Kemijärvi

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Jakelfin, 13/11/06.

  1. Hopo hessu

    Hopo hessu Lynx Re-800 R -13 / Lynx 5900 GLX / Lynx 3900gl

    Vs: Kemijärvi

    Tamppari pyhiksen reitillä ...nyt iltapäivällä. Työnteli oikein etuterällä lunta monttuihin.
     
  2. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Kemijärvi

    Tamppari kävi eilettäin jo kylän pinnasa reitit. En tiiä mimmosta jälkeä sai aikaseksi mutta vissiin on ihan töihin joutunu.. :)
     
  3. Sakke-Y

    Sakke-Y Active Member

    Vs: Kemijärvi

    Missä kunnossa Rovaniemi-Kemijärvi reitti? Entä Kemijärveltä Suomulle?
     
  4. Markor

    Markor Skiittoni

    Vs: Kemijärvi

    Suomu-Kemijärvi välin just ajelin... Lunta harmittavan vähän paikoin, alkaa maapallo paistaan välillä. Jänkhät käyny vesillä ja sittemmin jäätynyt (olisi raapijat kova sana), mutta kyllä vielä läpi hyvin pääsee. Oli jopa kemijärven puoli lanattu käsmän riippusillalta edespäin.
    Muutama kivi näkyvissä paikoin ja lana oli jättänyt sinne tänne suht isoja lumipalloja jotka on jäätynyt, joiden kanssa kannattaa olla tarkkana...
     
  5. HeikkiK

    HeikkiK RE 600 -16

    Vs: Kemijärvi

    Just Pyhällä käytiin Kemijärveltä ja kyllä oli tamppari hävinny taistelun Gianttipatille tänä vuonna. Jäljistä päätellen yritystä oli kuiten ollu... Vois tuon keskusta-Javarustie välin käydä jollain oikealla koneella tasoittamassa nyt kun keli pakastuu, paikotellen reitti oli kuin moton jälkiä ois ajanu :mad:
     
  6. Janman

    Janman Lynx Rave RE 600 3500 -22

    Vs: Kemijärvi

    Kävin kans tänään Pyhän reittiä paukuttamassa. Mua ne patit ei häirinny mutta ne jäiset lumipaukut tampparin jäljiltä ei ollu kivoja. :mad:
     
  7. jason_20

    jason_20 Well-Known Member

    Vs: Kemijärvi

    Just kans pyhältä tultiin teme82 kans ja eipä ollu reitissä kehumista tampparin jäljiltä.. kivikovia jääkameja sivuilla yms..
     
  8. Kaapo65

    Kaapo65 Renegeizzz

    Vs: Kemijärvi

    Eli voidaanko vetää johtopäätös, että jos ei ole ollut kuluva talvikaan kummoinen ajokelien suhteen, niin ei ole tampparointikaan ollut kovin hääviä?!? :(
    Suomun reitti oli mielestäni saatu kuiten jotensakin ajettavaan kuntoon Gigantin jälkeen, tosin se surullisen kuuluisa pätkä rannasta Patovaaraan päin on enemmän kuin pyllystä, edelleen!
     
  9. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Kemijärvi

    No sori... Lana on kunnostuksessa, ensi viikolla käyn vetaseen sen pätkän paremmaksi. Nythän siinä on mukava väistellä kiviä ja kantoja ja pomppia sekalaisessa patikossa.. ;D

    Toki sen reitin pohjista on kaupungille käyty virallista ja epävirallista tietä kertomassa että se on vain kaupungista kiinni millon sen saavat pohjustettua taas tampparilla ajettavaan kuntoon. Toki tää nykynen reittihoito on jostaki... tulee mieleen jokusen vuojen takanen Levin reittihoito, lumet kun on normaalisti tarkotus saada pysymään reitillä eikä aurata sivuun. En tiiä mimmonen reteli näillä on tänä päivänä perässä, mutta ei taia olla sama yhistelmä mikä viime vuosina on liikkunu. Karjalaisella ainaki oli oikea iso reittilana perässä, reitit oliki sillon moottoritietä eikä louhikkoa.
     
