    Oletteko laittanut SLP singlepipelle lämpö"erkkaria" ympärille? Ei muovit sulais niin helposti ympäriltä...
     
  5. jantteri83

    jantteri83 Polaris RR

    Vs: iq 600rr

    semmosta eristenauhaa.. motonetistä ostin.. joutuu siitä kuomusta leikkaan sen yhen ilma aukon pois jos hyvän haluaa.. sulaa muuten kuomu vaikka oiski nauhaa..
     
  6. R racer

    R racer Etelässä vois ajella vesicrossia!!!!

    Vs: iq 600rr

    Eristysnauha on ihan 80 lukuu, suosittelen keraamista pinnoitetta se sitoo hyvin lämpöä ja ei luvuta sitä ulospäin.. SLP tuplat omassa ja pinnoitettuna!!!!!!
     
  7. Harvi

    Harvi ReissujaRemontti

    Vs: iq 600rr

    Nonni sitä sai vihdoin tuon kelkan kasaan kun talviki jo ohi, jos sitä täällä on ees ollukkaan. Tosiaan 2000 kierroksen jälkeen katoaa mittarista elämä, oliko tälle joku syy tiedossa? Niin ja tyhjäkäynti kauhian korkialla vaikka säätää nollaan, imukurkut ok.
     
  8. Nispe-

    Nispe- Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Minkälaista porukalla ollut kulutus suojakelillä ajaessa? Viikonloppuna käytiin reissu heittämässä, uutta lunta satanut ~10cm ja keli nollassa. Itse ajoin parin kelkan takana lähes koko matkan, ja lisätankin kanssa pääsin 93km. Eli kulutus n 40l/100km. Ajo aikalailla rauhallista, en edes kaasua monesti pohjassa käyttänyt juuri sen takia, että pääsis huoltsikalle asti edes. Vaan eipä paljoa merkitystä tainut olla :D

    Kaasarit viikolla purin, 420 pääsuutin, 25 tyhjärit, neula puolivälissä ja seosruuvi 1 1/4 auki. Puol kaasulla röpötti melko paljon, ja sai herkutella ennen kun sai kierroksia koneeseen. Voiko tuossa nyt olla jossain muualla, esim. sytytyksessä häikkää vai onko nuo kaasarin setupit vaan liian rikkaat noin lauhalle säälle?

    Niin ja milläs opilla ootte sen imupöntön saaneet takaisin paikalleen, niin että istuu kunnolla ne kumit kaasariin/pönttöön?
     
  9. jantteri83

    jantteri83 Polaris RR

    Vs: iq 600rr

    Tuotahan nuo vie se on se 100km aika maksimi ;D elä kirraa niitä kaasuttimen lemmareita niin kyllä se sinne menee..imupönttö ensin sitte kirraat lemmarit..
     
  10. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: iq 600rr

    .
    Ötökkäkin vei pitkälti yli 20 litraa sataselle, joten tuo keli oli kyllä pirun raskas. 27 - 28 ltr satkulle on muitten RR:t vieneet samalle pätkälle normikelissä, joten ihan linjassaan se siun kulutus on.

    [​IMG]
     
  11. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: iq 600rr

    Poijjaat taitaa olla Kuhmon shellillä tankilla? Osuinko oikeaan ;D
     
  12. Nispe-

    Nispe- Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Niin kai se tuo suvikeli siihen sen kympin eelleen tekee helpostikkin. Arvelin vaan kun tosiaan aika lepposta tahtia ajeltiin, että ois ees vähä vähemmän vieny. Taitaa näköjään sama olla ajaako kaasu pohjassa vaiko ei ;D

    Siellähän sitä! Aittokoski - Kuhmo väli ajeltiin ees taas.
     
  13. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    mulla söi rr enemmän pikkukaasulla ko luistit katossa
     
  14. BussiJussi

    BussiJussi Warrior

    Vs: iq 600rr

    Nyt oikein fiksu kysymys tämmöseen urheilukelkkaan.... Mikä tankolaukku tai tuulilasilaukku kävis? TIEDÄN, ettei tämmösissä kelkoissa pidetä laukkuja, mutta pulskapoika haluaa yhden/kaksi Grandiä mukaan, ei jaksa huoltisväliä juomatta! Enkä köytä itseeni mitään pullotelineitä/reppuja! Joku pieni/näppärä, onko?
     
  15. sampha

    sampha Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Itsellä on tuommoinen http://www.emc24.fi/product_info.php?products_id=87597. Hyvin on ajanut asiansa ja yllättävän tilava, kuitenkaan ei ole tiellä eikä haittaa ajamista... :) Ja tuohon mitä tuohon bensan kulutukseen, niin itsellä on tuo trailtank myös ja kyllä sen 40l/100km menee. Janoinen kelkka!!
     
  16. hrajasso

    hrajasso Active Member

    Vs: iq 600rr

    Eihän se lämmin keli kulutusta sinällään nosta. Kaasari kun ei osaa säätyä kelin mukaan, vaan ruikkii saman määrän kuin kylmälläkin. Toki jos joutuu pumppaamaan enemmän kaasua, kun ei kulje yhtä herkästi niin kulutuskin kasvaa.

    Itse huomannut myös, että ainakin yhtä paljon tuntuu syövän, jos ajaa rauhallisesti verrattuna kovempaan ajoon. Veikkaan, että johtuu enemmänkin voimansiirrosta kuin moottorista/kaasarista.
     
  17. Harvi

    Harvi ReissujaRemontti

    Vs: iq 600rr

     
  18. hrajasso

    hrajasso Active Member

    Vs: iq 600rr

    Regu rikki?

    edit: Tai jossain piuha oikarissa runkoon?
     
  19. julli

    julli rmk

    Vs: iq 600rr

    polariksen tankolaukku oli mulla rr:ssä ja kaikissa muissaki
     
  20. Harvi

    Harvi ReissujaRemontti

    Vs: iq 600rr

    Regu? Jännitteensäädin? Onko näistä menny niitä?
     

Suosittele tätä sivua