  10. HeikkiK

    HeikkiK RE 600 -16

    Vs: Kemijärvi

    Pelkkä tamppari on tainnu tänä vuonna liikkua... nuo jääkikkareet reitin reunassa on tosiaan ilkeitä kun osa oli tuiskuttanu peittoon niin tuiskupatissa oliki ylläriä piilossa. Aiempina vuosina on kyllä ollu hyvää jälkeä Kemijärven ympäristössä.
     
  11. MMi

    MMi SKS146

    Vs: Kemijärvi

    Kyllä oli 10 viikolla reitit pyhän ympärillä ihanalla turisti patilla. koska lie oli lanattu..??
     
  12. HeikkiK

    HeikkiK RE 600 -16

  13. Kahkone

    Kahkone 2014 BoonDocker 3700

    Vs: Kemijärvi

    Kertokaapas paikalliset mistä kemijärveltä saa kelkan vuokrata. Tarve olisi kolmelle päivälle tälle viikolle.
     
  14. JääPete

    JääPete BD RE 850 -18 , Formula 3 -96 Kemijärvi/Tampere

    Vs: Kemijärvi

    Kyllä se on TuoviRengas joka laitteet vuokraa :)

    Lähetetty minun GT-I9295 laitteesta Tapatalkilla
     
  15. KariNissi

    KariNissi Xtrim 900 ace

    Vs: Kemijärvi

    Onko tietoa Luoston ja Pyhän reittien kunnosta? Ois huomenna (maanantaina 30.3.) yhden miehen safari Ivalosta Kemijärvelle 8).
     
  16. PZQ

    PZQ Apex XTX 144" PPS. Summit 800 e-tec 163”

    Vs: Kemijärvi

    Tänään kävin Sodiksen crossit kattomassa Kemijärveltä ja kyllä on ero ku yöllä ja päivällä reittien hoidossa ku hoitoalue vaihtuu!!!
    Sodankylästä vuojärven kautta luostoa kohti, sieltä revontulireittiä pyhä-kemijärvi reitille ja kemijärvelle. Kemijärven pää on isolla patilla eli saa hyppyyttää, revontulireitti vi..umaista pikkupattia mutta Sodankylän pään reitit oli aivan uskomattoman hyvässä kunnossa, on ilo nähdä että jossakin sentään osataan vielä tehdä työ hyvin!! Pyhiksen alueen reitit on myös sitä pientä turisti jyskytystä, en tiedä sitten kumpi väylä olis parempi pyhä-luoston itä vai länsipuoli...

    -Petsku-
     
  17. KariNissi

    KariNissi Xtrim 900 ace

    Vs: Kemijärvi

    OK. Taidan mennä länsipuolelta.
     
  18. MMi

    MMi SKS146

    Vs: Kemijärvi

    Lauantaina ajettiin pyhä-kemijärvi-pyhä. Pyhältä Luoston risteykseen ihan turisti patikolla, siitä eteenpäin ainoasta runkausjoen lähistö oli patilla, muuten loistavassa kunnossa. mukavaa loivaa pattia jota jopa poliisitkin kehuivat. oli kuulemma Forestfoxilla leuhka loikkia.. =)
     
  19. KariNissi

    KariNissi Xtrim 900 ace

    Vs: Kemijärvi

    Eilen Ivalosta Sodankylään ja Kemijärvelle. Joka kylästä löytyi huonoa tai vielä huonompaa reittiä ::). Saariselällä pyykkilautaa, sitten hyvää reittiä Vuotsoon, Vuotson läpimeno silkkaa kärsimystä. Taas jängillä loistavaa reittiä jonnekin Kersilön seuduille, josta reitti riittävän huonoa Sodankylään. Sodankylästä Rovaniemelle päin kohtalaisen hyvää reittiä Luoston eteläpuolen risteykseen. Taas tien ylityksen jälkeen kylän läpi ajettava seisaallaan :-[, kunnes parempaa Luoston- Pyhän risteykseen. Siitä Kemijärven reittiin asti taas riittävän huonoa, Kemijärvelle päin pitkää aaltoa ja perillä taas huonoa. 10 tuntia taukoineen ja trippiin 330 km ja kylläpä oli mies puhki 8).
     
  20. MMi

    MMi SKS146

    Vs: Kemijärvi

    Näyttäs että viikolla 15 on aiottu lanata. Onko lanattu ja minä päivänä?? Pääsiäiseksi ois tarkotus taas suunnata pyhälle..
     

Suosittele tätä sivua